Zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia
Moderator: Moderatorzy
Się zgadzam.Boni pisze:Grzybki dobre są :]

Jak wyżej.Boni pisze:Niemniej jednak marynowane są fe...
Ja sam raczej preferuję surowe. Ale masz rację, BiZ - dziwię się, że nikt nie robi perfum pieczarkowych. ^^'Boni pisze:Mianowicie zapach suszonych grzybów. Mogę je wąchać godzinami, są tak cudwne ^^
[ Dodano: Sro Cze 08, 2005 14:43 ]
Pieczarki roxują. :DIzrail pisze:Pieczarki
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
grzyby ..grzyby są ZŁE!!!! ...wypowiedzmy wojnę grzybom .nie lubie grzybów!! nie cierpię zbierać grzybów!!!!!
pieczarki są wyjatkiem ....typowo pizzowym
pieczarki są wyjatkiem ....typowo pizzowym

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
+. - > kropek z procesją
Wszystkie grzyby są jadalne, ale niektóre tylko raz.Preacher pisze:praktycznie wszystkie jadalne

A ja nie próbowałem - muszę kiedyś spróbować.Ashramus pisze:Preacher napisał/a:
co powiecie np na jajecznice na kurkach?
A ja powiem, pierwsza klasa
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
nie słuchaj się ich Ababeb ..
jajecznica z kurkami to samo ZŁO ...bleee ....nie dość ze smakuje grzybami to jeszce te obślizgłe kurki ....@_@
wniosek : Ireth nie lubi grzybów.....

wniosek : Ireth nie lubi grzybów.....
&. - > kropek na rollercasterze
+. - > kropek z procesją
+. - > kropek z procesją
to prawda, keidyś spróbowałem ich użyć ale to nei było to .. trzeba poczekać na normalneAshramus pisze:z mrozonych nie wychodzi tak dobra
Ireth nie przesadzaj, zbyt dużo ludzi to lubi zeby było aż tak złeIreth pisze:jajecznica z kurkami to samo ZŁO

-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
- Go Go Yubari
- Ifrit
"Jedzmy gówno, te miliardy much nie mogą się mylić!"Preacher pisze: Ireth napisał/a:
jajecznica z kurkami to samo ZŁO
Ireth nie przesadzaj, zbyt dużo ludzi to lubi zeby było aż tak złe..

coś w tym na pewno musi byćAbabeb pisze:"Jedzmy gówno, te miliardy much nie mogą się mylić!"

nigdy nie miałem okazji tego jeść pomimo że lubie ryby .. musze wreszcie znaleźć jakieś miejsce gdzie będe mógł to zjeść bo jak narazie nie widziałem nigdzie takiej możliwośćiGo-Go-Yubari pisze:A ogólnie SUSHI rlz!
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?