witam siema
Mam na imię rafał, z nickami różnie, ale dla znajomych scuff/scuffle.. kończę 19-stkę w wakacje. Mieszkam sobie w okolicach krk, uczę sie czasem, ale ogólnie jestem leniwy jak diabli.
Wyglądam zupełnie tak, jak na mojej focie w awatarze, wiec nie będę sie rozpisywał w tym temacie.
Co tam jeszcze... No, przede wszystkim lubię gry, kocham różne gadżety do konsoli/komputera/komórki/wszystkiego innego, dobre anime, muzykę (sex pistols, the analogs, dead kennedys i inne hardkory/panki?? osty z gier tez!). Nawet czasem wybiorę sie do kina (czyli mininova-> wygodny fotel-> zasuwam żaluzje), ostatnio bylem np na filmach Kurosawy i po raz 666 obejrzałem "Pi" i "Requiem for a dream".
Gdybym nie lubił FF to pewnie bym sie tu nie rejestrował, wiec tak, lubię FF! W ogóle lubię jRPG, ale szczególną sympatia darze Square. W ich gry zawsze mi sie najlepiej grało
Lubie pisać, czasem nawet za dużo.. przynajmniej tak mi powtarzała polonistka w liceum ._.; Poznawać nowych ludzi (japanguide to dobre miejsce, szkoda ze z 15osob które do mnie napisały, 1 była z Japonii... w dodatku male...). Poza tym lubię jak wszyscy, żartowac pic, palić, oglądać hentajce i takie tam!
Czego nie lubię? Głupich pytań, błędów ortograficznych (nie chodzi mi o żadne literówki ale o 2 błędy na zdanie.... o tak, tego najbardziej...), chłopców w obcisłych koszulkach z techno na pól tramwaju z mp3 (<_<;)... No... jeszcze kilka rzeczy mnie mocno irytuje, ale nie są warte uwagi!
k-ff czytam od 2000 =]! Ale jakoś nigdy nie miałem chęci sie zarejestrować na forum.
Wakacje sie zbliżają, liczę ze znajdzie sie ktoś kto pogra ze mną w parku na NDS`ie w jakieś multi, albo może nawet console night z większą liczba ludzi
Tyle,pa!