Nasze kochane zwierzaczki

Idealne miejsce by dowiedzieć się czegoś o innych, a dla Nowych by się przywitać.

Moderator: Moderatorzy

Najlepszy przyjaciel człowieka

pies
42
37%
kot
35
31%
królik
2
2%
rybka
2
2%
krokodyl (hahaha)
13
11%
inne
20
18%

Liczba głosów: 114

pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Bonifacy_i_zdun pisze: co do kotów... one mają właściciela w d... dlatego zbytnio ich nie lubuję
Bzdura.... kot odwdzięcza się takim samym zainteresowaniem jakie otrzymuje i kocha jesli jest kochany. Jak nie trudno się domyślić jestem szczęśliwym posiadaczem kota (prezes) ale nie tylko, mam też psa (hrabia). Z kotem nie ma w ogóle problemów ale niestety Pan hrabia ucieka za często na ku.. dzi... kobitki :)
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Pies jest de best. Niestety moj Atisek nie rozszarpuje kotow, wsumie sa mu one obojetne, co gorsza suczek tez nie goni.. moze dlatego ze jest juz stary (ale nie wyglada).. wsumie to nigdy tego nie robil.. co gorsza, lubi malych chodzacych na kolanach chlopcow.. moze lubi tez male dziewczynki ale niestety pokazywal to tylko na kuzynach gdy byli mali. Bardzo kocham mojego psa.

- siadaj, piatka
~~~<< piesek preriowy >>~~~
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Ashramus pisze:moze dlatego ze jest juz stary
Stary powiadasz, mój ma już 14 lat a na panienki zmyka.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

pho3n1x pisze:Bzdura.... kot odwdzięcza się takim samym zainteresowaniem jakie otrzymuje i kocha jesli jest kochany. Jak nie trudno się domyślić jestem szczęśliwym posiadaczem kota (prezes) ale nie tylko, mam też psa (hrabia). Z kotem nie ma w ogóle problemów ale niestety Pan hrabia ucieka za często na ku.. dzi... kobitki
Może masz innego kota. Kot Twoje zwłoki zje prędzej niż pies. Zakład?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Cezar rzadzi i koniec gadaniny :]]]

< moje slonko:* >
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Garnet pisze:Cezar rzadzi i koniec gadaniny :]]]
Nienie, Ganie: Cezar i Dante rządzą :D
Tylko innymi dzielnicami :lol:
Sabi

Post autor: Sabi »

pho3n1x pisze:Bzdura.... kot odwdzięcza się takim samym zainteresowaniem jakie otrzymuje i kocha jesli jest kochany. Jak nie trudno się domyślić jestem szczęśliwym posiadaczem kota (prezes) ale nie tylko, mam też psa (hrabia). Z kotem nie ma w ogóle problemów ale niestety Pan hrabia ucieka za często na ku.. dzi... kobitki
Tak... Kotki to bardzo miłe i wdzięczne stwożonka, które patrzą się bardziej na swoich właścicieli niż pieski....
Ja mam kota, psa, szczurka
Kotka ma na imie Ashe i jest persem(strasznie zarozumiałe ze spłaszczonym pyszczkiem, ale słodkie :579: )
Piesek Hektor haski
Szczurek a raczej ONA ma na imie Chez(czyt. Czes)
W każdym razie jak wszystkie zwierzaczki są w domu to mam cyrk na kółkach bo piesek goni kotka a szczorek chowa mi się pod koszule :razz:
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

JA chciałbym mieć kota, ale mój pies się ich boli ^^ W dodatku mógłby rybki zjeść. A ja tak lubię kotki :(
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Erelen_Galakar pisze:W dodatku mógłby rybki zjeść
Ale za to ile radości podczas oglądania prób łowienia tych rybek przez kota :lol: :wink:
Bez obaw, raczej mu sie nie uda :wink:

Erelen_Galakar pisze:chciałbym mieć kota, ale mój pies się ich boli ^^
Przyzwyczai sie :wink:
Erelen_Galakar

Mój pies boi się wszystkiego, więc wątpie aby się przyzwyczaił, może jak sprowadzę się na swoje to załatwię sobie psa i kota :D
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Lady Luck pisze:Bez obaw, raczej mu sie nie uda Wink
Mowa o wodzie? Mój kot (już go nie mam) raz wlazł do umywalki. ^^ Fajnie było tak patrzeć na niego jak się tam lokuje i aż szkoda było go stamtąd przepędzać. :)
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Koty sa dla panienek, Erelen nie badz miekkszy niz jestes:P

Pies ciagnie, szczeka i kopie dziury.. to jest MAX a nie tam jakies meow meow..
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Erelen_Galakar

Ekchem, jakby mój pies starał się mnie gdzieś ciągnąc to by się udusił :) Mam Yorczka one są za małe :) Ja lubię psy, rybki, koty i wszystko inne :D
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Ashramus pisze:Koty sa dla panienek
"WRAUR!!!" :lol: A te dwustokilowe z dłuższymi włosami na głowie?
Ashramus pisze:Pies ciagnie,
Porywacz.
Ashramus pisze:szczeka
Krzykacz.
Ashramus pisze:i kopie dziury..
Wandal.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Erelen_Galakar

Hmm... może ktoś mi coś poradzi. Mój pies od wczoraj liże się ciągle po odbycie i cała się trzęsię. Wie ktoś moze dlaczego?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Krypta Caffee”