Vis a vis - wasze (foto)mordki
Moderator: Moderatorzy
-
Erelen_Galakar
- Nienormalny_PS2
- Malboro

-
Cid
- Nienormalny_PS2
- Malboro

-
Cid
Póki co, nie potwierdzę, ale też nie zaprzeczę żadnej odpowiedzi. Będę stał w cieniu i się uśmiechał. :]

Wiesz, właściwie to mam duże szczęście, bo trafiłem do bardzo dobrej klasy. Dużo zdolnych i inteligentnych osób, nie ma kretynów, wszyscy uczą się przynajmniej dobrze. Byliśmy w tym roku najlepszą pierwszą klasą w liceum i 2 w szkole pod względem średniej. Dumą mnie napawa ta myśl. =]
Do dwóch postów poniżej: To ja też przepraszam za ten drobny offtop.
Dzięki. Też tak sądzę.BeeBBo pisze:Anyway: ładne dziewczyny masz w klasie...
Wiesz, właściwie to mam duże szczęście, bo trafiłem do bardzo dobrej klasy. Dużo zdolnych i inteligentnych osób, nie ma kretynów, wszyscy uczą się przynajmniej dobrze. Byliśmy w tym roku najlepszą pierwszą klasą w liceum i 2 w szkole pod względem średniej. Dumą mnie napawa ta myśl. =]
Do dwóch postów poniżej: To ja też przepraszam za ten drobny offtop.
Ostatnio zmieniony śr 13 lip, 2005 23:19 przez Cid, łącznie zmieniany 2 razy.
- Nienormalny_PS2
- Malboro

Coś w tym jest :D.Cid pisze:Póki co, nie potwierdzę, ale też nie zaprzeczę żadnej odpowiedzi.
To ja miałem odwrotność i to jeszcze tuning był.Tylko kilka inteligentnych,są kretyni,wszyscy się...nie uczą.A my byliśmy w przeciągu 50 lat najgorszą klasą w historii szkoły.Samozniszczeniem mnie napawa ta myśl.Przepraszam za off-a.Cid pisze:Wiesz, właściwie to mam duże szczęście, bo trafiłem do bardzo dobrej klasy. Dużo zdolnych i inteligentnych osób, nie ma kretynów, wszyscy uczą się przynajmniej dobrze. Byliśmy w tym roku najlepszą pierwszą klasą w liceum i 2 w szkole pod względem średniej. Dumą mnie napawa ta myśl. =]
ja nie rozumiem po co w ogole sobie robic takie zdjecia na ktorych nic nie widac ;]Erelen_Galakar pisze:No to proszę, oto moje zdjęcie:
gosciu na pierwsyzm planie da rox :D < heh a to bedzie Cid :DCid pisze:Oto moja klasa na wycieczce w Beskid Żywiecki. Jestem wśród nich. Powodzenia! =]
< ja tez zawsze..doslownie,zawsze chodzilam do najgorszej i zawsze to byla B
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
-
Jerrus
to ja i moi przyjaciele :D
aaaaj
nastepne
A to ja
sory za słaba jakosc zdjec ale byly robione telfonem :] bo na tych robionych aparatem zwykłym co mam, nie ma takich śmiesznych mord :] ale beda pod koniec miesiąca może
wiecie, sa wakacje...
jak chcecie wiecej to powiedzcie :D
aaaaj
nastepne
A to ja
sory za słaba jakosc zdjec ale byly robione telfonem :] bo na tych robionych aparatem zwykłym co mam, nie ma takich śmiesznych mord :] ale beda pod koniec miesiąca może
jak chcecie wiecej to powiedzcie :D
Ostatnio zmieniony czw 14 lip, 2005 16:44 przez Jerrus, łącznie zmieniany 1 raz.