Bzdura.... kot odwdzięcza się takim samym zainteresowaniem jakie otrzymuje i kocha jesli jest kochany. Jak nie trudno się domyślić jestem szczęśliwym posiadaczem kota (prezes) ale nie tylko, mam też psa (hrabia). Z kotem nie ma w ogóle problemów ale niestety Pan hrabia ucieka za często na ku.. dzi... kobitkiBonifacy_i_zdun pisze: co do kotów... one mają właściciela w d... dlatego zbytnio ich nie lubuję
Nasze kochane zwierzaczki
Moderator: Moderatorzy
-
pho3n1x
Pies jest de best. Niestety moj Atisek nie rozszarpuje kotow, wsumie sa mu one obojetne, co gorsza suczek tez nie goni.. moze dlatego ze jest juz stary (ale nie wyglada).. wsumie to nigdy tego nie robil.. co gorsza, lubi malych chodzacych na kolanach chlopcow.. moze lubi tez male dziewczynki ale niestety pokazywal to tylko na kuzynach gdy byli mali. Bardzo kocham mojego psa.
- siadaj, piatka
- siadaj, piatka
~~~<< piesek preriowy >>~~~
-
pho3n1x
Może masz innego kota. Kot Twoje zwłoki zje prędzej niż pies. Zakład?pho3n1x pisze:Bzdura.... kot odwdzięcza się takim samym zainteresowaniem jakie otrzymuje i kocha jesli jest kochany. Jak nie trudno się domyślić jestem szczęśliwym posiadaczem kota (prezes) ale nie tylko, mam też psa (hrabia). Z kotem nie ma w ogóle problemów ale niestety Pan hrabia ucieka za często na ku.. dzi... kobitki
glamorous vamp
-
Lady Luck
-
Sabi
Tak... Kotki to bardzo miłe i wdzięczne stwożonka, które patrzą się bardziej na swoich właścicieli niż pieski....pho3n1x pisze:Bzdura.... kot odwdzięcza się takim samym zainteresowaniem jakie otrzymuje i kocha jesli jest kochany. Jak nie trudno się domyślić jestem szczęśliwym posiadaczem kota (prezes) ale nie tylko, mam też psa (hrabia). Z kotem nie ma w ogóle problemów ale niestety Pan hrabia ucieka za często na ku.. dzi... kobitki
Ja mam kota, psa, szczurka
Kotka ma na imie Ashe i jest persem(strasznie zarozumiałe ze spłaszczonym pyszczkiem, ale słodkie
Piesek Hektor haski
Szczurek a raczej ONA ma na imie Chez(czyt. Czes)
W każdym razie jak wszystkie zwierzaczki są w domu to mam cyrk na kółkach bo piesek goni kotka a szczorek chowa mi się pod koszule
-
Erelen_Galakar
-
Lady Luck
-
Erelen_Galakar
Mowa o wodzie? Mój kot (już go nie mam) raz wlazł do umywalki. ^^ Fajnie było tak patrzeć na niego jak się tam lokuje i aż szkoda było go stamtąd przepędzać.Lady Luck pisze:Bez obaw, raczej mu sie nie uda Wink
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
-
Erelen_Galakar
"WRAUR!!!"Ashramus pisze:Koty sa dla panienek
Porywacz.Ashramus pisze:Pies ciagnie,
Krzykacz.Ashramus pisze:szczeka
Wandal.Ashramus pisze:i kopie dziury..
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
-
Erelen_Galakar