Kosmetyki, makijaże, ubiór etc :]
Moderator: Moderatorzy
a ciekawe jaki obecnie mam :D /mialam jeszcze mala wizyte u fryzjera niedwno:]/Boni pisze:Szybko farbuj na czerwony
moze keidys :]Boni pisze:fioletowy
bte roxuja filoetowe wloski starszych babinek :D :D
a co tu komentowac :] u plebsu to normalne ;]Boni pisze:A tego że jestem nudystą to nie skomentujesz?
spox do wszystkiego da sie ich przekonacCoco pisze:proboje przekonac moja mama, ze trapery pasuja do spodnicy... kiepsko mi idzie
wow...ja dodam ze mam 36/37Coco pisze:ma numer buta 40-41
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
						- 
				356Warlock

pozwole sobie tego nie skomentowac:]
<a wiesz w ogole jaki byl pierwszy kawalek gotycki??>
tylko czy bardziej odpowiada kobietom...czy ja wiem :]
styl visual kei, jak juz pisalam/i co widac czesto na avkach/ uwielbiam-tyle ze imho wazneijsza jest muzyka a nie co maja ubrane..tak samo w kazdym innym przypadku

<a wiesz w ogole jaki byl pierwszy kawalek gotycki??>
tylko czy bardziej odpowiada kobietom...czy ja wiem :]
styl visual kei, jak juz pisalam/i co widac czesto na avkach/ uwielbiam-tyle ze imho wazneijsza jest muzyka a nie co maja ubrane..tak samo w kazdym innym przypadku
						OMG356Warlock pisze:Jak dla mnie ... makijaż - tylko gotycki,ubiór - tylko gotycki , fryzura - tylko gotycka n ...jednym słowem ... MROK
To zależy tylko od gustu i ,że tak powiem, predyspozycji danej osobyGarnet pisze:tylko czy bardziej odpowiada kobietom...czy ja wiem :]
Najgorsi są ci, którym się wydaje,że ciemna kreska na oku i czarne ciuchy czynią z nich mrocznych
IvyIvy pisze:OMG
albo glany w 35 stopnowym upale -_- <chociaz to bardziej do metali> pozdrawiam wszystkch TRUU a tymczasem ide wyscielic moja truu mega f***g coffinIvy pisze:Najgorsi są ci, którym się wydaje,że ciemna kreska na oku i czarne ciuchy czynią z nich mrocznych
						- 
				356Warlock

Garnet napisała:
  ,idziesz w lato wieczorem przez ulice - w między czasie kopiesz tyłki skinom 
 ,w zime wracasz ze szkoły ...yyy kopiesz tyłki bałwanom ...w jesień skopane tyłki mają kasztany ... w wiosne biedronki nie moga siadać na tyłkach - a wszystko to dzięki kochanym GLANOM!!! :D ...a co do Gotek ... fakt nie każdej osobie to pasuje ...ale większość gotek które spotykam są bardziej niż ładne (jak dla mnie 
 )

...cytat w rytm z jednej piosenek Arki Noego (dokładnie jedna ze zwrotek) "Tylko czarne glany są naprawde funny ,bo mroczna załoga nosi je na nogach"...Wiesz glan to but uniwersalny - nosisz go w lato chodząc po górach - w między czasie kopiesz tyłki góralomalbo glany w 35 stopnowym upale -_- <chociaz to bardziej do metali> pozdrawiam wszystkch TRUU a tymczasem ide wyscielic moja truu mega f***g coffin Laughing
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69155690 to sie nazywa Ubranie :D :D
swoja droga,ale pogoda nas ostatnio rozpieszcza i mozna jeszcze isc 'lekko' ubranym
 ...na sama mysl o mrozneeej zmie dostaje gesiej skorki 
 wszystko zapiete pod gore,szale i te inne i przede wszystkim grubsze ubrania..nie cierpie swetrow-wlasciwie to nosze tylko te takie rozpinane i grubsze plaszce...ale co tam....nie ja jedna na to narzekam ;] < jakby co moja ulubiona pora roku jest wlasnie jesien:]>
< snieg jest fajny jak jest wieczor i sie patrzy przez okno :D >

swoja droga,ale pogoda nas ostatnio rozpieszcza i mozna jeszcze isc 'lekko' ubranym
< snieg jest fajny jak jest wieczor i sie patrzy przez okno :D >
						Jesień i zima roxują. Zwłaszcza jesien, głównie za sprawą klimatu, np. teraz zero słońca i deszcz. Po prostu preferuję takie klimaty, które na myśl przynoszą mi ponure hiatorie, powieści epoki romantyzmu... słowem cudnie. Zima ma to do siebie że w nocy się fajnie chodzi wszędzie ^_^ W dzień to beznadzieja jest, a rano to w ogóle _^_' Ta szadź. -_-
A co do uniformu to ja tam wole w kurce chodzić ;]
 lol Ależ bym zaszpanował w takim ciuchu... O wiele ciekawsze niż peleryna wampa 

Swetry? Zimą? Dziwne, ja nigdy nie noszę.

A co do uniformu to ja tam wole w kurce chodzić ;]
Czasem żałuję że nie jestem kobietąGarnet pisze:to sie nazywa Ubranie
Swetry? Zimą? Dziwne, ja nigdy nie noszę.
glamorous vamp
						to prawda :] z tym wyjatkiem tego,ze teraz nie ma zero sloncaBoni pisze:Zwłaszcza jesien, głównie za sprawą klimatu, np. teraz zero słońca i deszcz.
za zima nie przepadam,bo nigdy nie lubilam sie grubo ubierac,snieg jest fajny,ale tak jak mowilam przez okno i wieczorem
ale zima ma jedna swoja wielka zalete,mozna smialo uzywac jasnego pudru ^^
Boni pisze:Czasem żałuję że nie jestem kobietą
< panowie w wieku 18 w :] mieli sie o wiele lepiej :] >
chodzisz w samych t shirtach?Boni pisze:Swetry? Zimą? Dziwne, ja nigdy nie noszę.
						Zimą zawsze chodziłem w t-shirtachGarnet pisze:chodzisz w samych t shirtach?albo szpanjesz bluza z kapturem
Oj tam, współcześnie teraz też modnie się ubierają, mam pokazać przykład? :]
glamorous vamp
						ja mam taka mode w ...:] /co modne nie znaczy ze fajne;P/Boni pisze:współcześnie teraz też modnie się ubierają, mam pokazać przykład?
ale pokaz ten przyklad
swoja droga juz mnie ku*** bierze objezdzam i objezdzam sklepy i nic a dokaldnie rzec biorac poszukuje jakis fajnych kozaczkow na koturnach-dosc znacznych i ...... ech jesli gdzies u siebie takowe bedziecie widziec w sklepie dajcie cynk na nazwe sklepu to poszukam takowego w swoim rejonie...a nuz...bo juz jestem w akcie desperacji...wszedzie tylko noski,szpile albo jakies kozaki do d*** ...ech
<chyba pozostanie mi zakup przez neta...albo to co mam..ale ja lubiec nowe buty^^>
w ogole osttanio jakas moda na sztruks o.O co wchdoze do sklepu to tylko takowe spodnice i znowu na ulicy co druga w takiej samej
edit
<reklama> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75842775 XDD moze akurat komus tutaj sie przyda XDD </reklama>
						Gdyby były nieużywane, to nawet fajny prezent na mikołajki można by sobie sprawićGarnet pisze: <reklama> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75842775 XDD moze akurat komus tutaj sie przyda XDD </reklama> n
Ivy nie filozofuj tu ;P to sie ma sprzedac 
 /prosze tylko nie komentujcie tytulu 
 ech 
 >
wlasnie tez tak sobie ostatnio przejrzalam szafke, gdzie mam kosmetyki..ale qrcze jakos nie umie sie z wiekszoscia rozstac mowiac,a jeszcze sie przyda etc....heh...poza tym juz od roku biore sie za wyprzedaz mojej zapelnionej szafy-po2/3 rzeczy na wieszakach....eche...

wlasnie tez tak sobie ostatnio przejrzalam szafke, gdzie mam kosmetyki..ale qrcze jakos nie umie sie z wiekszoscia rozstac mowiac,a jeszcze sie przyda etc....heh...poza tym juz od roku biore sie za wyprzedaz mojej zapelnionej szafy-po2/3 rzeczy na wieszakach....eche...