mroczna sarna pisze:Miejscówka zaklepana? Czyli mamy Ci oddać po 40/80 zł?
Tzn. tak. Żeby to było powiedziane - nie ograniczamy się do naszego wąskiego grona i jak ktoś jest chętny do uczestniczenia w naszym mini zlocie to c'mon! Tylko gdyby były jakieś przypały z noclegiem dla większej ilości osób, to lepiej mieć na uwadze jakiś ew. inny nocleg, albo się dopłaci jakąś tam kwotę. Boruty chyba nie narobimy, ale też miejmy na uwadze, że pewnie od 22:00 będzie obowiązywać cisza nocna
Mieszkanko jest zaklepane na dobę od 14:00 w sobotę do 10:00 w niedzielę. Jeżeli nikt nie będzie wynajmować mieszkania z pt. na sob, albo z nd na pon, to dostaniemy więcej czasu. W środę wieczorem mam dać znać o której będziemy, ale wydaje mi się, że zamiast czekać na ludzi na pkp, ktoś już może odebrać klucze wcześniej i się tam ulokować. Saren jak będzie od piątku (gomen, nie brałem tego pod uwagę, zwłaszcza, że większość deklarowała, że będzie w sobotę dopiero), to może tam się przejść. Jak coś chętnym mogę podać numer do gościa
mroczna sarna pisze:Z mojej strony, zabieram Vitę i 3DS
Rozumiem, że na podróż, bo chyba nie będziemy się wpatrywać w ekranik kilku calowy w parę osób
Jak macie Soula jakiegoś albo Mortala to bierzcie koniecznie. Jak nie to spróbuję od ex wyciągnąć
mroczna sarna pisze:Mam też trochę gier na move, z czego polecałbym na imprezę Child of Eden (wezmę). Pytanie, masz move, czy mam brać?
Gry weź. Jak coś mam kamerkę i jednego move-pada. Weźcie kable USB do ładowania. Mam taki jeden 3 m, też wezmę. Czyli padów normalnych już nie brać?
mroczna sarna pisze:czy ktoś pije whisky
Zanim przyjdzie qfasiński i mnie zbeszta to napiszę, że z colą i cytryną jak najbardziej
Raven pisze:CTR
O tak!