Zakrztusiłam się owocem.Ababeb pisze:TE AMV RZĄDZĄ.

O.o; Ale w czym tkwi Twój problem...?Jaco pisze:AAAAAAAAAAA! Lenn.... jak mogłaśTak bez uprzedzenia... ta piosnka ma na mnie dziwny wpływ _^_

No niestety, odbiega. Inna rzecz, że strasznie ciężko jest znaleźć jakiś przyzwoity klip do Xenosagi - większość straszy pikselozą, napisami, brakiem pomysłu, oklepaną muzyką, albo wszystkim naraz.Jaco pisze:A teledysk technicznie odbiega od pozostałych dwóch, które (szczególnie ten pierwszy) są świetnie zrobione ;]
A piosenkę, która ma na Ciebie ponoć dziwny wpływ, po prostu lubię, więc i wideo miło mi się oglądało. :] Kajiura Yuki rządzi ze swoimi kompozycjami. :] (Tylko dla niej oglądam Tsubasa Chronicle, anime z którego pochodzi 'A Song of Storm and Fire'.)
Anyway. Po przekopaniu się przez swój dysk odkryłam tylko kilka w miarę dobrych klipów do XS. Dla zainteresowanych:
You Can Call Me Al
Dla niektórych totalna profanacja 'Xenosagi', dla mnie też, ale przy tym i źródło wielkiego rotfla za każdym razem, kiedy to oglądam.

[Limb Count Mambo!

The Will to Power (Do You Call My Name)
Dobrze zmontowane, przyjemnie się ogląda. :]
Just One Life
MOMO i Ziggy, KOS-MOS i Shion. Co tu dużo pisać, to jest akurat dobry klip.
Hold Your Hand
Fajnie zgrana muzyka (rytm) z obrazem, tekst utworu to już osobna kwestia.
Pride of the Tyrant
Długi, szybki klip. Akcja, mechy, wybuchy.
(Can't You) Trip Like U-DO
Mały bonus dla fanów KOS-MOS. Ależ ona rusza biodrami...

Acha, i jeszcze jedno. It's Been So Long oraz Everything about you - te dwa AMV lubię mimo kiepskiej jakości, napisów i ocenzurowanych słów. Ze względu na treść i fabułę. Tak, zgadliście, chodzi o pewnych dwóch panów. :]