Uważaj sobieIreth pisze:herbata mietowa to kolejne siki

Pewnie, tylko trzeba wiedzieć, jaka pić i jak ją zaparzać :D
Moderator: Moderatorzy
Ja rano tylko herbatę popijam. Na mleko a dokładniej na gotowanie nie mam czasu i chęci... I do tego te stanie, żeby nie wykipiało -_-BeeBBo pisze: oho...sami fani kakao na tym forum...kiedyś zwykłem pić na śniadanko ale teraz przerzuciłem sie na kawe...Rozbudza, pobudza i....smakuje...
Lady Luck pisze:jaka szkoda, że nie nie każdy potrafi takie jajeczka ugotować...
Tylko nie zaczynajcie znowu o harbacie ;PIreth pisze:herbata mietowa to kolejne siki
Ja tylko tak robię. Największe bezpieczeństwo.Ababeb pisze:Zawsze można spróbować na pół twardo
Nie, nie.... Najlepsze są te afrykańskie z jakąś tam korą, aromat taki, że po powąchaniu człowiek od razu na nogach stoiLady Luck pisze: Uważaj sobie Evil or Very Mad Wink
Pewnie, tylko trzeba wiedzieć, jaka pić i jak ją zaparzać
Ja nie wiem. Oświeć mnieAbabeb pisze:wszyscy wiedzą jak to się kończy
Heh, u mnie kiedyś rosły takie kulki w ogrodzie, że je się w herbacie jakoś gotowało. Nawet fajne to było. Sam krzaczek był importowany z dalekiego wschodu ^^ No ale w końcu zima go ukatrupiłaAbabeb pisze: Miętę miałem w ogródku, ale ścięli razem z trawą. n Teraz próbuję sobie zrobić małą hodowlę mięty na parapecie. Nie wygląda najgorzej.
Po prostu - wokół żółtka robi się taka ochydna zgniłozielona obwódka. Jajo smakuje gorzej, a o ile gorzej wygląda.Boni pisze:Ababeb napisał/a:
wszyscy wiedzą jak to się kończy
Ja nie wiem. Oświeć mnie
Luci, wspominając o zupie mlecznej, przywołałaś moje traumatyczne wspomnienia...Mleko: zdecydowane NIE. Przed każdym wyjazdem na kolonie wymuszałam na rodzicach karteczkę, że jestem uczulona na mleko i w związku z tym proszę mnie nie karmić zupką mleczną.Kożuchy, brrr... n
Herbata może być. Z cytryną jest całkiem dobra.Lucrecia pisze:Herbata: zdecydowane TAK.
Nieee.... Nie nie... Najgorsze jest jedzenie czerstwej bułki maczanej w gotowanym mleku, a kiedy już to zjesz i zapijesz mlekiem to zjedz gotowaną marchewkę. Boże drogi. Miej Nas w OPiece.Ababeb pisze:Luci, wspominając o zupie mlecznej, przywołałaś moje traumatyczne wspomnienia... n Rabka... masło i miód to najgorsze połączenie pod słońcem! Pewnie dlatego tak nie lubię miodu.
Próbowałem coś podobnego: Nutella i kiszony ogórek. A jakie fajnie się mówi. (BŁUEEEEEEEEEE!!! ;P)Lucrecia pisze: A jakby co, to polecam jeszcze czekoladę z pomarańczą i ogórkiem kwaszonym. -_-;