i tak jestes bardziej fotogeniczny ode mnie(kto nie jest?...) :DB4-Hunter pisze:I tak Garnet, Ivy i reszta dziewczyn bije mnie na głowę .
jakbys zobaczyl moje szkolne zdjecia, to bys umarl na zawal (nie tylko ty zreszta :D )
Moderator: Moderatorzy
Ciekawe ujęcie, pewnie stąd aż jego 2 wersje :] Fotka bardzo ładna.Harris pisze:To teraz kolej na moje zdjecia n
B4-Hunter pisze:Tia nie ma to jak zabójczy przystojniak co nie n.
Skromnośc nie potrzebna - znowu interesujące zdjęcie :]Harris pisze:i skromny do tego n n n
Ciekawe...B4-Hunter pisze:I tak Garnet, Ivy i reszta dziewczyn bije mnie na głowę n.
Ja... nikt Ci nie powie,że jest fotogenicny, bo nie znam osoby, co by była zadowolona ze swoich zdjęćCoco pisze:(kto nie jest?...) n
maly mezczynza=chlopczyk...co nie? ^^Harris pisze:CHŁOPCZYK n?
no patrzcie co za niskie mniemanie o sobie ^^B4-Hunter pisze:No ale to tylko dla spragnionych mojego piękna xD. I tak Garnet, Ivy i reszta dziewczyn bije mnie na głowę n.
COOLGarnet pisze:http://www.czerwonak3c.republika.pl/0002.jpg - w srodku wakacji
Dziekuje;) Ujec jest 4Ivy pisze:Ciekawe ujęcie, pewnie stąd aż jego 2 wersje :] Fotka bardzo ładna.
Wiem ze ironiaGarnet pisze:maly mezczynza=chlopczyk...co nie? ^^
< w razie nieporozumien-to ironia n>
jaki spostrzegawczyDarios pisze:Hunter, a co to za piraty na półce co? :]
Cóż czekam na ten dzień z wytęsknieniem :D.Ivy pisze:Ciekawe...![]()
Może wkrótce doczekam się jakiegos aktualnego zdjęcia i coś tu wrzucę..mało tego - nie użyję Photoshopa ani nie potnę zdjęciaNo chyba ze zmienię zdanie
Jaki znak SatanaGarnet pisze:oo...a co ja tam wide...satan...aaa... ^^ :D
To są kopie zapasowe moich danych z dysku twardego :DDarios pisze:Hunter, a co to za piraty na półce co? :]
Mówiąc szczęrze to byłem z M@jkiem w redakcji PE i widziałem tylko jeden oryginał w całej redakcjiHarris pisze:jaki spostrzegawczy![]()
ciekawe co by na to PSX powiedzial, prawda B-4![]()