Wiadomo, że lepiej robić wszystko wolniej, ale za to starannie. Tym bardziej, że nie ciąży nad Wami srogi sponsor i wydawca, straszący zwolnieniem czy obcięciem premii.
Powodzenia!
Niestety, to prawda, że takie rzeczy się zdarzają.hay pisze:Ja sobie wyobraziłem, bardzo życiowe w sumie kiedy raczej fajna laska zakochuje się w totalnym...<tutaj wstaw dowolny przymiotnik określający Vaana>
Ale też prawdą jest, że zgodnie z teoriami psychologii/socjologii ewolucyjnej, kobiety lecą na starszych i majętniejszych mężczyzn, nie na młodszych od siebie prostaczków ze znaczniej niższej warstwy społecznej, bez grosza przy duszy. Dlatego gdyby Ashe nagle zapałała uczuciem do Vaana, wydałoby mi się to jednym z największych finalowych przegięć ever.
Natomiast Basch pragnący Ashe akurat idealnie pasuje do w/w teorii, która głosi też, że mężczyźni lecą na młodsze i atrakcyjne.
Jeden otwarty wątek, dwa... to jeszcze ujdzie. Ale najczęściej takich pootwieranych, kompletnie do niczego nie prowadzących wątków jest multum, co wskazywałoby właśnie na potknięcia, nie zamierzone działanie scenarzystów.hay pisze:Nie patrzyłem na to z tej strony. Zawsze wydawało mi się, że otwarte wątki zostawiane są dla fanów do kreowania scenariuszy i własnej wizji jak to mogło się stać, zacząć lub zakończyć, sam bym tak zrobił... Ale jakby się tak na tym twoja wersja wydaje się bardziej prawdopodobna.