Tabaka i inne używki - ich wpływ na zdrowie

Tutaj można toczyć rozmowy o zdrowym trybie życia, dawać porady, ro zmawiać o modzie i stylu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Haker pisze:no dobra tylko zartowalem
HA-HA-Ha ale żeśmy się chłopie ubawili _^_
Haker pisze:ja wole jarac siano niz fajki i niz picie wodki dlatego ze ZIELARZ to ja n
Najbardziej pasuje do Ciebie mleko. Nie dość, że zdrowe, to jeszcze nie masz po nim kaca, no i "jesteś wielki" ;) Mówię Ci, daje niezłego kopa, szczególnie kakao :lol:
Abbaddon

Post autor: Abbaddon »

>< nie wiem czy wiesz, ale on już ci na to nie odpowie ;-)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Abbaddon pisze:>< nie wiem czy wiesz, ale on już ci na to nie odpowie n
Przeczyta, a na odpowiedzi ZIELARZA mi nie zależy XD Ban to za mało za takie "żarty"
Abbaddon

Post autor: Abbaddon »

Ivy pisze:Ban to za mało za takie "żarty"
Z tym to akurat się zgodzę, zresztą wszystkich takich yoł ziomów powinno się banowac na życie! Jak ja nie cierpię takiego pozerstwa, żyją pod złotymi skrzydełkami rodziców, z wolnego czasu im się w główkach poprzewracało, słuchają polskiego Shit-hopu a potem dewastują na osiedlu co się da i sami wierzą w to że wychowała ich ulica i że są takimi yoł ziomalami jak słyszą w piosenkach.
targaroth

Post autor: targaroth »

Abbaddon pisze: Z tym to akurat się zgodzę, zresztą wszystkich takich yoł ziomów powinno się banowac na życie! Jak ja nie cierpię takiego pozerstwa, żyją pod złotymi skrzydełkami rodziców, z wolnego czasu im się w główkach poprzewracało, słuchają polskiego Shit-hopu a potem dewastują na osiedlu co się da i sami wierzą w to że wychowała ich ulica i że są takimi yoł ziomalami jak słyszą w piosenkach.
nic dodać nic ująć.. :)
KaiserX

Post autor: KaiserX »

ja nie pije nie pale nie biore narkotykow :)
i nie bede bral :) ani nie bede pil ani palil :)
bo to syf mym zdaniem a jak wy uwazacie ?
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

KaiserX pisze:a jak wy uwazacie
Poczytaj sobie te poprzednie 20 stron, to się dowiesz co niektórzy uważają na te tematy ;)
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

To i ja sie wypowiem.

Papierosy- kiedys zapieprzylem w wieku 6 lat od siostry ( moja siostra jest beznadziejna -_-') i poszedlem na laki zapalic z kumplem i podnieceni wypalilismy na spole tego jednego, rok pozniej znowu zapalisilmy ( ja i moj ten sam kolego) tyle , ze w piwnicy ja wypalilem 1/3 reszte on, od tego czasu juz nie zapalilem, nie lubie tego i wogole mnie to jakos nie "rajcuje"
Na 36 osob w mojej klasnie pali okolo 7 - w dupie ich mam , jak chca niech pala ich sprawa.

Alkohol- Trzeba powiedziec tak: Teraz na kazdej imprezie , ognisku itp. jest alkohol w postci piwa, wódki, i nie moge powiedziec , ze nie pije, bo na takim spotkaniu nie odmowie sobie 2 browarow, wódki nie pijam, kiedys ze 2 razy sprobwalem, nie smakuje mi- ona jest chyba tylko po to zeby sie osto upic :roll:

Narkotyki- Zebym to raz mial okazje sprobowac, u mnie w gim. leca jak trzeba, ja nigdy nie probowalem, ( tabaka- ale to taki narkotyk ze..... ) i jestem zadowolony, wydaje mi sie , ze nie sprobuje, chociaz ciezko powiedziec co kiedys bedzie , prawda?
targaroth

Kimahri pisze:wódki nie pijam, kiedys ze 2 razy sprobwalem, nie smakuje mi- ona jest chyba tylko po to zeby sie osto upic :roll:
z tym się nie zgodzę..

tabaka dobra jest na zapchane zatoki.. to chyba kazdy wie. a Mary Jane dobra jest na dobry humor większą inwęcje lepsze pomysły itp itd.. dużo by tu wymieniać zalet.. ogólnie preferuję :)
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

targaroth pisze:Mary Jane dobra jest na dobry humor
Piwo tez idzie na dobry chumor ^^
targaroth

tak ale to jest zupełnie inny "dobry humor".. różnica jest ogromna ale i tu i tu jest git :P
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Mary Jane nigdy nie bralem, nawet nie slyszalem- czy moglbys jakos blizej mi to wyjasnic?
targaroth

Mary Jane to nazwa marihuany. Tak jak koka to Charlie. Ale koki amfetaminy(speed) nigdy nie wezmę tak MJ jest bardzo przyjemna i tak jak pisałem posiada wiele zalet. Efekty jakie daje są zależne od każdego z osobna (mogę to powiedzieć po rozmowach z wiloma osobami). Mnie osobiście wprowadzają w stan kiedy mam otwarty umysł na nowe pomysły zmysł improwizacji się zwieksza (ostatnio z kumplem dawaliśmy koncert na harmonijkach w duecie i nigdy mi się tak dobrze nie grało...:P)...Dla mnie to jest błogosławieństwo tego świata ale wszystko bez umiaru zamienia się w GÓ*NO...
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

targaroth pisze:Dla mnie to jest błogosławieństwo tego świata ale wszystko bez umiaru zamienia się w GÓ*NO...
Za przeproszeniem, kolejny zaślepiony głupiec.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
targaroth

dlaczego tak sądzisz??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdrowie, styl życia”