Moderator: Moderatorzy
Dokładnie tak!!Go-Go-Yubari pisze:Koty rlz
bo wszystkie koty wyglądają tak samo? (tylko dla właściciela inaczej) i jest ich tysiące, poza tym są praktycznie bezwartościowe -_-?... ludzie rozdają za darmoche małe kotki żeby je nie usypiać... któż by sie bawił w ogłoszenie? kot wróci albo nie [kiedys kotka odprowadzila mnie pod sama szkołę... niezły kawał drogi..i nigdy tam wcześniej nie była... a wróciła]W ogóle, widział ktoś, żeby w gazecie/radiu było ogłoszenie: "Zaginął kot??" Nie! A dlaczego?
Pazurek nigdy nie wrócił <chlip>Bo kociamberki, chociaż chodzą swoimi drogami, to wracają
niah... kot pójdzie tam gdzie mu lepiej i gdzie mu wiecej dadzą... taka prawda... no chyba ze naprawdę sie zżyje (jak mój Hermik), ale to jedynie w przypadku kotek... one mogą być przyjaciółkami bo kocury są leniwe i maja wszystko w d*pie.... duh.. Lucky jak go głaszczę tylko o jednym myśli -_-tylko nagła śmierć przeszkodzi mu w powrocie do domku!!
jeśli sie im poświęci wystarczająco wiele uwagi to nie będą miały [czasem mam mojej kotki dosyć.... siedzenie i nie mienie jej na kolanach graniczy niemal z cudem]co do kotów... one mają właściciela w d... dlatego zbytnio ich nie lubuję
ja tez jestem uczulona (tzn tak mi sie wydaje bo nie jest to potwierdzone) a zwierzątka mam... do kichania oraz wiecznego kataru można się przyzwyczaić :]Ireth zwierzat nie posiada, bo połowa jej rodziny jest uczulona
heh... przypomniało mi sie jak mój kot został wykastrowany... leżał na ziemi i machał tymi łapkami jak żaba... prześmiesznie to wyglądałoruszał się tyle co porcelanowa statuetka