No właśnie o tymmikolajp pisze:O jakim braku wyciszenia dźwięku mówisz? Chodzi o głosy postaci? To jest specjalnie, choć nie do końca wyszło tak jak oczekiwałem. :]

Moderator: Moderatorzy
No właśnie o tymmikolajp pisze:O jakim braku wyciszenia dźwięku mówisz? Chodzi o głosy postaci? To jest specjalnie, choć nie do końca wyszło tak jak oczekiwałem. :]
Rzeczywiście nic specjalnego, przede wszystkim zero oryginalności. Ilość teledysków Tidus/Yuna do podobnej muzyki (pop, żeński wokal) idzie już chyba w miliardy. Dodatkowo nie postarałeś się z montażem, po prostu kopiowałeś całe sceny. Bah. Jestem na nie, choć sama piosenka nie była nawet zła.Majin _uQuad pisze:Zrobilem sobie teledysk do finala X, moze sie spodoba, ale nic super specjalnego
Bardzo lubię Within Temptation, ale klip do niczego, seria przypadkowych scenek i tyle. *shrug*impax pisze:fajny amv
Rzeczywiście, przez połączenie 'filmowej' muzyki i głosów postaci brzmi dokładnie jak trailer, ale tego bym się akurat nie czepiała. Już bardziej przeszkadzały mi zbędne napisy, rozwlekłość i fakt, że całość średnio trzymała w napięciu. Nie umywa się do oryginału, na którym się wzorowałeś - ten jest tak świetny, że aż zachęcił mnie do obejrzenia Naruto. Niebywałe.mikolajp pisze:Neon Genesis Evangelion AMV
KH jest mi kompletnie obce, ale to AMV mnie rozbroiło.Coco pisze:http://www.youtube.com/watch?v=t68RMfVgnxQkh2 oraz hips don't lie shakiry
No nie powiem, przyjemne :] - i w sumie szkoda, że obraz taki ciemny. Miałam jednak wrażenie, że jakość dźwięku nie była pierwszej świeżości, bo co chwila słyszałam jakieś zgrzyty.Sogetsu pisze:Initial D - Impact Blue - w tym przypadku mniejsza o klip (na którym i tak niewiele widać ze względu na specyfikę wykorzystanego materiału); ta piosenka jest świetna. Yumi Kakazu (tu razem z Neya Michiko) jak zwykle wymiata.
yup.... kiepskawy i yup.... tylko ten odpaliłem z powyższychGveir pisze:Revolutionary Girl Utena - Numb (Linkin Park) - kiepskie w sumie... ale ma zachęcić Ocaja, chama jednego, żeby Utenę obejrzał
doleciało do 2 minuty i zacząłem ziewać _^_ potem wyłączyłemGveir pisze:Revolutionary Girl Utena - A Kiss From A Rose (Seal) - piękna piosenka i jeszcze ładniejszy AMV, zdecydowanie mistrzostwo świata!
Wkurza mnie Sasuke.Jaco pisze:Naruto - The Kill (30 Seconds To Mars)
Tasiemce są fajne, kiedy mozna je przewijać xP Sasuke da sie lubić po jakichś 120 odcinkach, kiedy przestaje być mhrocznym mułem _^_Lenneth pisze:Wkurza mnie Sasuke.Jest za fajny na to tasiemcowate anime... przez niego i przez takie klipy jak ten mam wyrzuty sumienia, że nie oglądam 'Naruto'.
..tylko słuchanie tej piosenki boli T_T Ale Bjork brzmi super :]Lenneth pisze:Ian Van Dahl - Castles in the Sky - cztery słowa: lip synch + movie synch
IMO kiepskie. Autor miał dobre chęci, ale na nich się skończyło. Próbował dawać sceny takie pod muzykę i niby mu to troszku wyszło, ale samo synchro... a raczej jego brak... przesądziły o mojej słabiutkiej ocenie. Niektóre przejścia były też niedorobione, no i ten kawałek muzyki na końcu... ni z gruszki ni z pietruszkiimpax pisze:oceńcie to amv
Jak szukałem tamtych, to i to się przewinęło, ale nie dałem, bo jakość Bjork nie za bardzo lubię, ale fakt, świetnie zrobiony klip :]Lenneth pisze:Bjork - Bachelorette - montaż, muzyka... cudeńko.
O_O Dobre...Lenneth pisze:Ian Van Dahl - Castles in the Sky - cztery słowa: lip synch + movie synch. To AMV też rządzi, zwłaszcza oglądane nie przez pryzmat pikselozy na YouTube, ale nie chce mi się szukać linka do pobrania.