to musze lepiej poszukać bo jak naraize wszystkie zdjecia na jakie natrafiłem są z nocy bo wtedy działo sie najwięcejIvy pisze:Preacher - interesujące - następna fotka mogłaby przedstawiać Cię po przebudzeniu
Vis a vis - wasze (foto)mordki
Moderator: Moderatorzy
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
						Pamięta ktoś konkurs? Odpowiedzi nie można wysyłać i jest zakończony. A więc mogę się wreszcie ujawnić. :] [konkurs - http://lodowa.actionmag.info/lodowa13/redaktory.html]
Zdjęcie jak najzupełniej aktualne - jeszcze dzisiejsze.

Zdjęcie jak najzupełniej aktualne - jeszcze dzisiejsze.
					Ostatnio zmieniony pn 19 mar, 2007 21:19 przez Ababeb, łącznie zmieniany 1 raz.

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
						- Nienormalny_PS2
 - Malboro

1. W kieszeni mam butelke po wodzie - nie zaśmiecam.
2. Zdjęcie robione we Fromborku. Zalew Wiślany, jakby co.
3. Dzięki. :]
[ Dodano: Nie Lip 10, 2005 22:58 ]
Nawet nie można tak robić, a tu już ktoś pisze posta przedemną tak że wychodzi kilka takich.
-------------------------
Swoją drogą co do konkursu, pamiętam że dawałem kiedyś tego linka z mordami redaktorów. Ciekawe skąd Eiko wiedziała.

2. Zdjęcie robione we Fromborku. Zalew Wiślany, jakby co.
3. Dzięki. :]
[ Dodano: Nie Lip 10, 2005 22:58 ]
Nawet nie można tak robić, a tu już ktoś pisze posta przedemną tak że wychodzi kilka takich.
-------------------------
Swoją drogą co do konkursu, pamiętam że dawałem kiedyś tego linka z mordami redaktorów. Ciekawe skąd Eiko wiedziała.
					Ostatnio zmieniony ndz 10 lip, 2005 22:10 przez Ababeb, łącznie zmieniany 1 raz.

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
						Hm, tak właściwie to blisko coś z tym uczuciem :D Aczkolwiek niski to ja nie jestem, ale whatever ze mnąNienormalny_PS2 pisze:Popadasz w jakieś kompleksy
Swoją drogą morze są ładne, ale nic nie przebije jakiejś dziury w lesie, z chatą opuszczoną. Mniam, fajnie w takich miejscach jest.
glamorous vamp
						- Nienormalny_PS2
 - Malboro

- 
				Mooshie

- 
				pho3n1x