Jeszcze ten w kosteczkachBoni pisze: Niemniej jednak zamiast takiej herbaty można jeść cukier z cukiernicy.
Zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia
Moderator: Moderatorzy
-
Lady Luck
- Nienormalny_PS2
- Malboro

A co jadacie do kanapek - masło czy margarynę?
Ja osobiście nie używam ani tego ani tego. Kiedyś spróbowałem kanapki bez "podkładu" i zasmakowało dużo lepiej niż z nim. Więc się odzwyczaiłem.
Ja osobiście nie używam ani tego ani tego. Kiedyś spróbowałem kanapki bez "podkładu" i zasmakowało dużo lepiej niż z nim. Więc się odzwyczaiłem.
No w sumie jesli o tym mowa, to przyznam szczerze że psychicznie mozna ucierpieć. Widzisz różne... rzeczy... i... ... w każdym razie żołądek wraca do zdrowiaZastanawiam się tylko czy ta ulga nie daje efektów ubocznych.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
-
Lady Luck
Oczywiście że masło. Margaryna jest szkodliwa. I se dietetycy niech mówią co chcą, ja wiem swoje.Dante pisze:A co jadacie do kanapek - masło czy margarynę?
Może ktoś Ci coś dodał do Coli.Dante pisze:Widzisz różne... rzeczy... i...
Rozumiem masło orzechowe, ale zwykłą margarynę? O_o?Nienormalny_PS2 pisze:Ja kiedys wsuwałem margarynę.Brałem łyżkę i działałem-pół opakowania przeważnie.
U mnie wycofano sprzedaż tych smakołyków.Lady Luck pisze:Ale jest tez taki w serduszka...n
I taki w kształ symbolii w taliach kart n
ten ostatni lubię najbardziej :]
glamorous vamp
-
Erelen_Galakar
Bezzębni Ptacy?
Znasz szumek w głowie po Red Bullu? To zapewne przypływ energii, ale może to też być efekt rozpuszczających się powoli zębów. Niedawno badania uczonych z University of Maryland wykazały, że picie "energy drinków" może być bardziej szkodliwe dla twoich zębów niż picie coli. Kiedy uczeni zanurzyli fragment ludzkiego szkliwa w 12 różnych napojach, okazało się, że te energetyzujące, np. Amp i Red Bull, rozpuszczają szkliwo 11 razy szybciej niż cola.
Men'sHealth, nr 6 czerwiec 2005
I jednak cola nie jest taka najgorsza :D
Znasz szumek w głowie po Red Bullu? To zapewne przypływ energii, ale może to też być efekt rozpuszczających się powoli zębów. Niedawno badania uczonych z University of Maryland wykazały, że picie "energy drinków" może być bardziej szkodliwe dla twoich zębów niż picie coli. Kiedy uczeni zanurzyli fragment ludzkiego szkliwa w 12 różnych napojach, okazało się, że te energetyzujące, np. Amp i Red Bull, rozpuszczają szkliwo 11 razy szybciej niż cola.
Men'sHealth, nr 6 czerwiec 2005
I jednak cola nie jest taka najgorsza :D
-
Lady Luck
- Nienormalny_PS2
- Malboro

masło- fuj, margaryna- fuj ..nie jem niczego - fuj..
moja siostra też jak była mała to wyjadała masło łyżeczkmi ..nie margaryne, ale masło chyba jeszce gorsze .....fuj
moja siostra też jak była mała to wyjadała masło łyżeczkmi ..nie margaryne, ale masło chyba jeszce gorsze .....fuj
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
-
Rinciaq
Masło jest naturalne i choćby ze względu na to, że jest pochodną mleka, zawiera witaminę D. Margaryna to sztucznie utwardzany tłuszcz, przez uwodornienie kwasu ... olejowego, czy jakiegoś tam...
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)