Vis a vis - wasze (foto)mordki

Idealne miejsce by dowiedzieć się czegoś o innych, a dla Nowych by się przywitać.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Zamiast gadać o bzdurach i robić niepotrzebny spam, byście dali zdjęcia. EOT.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Ok no ja tak dawno nie dałam zdjęcia to Was uraczę nowym ^^ Jakoś na początku tego roku było robione... A może jakoś w marcu- kwietniu? Już nie pamiętam ^^ W każdym razie cieszcie się nim :P http://img132.imageshack.us/img132/723/dscn0923vk1.jpg
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Nemesis pisze:Zamiast gadać o bzdurach i robić niepotrzebny spam, byście dali zdjęcia. EOT.
nie irytuj się tak :> o jakich bzdurach? komentujemy fotki userów lub samych userów... uważasz nas za BZDURY? :evilbat: sama dałąbyś jakieś aktualne foto, mądralo :] To, że panowie lubia komentować zdjęcia ładnych Pań to już taka natura - z instynktami się nie walczy :> nie martw się, niebawem odwdzęczymy sie, naszą samczą grupą - cierpliwości :evilbat: :D
Eiko pisze:Ok no ja tak dawno nie dałam zdjęcia to Was uraczę nowym ^^ Jakoś na początku tego roku było robione... A może jakoś w marcu- kwietniu? Już nie pamiętam ^^ W każdym razie cieszcie się nim :P http://img132.imageshack....dscn0923vk1.jpg
szczuplutka jesteś... :) chcę cos napisac, ale zawsze po takim komencie dostaje po łbie (nie wiem dlaczego) - zaryzykuje... Ty masz DOPIERO 14 lat? wyglądasz doroślej, starzej yyy dojrzalej - to odpowiednie słowo... *chowa łeb pod biurko* Kurde, ale mamy ładne Panie na forum... o.O, to nawet my (panowie) tacy ładni nie jesteśmy! o.O ;) kurde... pedofilia jest ZUA >.<
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Nemesis pisze:Zamiast gadać o bzdurach i robić niepotrzebny spam, byście dali zdjęcia.
O co ci chodzi? Jak powiem Gagsowi że wygląda jak mój facet do religii to to jest spam? W takim razie dobrze że nie wygląda jak woźna.
Eiko pisze:Ok no ja tak dawno nie dałam zdjęcia to Was uraczę nowym ^^ Jakoś na początku tego roku było robione... A może jakoś w marcu- kwietniu? Już nie pamiętam ^^ W każdym razie cieszcie się nim http://img132.imageshack....dscn0923vk1.jpg
Bardzo ładnie wyglądasz- i to spojrzenie

No i... tak, zgadliście. Aeiouy tralala.
Ostatnio zmieniony pn 12 sty, 2009 18:57 przez Raven, łącznie zmieniany 1 raz.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

To wyglada jak na fotka.pl z takimi suuuper kometami ^^

Kometujcie _^_
Ostatnio zmieniony pn 18 wrz, 2006 19:53 przez Kimahri, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

fajna tapeta, fajna klawiatura, fajne okno, fajne żaluzje....itd., itp.
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Mam taki sam monitor jak ty ^^
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Ok. Teraz możecie sobie spamować 8)
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Nemesis pisze:Ok. Teraz możecie sobie spamować 8)
O! Powiedziane na wielkim luzie :shock: :> Go Go jesteś kochana 8)
Ale teraz nie będzie mi to nabijać licznika postów...
Nie liczy sie ilość postów a ich jakość 8)
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

.... jakoś w przeszłosci nikomu taki off top w tym temacie nie przeszkadzał... a jak już, to się usuwało zbędne posty lub dawało jasno znać, że konieć z komentami i czekamy na kolejne zdjęcia.... "W off topicu temat ten umrze śmiercią naturalną, zasypany przez masę innych spamerskich topiców" .. takie lub podobne słowa nie raz padały z Twych ust... erm... spod Twych palców Go... imo to był zuy pomysł z tym przeniesieniem :P
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

poprostu GoGo myśli że jak przeniesie to będzie bardziej super... no i chce zachować status zuego władcy... pathetic
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Moim zdaniem Go, zeby się odwalić na dobre od tego tematu i nie musiec robić z siebie "zuej" chciała wszystkim ułatwić życie. Proste i logiczne, ale oczywiscie już sa różne spekulacje. Boni... ja zua? Gdzie? :O ;)
PS: Dark nie baw sie w psychologa, lol. Raz miałam admina na forum, gdzie main admin zabronił mi cokolwiek robić i w każdym temacie był nasz odpowiednik "offtopiczalni" w dużo bardziej zaawansowanej formie. Nie musze chyba pisac, ze 3 tygodnie po tym, jak porzuciłam tamto forum, ono padło? Tak, taki mam uraz ^^'
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Najwyżej temat czas jakiś karnie pobędzie w Off topic, a potem się go przeniesie z powrotem jeśli faktycznie zacznie podupadać. tak czy siak, los tego tematu i tak zależy tylko i wyłacznie od was, więc ewentualne pretensje proszę kierować do siebie nawzajem.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

Post autor: Markfrompoland »

No to koniec Offtopa, MFP wchodzi do akcji:
Marasa pokój
Maras przez lustro
Maras z bliższa też przez lustro
Ain't no sunshine when I'm gone.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Markfrompoland pisze:Marasa pokój
Hahahahahahaha Teletubisie hahahahaha XDDDD
Markfrompoland pisze:Maras przez lustro
Oooo mam ten plakat na sciane w domu rodzinnym ^^

Jeszcze weź miecz, zbroję, zabij kilka orków, nie myj się przez jakiś czas i zamieszkaj w lesie, a wyjdzie z Ciebie Aragorn XD

Ogólnie pozytywnie, szkoda żeś t r o c h ę za młody :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Krypta Caffee”