Co by tu napisać, żeby nie sklamać, a i prawdy za dużo nie bylo?
Marcin, być może informatyk, być może chirurg, być może teolog, oddany wielbiciel wszelkiego co Shirow wydal, wydaje i wydać ma zamiar - niedługo powstanie u mnie w pokoju sanktuarium wszystkiego co gitsowate. :D
Z Gveirem znamy się jak stare łyse konie.
Tu klania sie Oray. Na tym forum jestem pierwszy raz gdyz konkurencja mi sie znudzila , anyway z jrpg pierwszy raz mialem spotkanie w 2001 roku i sie zakochalem . Obecnie przeszedlem ff1-4,6-9 fft,ta i kilka innych. Procz gry na konsolach uwielbiam TTA. Jestem nawet w klanie narodowym Polski . Agh mam 26 lat , narka
Nick: Ashigaru
Imię: Michał
Data urodzin: 2 sierpnia 1991
Znak zodiaku: Lew
Wzrost:189 cm
Włosy:Brąz
Oczy:Niebieskie
Budowa Ciała:Puszyta
Zainteresowania:NBA, Wrestling, Games, PS2, FF and Girls!
Muzyka: Metal, Hard Rock, Hip-hop, Rap
Zwierzęta: Piesk Sonia, winka morka Kicuś i rybki
Lubie : Miłych i tolerancyjnych ludzi z poczuciem chumoru
Nie Lubie : Złośliwców i takzwanyck kozaków
Uwielbiam : Allena Iverona, FF serie
Hej wszystkim mam na imię Rafał(chociaż wolę moją ksywę Ratzinger albo po prostu Papież) mam 18 lat , pierwszy raz zacząłem rać w FF w 1995.
[ Dodano: Pią 15 Wrz, 2006 06:57 ]
Mieszkam w Chełmie (woj.lubelskie) Mam 186cm czarne kręcone loki do ramion i małe węgielki zamiast oczu .Jestem spokojny(do czasu jak mnie ktos wkur** to dostaje białej i widzę punkt komenda zabić),lubię archeologię historię (jestem w bractwie rycerskim) kiedyś interesowałem sie okultyzmem ,ale teraz juz nie tak jak kiedyś.
Grześ ;] w środowisku netowym tytułuje się 'hay' tak z małej litery, wielkie 'H' mi się nie podoba ;]
z fajnalami jestem od premiery FF7, przed tym pasjonowały mnie 'Fightery' wszelkiej maści, nadal zostało mi nieco ;]
ogólnie nie jestem rpgowym śmietnikiem i nie łykam wszystkiego, ale tytuły, które mi odpowiadają.
interesuje się muzyką(do niedawna praktycznie, teraz tylko teoretycznie), lubie sobie pograć, pooglądać dobry film, tudzież pobawić się w papierowe rpg.
Z gatunków muzyki zaliczyłbym J-rock, heavy metal, thrash, black, death.
Z najlepszych gier(wg. mojego gustu): Suikoden(pierwsza), FF7, MGS(seria), King of Fighters i poprzednicy, Zone of the Enders, Dungeon Keeper.
Filmy: Infernal Affairs i pare innych, spać mi się chce, nie pamiętam ;]
Kapele: Gackt, Diru, D'Espairs Ray, Children of bodom, Norther.
Szacuje się w okolicach 22 wiosen na liczniku i nie jest ze mną źle. słodził sobie nie będę.
więcej grzechów nie pamiętam i za wszystkie wogóle nie żałuje.
Witam Wszystkich ... pomyslalem ze dolacze do grona milosnikow Final Fantasy ... Jestem Artur ... gdy poraz 1 zobaczylem ta gre to odrazu powalila mnie na kolana :D ... gram juz od bardzo dawna w FF ... Interesuje sie sportem ( only Pilka Nozna ) muzyka .. filmem ...komputerami ... mam 20 lat ... no i chyba na tylke :D ....
Mieszkam w Stolicy, mam 16 lat.
Ja osobiście rozpocząłem przygode z jRPG z Final Fantasy IX (słyszałem, że jest teraz rzadkością więc cieszę się, że mam:)) potem było FF VII, FF X (NTSC), FF X-2. W tej chwili gram w FF X PAL... to... chyba tyle:)
Nick: Ciumcia
Imię: Asia
Znak zodiaku: Ryby
Zainteresowania: Manga i Anime, fantastyka, RPG i sport (sama trenuje :D )
Muzyka: Techno, Rock i Pop (no jak w ucho wpadnie jakas fajna pioseneczka to tez poslucham )
Zespół: Linkin Park
Ul. aktor/ka: akrot Vin Diesel (ooooooo tak )
Wygląd: 175 cm, ciemna blondynka, ocka zielono-niebieskie
Siema! Tu Don Pedro, rasowy znawca kobiecych serc i maczo jakich mało. Prywatnie Piotrek, z Final Fantasy nie mam nic wspólnego, a na forum zawitałem za sprawą Ivy. Bawmy się dobrze, panie i panowie
Don Pedro pisze:Siema! Tu Don Pedro, rasowy znawca kobiecych serc i maczo jakich mało. Prywatnie Piotrek, z Final Fantasy nie mam nic wspólnego, a na forum zawitałem za sprawą Ivy. Bawmy się dobrze, panie i panowie
radek mam na imię
Nick-fajny koleżka , dlaczego , bo fajny koleżka jestem
Dlaczego tu jestem ?- bo dla finala kupilem PSX-a teraz wracam do korzeni, bo seria finali to gry mojego życia, ach ta aeris(to mój ideał kobiety )ciii.... bo żonka przeczyta
największe wyzwanie próba zagrania FF Tactiks po .........ROSYJSKU !!!!!!!! skończyłbym ją gdyby nie to , że płytka sie zacięla, a daleko już byłem,hehehe
miejsce zamieszkania- piękne miasto Ełk zapraszam wszystkich serdecznie , bo warto
Heya , Maciek jestem . W finale gram dopiero od czasu X ,ale nadrabiam zaległości :D
Dla tej gry kupiłem PS2 . Oprócz finali gram też w Harvest Moona , GTA , GT . A oprócz grania uwielbiam filmy Qentina Tarrantino i pielengnowanie drzewek bonsai . I to chyba cały ja
CZE wszyscy!!<soczysty kop w twarz> :D :D Joł jech Jimbo, abo Pawoł jak wolicie :D Fes lubia Final Fantasy i wogule erpegie i myśla ze bydzie nom sie fajnie sam godało :]
Grołech w prawie wszystkie oprucz tych na plejstejszyn jeden ale chca to nadrobić. to tyle