Kosmetyki, makijaże, ubiór etc :]

Tutaj można toczyć rozmowy o zdrowym trybie życia, dawać porady, ro zmawiać o modzie i stylu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

http://www.dracinabox.com/mollflandbustnetskt5.jpg - biedne dziewczę poszło za modą, ale uroda nie ta..choć się zastanawiam, czy komukolwiek byłoby dobrze w takiej fryzurze :lol:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

no to jets po prostu orginalna gothka :]]

brr...chyba juz pisalam ze nei cierpie jak jest lyso na glowie :] juz wolalabym osic rozowa peruke niz byc lysa
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Bardzo buhu ładna buhu fryzura buhu. Ale wydaje mi się, że ona nie jest truu bo, GDZIE, ja się pytam gdzie jest czarna szminka? :wink:
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

A czy ja tu pisałem, że moje hobby to malowanie tatuaży?? :) Kiedyś zarzucę do artów kilka moich dzieł XD
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

heh zobaczcie sobie ostatnie foto z linka ktory dalam w gotyku XD

pho3n1x pisze:le wydaje mi się, że ona nie jest truu bo, GDZIE, ja się pytam gdzie jest czarna szminka?
nikt tu nei pisala ze jest truu..nawet nie ma bialej twarzy :lol:

moje hobby to malowanie tatuaży?? n Kiedyś zarzucę do artów kilka moich dzieł XD
no czekam z utesknieniem :] ...< pssst..zrob takiego ladnego gacusia ^^>
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Dzisiejszy spacer po mieście w poszukiwaniu ubrań jeszcze bardziej potwierdził, że króluje badziewie. Spodnie z różowymi paseczkami, motylkami, buty świecące... Tragedia :roll: Kupiłam sobie jedynie ładne spodnie (wyjątkowo) i dłuuugie trampki, a planowałam jeszcze więcej...

Ale to nie jest temat do dyskusji - tandeta jest i będzie jeszcze długo niestety :/

A co do gothki :lol: Dziewczyna jest oryginalna, tylko mogłaby się przejrzeć w lustrze choć raz XD
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:no czekam z utesknieniem :] ...< pssst..zrob takiego ladnego gacusia ^^>
Zrobiłem i sobie siedzi w Mixed fanarts... tylko, że to jeszcze nie jest tatuaż, ale musiał traning se zrobić :]

Swoją drogą ludzie często myślą, że np. przy tatuażach nie trzeba znać struktury malowanego obiektu, tylko jego kontury... Bardzo źle myślą :roll:

E tam, ta Pani i tak jest łada :P
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Faris pisze:w poszukiwaniu ubrań jeszcze bardziej potwierdził, że króluje badziewie.
dlatego czasem warto odwiedzic lumpeksy :D
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Garnet pisze:dlatego czasem warto odwiedzic lumpeksy n
Ostatnio był gdzieś reportaż o tym, jak lumpeksy wypierają eleganckie sklepy z najlepszych miejsc w centrum miast. I ja się nie dziwię, bo jak człowiek poszukuje czegoś oryginalnego do ubrania , to próżno szukać ratunku nawet w firmowych sklepach :roll:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ja nie wiem jak Wy,ale ja wole lumpeksy niz eleganckie sklepy,gdzie i tak mnie nie stac kupowac-kiedys weszlam do jednego w celu sprawdzenia ceny plaszczu i podziekowalam :D
a o orsayach i innych pimkie to sie nie wyowiadam :D owszem,mam pare rzeczy stamtad XD jak mi sie uda wytrzymac w tych sklepach dluzej niz 1 min ;)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Oamiętam jak w książce od niemieckiego mieliśmy tekst o lumpeksach... Było coś tam takiego:

Alibutique (czy coś takiego :D ) sind sehr gut. :lol: No, więcej móić nie trzeba... niemcy wiedzą co dobre :lol:

Anyway jeszcze dużo od lumpeksa zależy, bo np. u nas są np. takie z tanią odzieżą ze wschodu i mówię Wam, że nic tam nie znajdziecie, chyba że do pracy na budowie. :wink:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

XD

odziez ze wschodu to sie jeszcze nie spotkalam :DD

no u nas sa fajne centra lumpeksowe :D mozna buszowac godzinami :D

ale te buszowanie tez zalezy ile kto moze wytrzymac tzn jaki kto ma czuly nos :D
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Garnet pisze:no u nas sa fajne centra lumpeksowe n mozna buszowac godzinami
Zazdroszczę tym,co mają szczęście wynieść z takiego sklepu coś naprawdę interesującego - mnie brakuje cierpliwości na długie poszukiwanie ciuchów..

Całe szczęście najczęściej kupuję ubrania w stonowanych kolorach (prawie zawsze czarne, lub czerwone) i bez większych udziwnień (brokaty, naszywki, krzykliwe napisy), dlatego zawsze da się coś normalnego wśród tandety sklepowej wyszperać.. Gorzej jest z butami, wśród których zapanowała moda na róż, seledyn i lakierki :lol: Zdarzyło mi się kilka takich sklepow odwiedzić, co mnie wpędziło w niezłego doła..
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:Zazdroszczę tym,co mają szczęście wynieść z takiego sklepu coś naprawdę interesującego - mnie brakuje cierpliwości na długie poszukiwanie ciuchów..
to ze moge znalezc cos fajnego dodaje mi otuchy :D ale i tak odowiedzam tylko odpowiednie dzialy ;) np swetry,jeansy etc mnie nie interesuja ;)
mam pare naparwde ladny spodnic i sukni stamtad
ale jelsi mowimy o cierpilowsci..bedac w neimczech wybralam sie do centrum dortmundu..omg...same centra handlowe jedno przy drugim weszlam do ejdnego i juz mialam dosyc w kazdym 3 pietra i to samo -_- ..lol a na koncu na uboczu trafilam na gotyckie shopy :D z ktorych juz wiekszosc byla pozamykana :/

a co do lumpeksow..mozna tanio kupic i potem np przerobic wg uznania jak ktos ma odpowiednie umiejetnosci < niestety to nei ja:]>

Ivy pisze:Gorzej jest z butami
objechalam pol aglomeracji w poszukiwnaiu jakis ladnych czarnych koturnow na lato i dopiero tydzien temu jakies znalazlam..wszedzie jest to samo :/ albo szpilki albo jak koturny to jasne
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Pamiętam jak z mamusią chodziłem po tych ciuchlandiach, szmatlandiach i jakich tam jeszcze.... Gosh, jak można tam tyle czasu siedzieć... :558:
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdrowie, styl życia”