Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Isia pisze: Q: Czy satysfakcjonuje Cię poziom abstrakcji na tym forum?
Poziom abstrakcji jest tu strasznie wysoki, czasem mam wrażenie że urzędują tu sami ekscentryczni szaleńcy... o.O' No ale jakoś trzeba się przyzwyczaić ;]

Q: Czy używasz wiatraka? Na jakim przyśpieszeniu? Machajacy się czy stacjonarny?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

kilmindaro pisze: Taki sprzęt pamiętający czasy świetności Związku Radzieckiego na maksymalnych obrotach i obkręcający się o 90 stopni.
O zgrozo. Mam nadzieję że nie myślimy o tym samym.
kilmindaro pisze: Q: Masz w domu duchy, straszydła, dziwne dźwięki słychać, itp? (wczoraj po północy zaczęły dobiegać z szafy rózne dziwne odgłosy...cała rodzina to słyszała oO')
No mam... Jedne za sprawą uszczelek w drzwiach, zwłaszcza zimą, są lekkie szczeliny i nawet lekki wiatr robi taki pisk że w nocy uhuhuuhuu.... ^^ A do tego jeszcze w tym pokoju gdzie siedze akurat dach jest bardzo blisko choinek i one szorują po nim i są przy tym nieziemskie oddźwieki XDD Ale najlepiej jak lód w rynnie albo na dachu się przesuwa... omg OO' No a Michaela jak nie ma tak nie ma, tylko noga została :/

A jeśli chodzi o ostatnie wydarzenie, ktos zostawił w zamrażarce w lodówce zamaraźniety topic i to eksplodowało... dwa litry tonicu, wszędzie lud a taki hałas!!! Jezu święty, tata mało zawału nie miał... :twisted: heh... :x

Q: Jak często się opalasz, chodzisz na rowerek, popływać... etc? ^^"
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Pinhead pisze:Q:Jaka robote wolisz papierkową czy fizyczną?
moja jest taka i taka :P
kilmindaro pisze:Q: Jak udaje CI się przetrwać aktualne upały?
kilka litrow PEPSI z lodem dziennie i wiatrak... :] ew. wypad nad wodę
Sephir pisze:Q: Czy byłbyś/byłabyś dobrym snajperem? (cierpliwość, opanowanie, celność).
nie wiem, ale Boniego zabijającego ptaszki bardzo chętnie bym sprzątnął :]
Gveir pisze:Q: Na której ręce nosisz zegarek?
lewa :] na prawej tak jakoś dziwnie
Gveir pisze:Q:Używasz podkładki pod mysz?
tak, taka co się nie slizga :]
Zeratul pisze:A oto i on: http://www.ookla.com/speedtest/
download: 216 i upload: 65 - :]
Lenneth pisze:Pytanie: Twoje doświadczenia z osami...
zdarzają się czasami, dostałem kiedys w ucho, w stope kilka razy, dloń... w sumie sporo razy zostałem użądlony. W tyum roku tylko przygody z meduzą... na szczęście nie musiałem sikać sobie na noge... :]
Isia pisze:Q: Jak Ci się podoba Twoja rola w grze, której tytułu nie wymienię
super :] mam głowną rolę, czuję sie zaszczycony ;) muszę znależć większe krewetki, żeby większe ilości mózgu miec w oku :] ;)
kilmindaro pisze:Q: Lubisz krewetki?
no baaaa :] kocham :)
Boni pisze:Q: Czy używasz wiatraka? Na jakim przyśpieszeniu? Machajacy się czy stacjonarny?
tak używam... moj ma taki bajer, że ma TE DWIE opcje... :] wieć moge zaszaleć, raz tak, raz tak :D
Boni pisze:Q: Jak często się opalasz, chodzisz na rowerek, popływać... etc?
<KPP mode on> słońce jest ZUE, zmienia kolor skóry na brązowy (bądź czerwony), a nie na prawidłowy - pomarańczowy... pewnie 100 razy dziennie się opalam, wiecie olejki itp. jak sie położe na asfalcie, to mnie nie widać... tak, to przez to ZUE słońce <KPP mode off> nie lubie słońca, opalam sie jak nie mam innego wyjścia - czyli plaza i zero drzew, boisko do siatki albo jak po porstu idę sobie. Ale pływać uwielbiam ^^

Q: Jakiego antyperspirantu używasz? i jak sie spisuje... :] ?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Boni pisze:Q: Czy używasz wiatraka? Na jakim przyśpieszeniu? Machajacy się czy stacjonarny?
Chciałabym. Ale go wcięło :( Nikt nie wie, co się z nim stało. Wiatraczku, wróć!
kilmindaro pisze:Q: Masz w domu duchy, straszydła, dziwne dźwięki słychać, itp?
Czasami słychać... :evilbat:
Rowerek gud, opalanie bad
Gagarin pisze:nie wiem, ale Boniego zabijającego ptaszki bardzo chętnie bym sprzątnął :]
A co Ci przeszkadza? :P
Gagarin pisze:Q: Jakiego antyperspirantu używasz? i jak sie spisuje... :] ?
MYDŁA TM! Mieszanka naturalnych soli sodowych kwasów tłuszczowych i ostatniego KRZYKU myśli chemicznej - sulfotlenków soli sodowych kwasów tłuszczowych! (Mydło jest we płynie, bo lubię, i co?) Będziesz śmierdzieć dopiero w Zaświatach! <koniec reklam> A na co dzień wymawiam się alergią :703: Sulfotlenki rulz
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

a pytanie?;p
Gagarin pisze:Jakiego antyperspirantu używasz? i jak sie spisuje... :] ?
Nivea Pure..chyba jako jedyny nie pozostawia zadnych sladow na ubraniu,a to jest dla mnie bardzo wazne,jako,iz nosze raczej ubrania tonacji ciemnej;)
spisuje sie dobrze:]
Isia pisze:A co Ci przeszkadza? :P
:] czyzby Isia tez sie musial ktos zajac :>

q-ktora czesc Czterech Pór Roku Vivaldiego lubisz najbardziej?;P
<jesli jakims cudem,nie wiesz o czym mowa,to lepiej sie nie odzywaj,jesli nie chcesz na siebie sprowadzic moj gniew:]>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Lenneth pisze:Gveir napisał/a:
Skrzydła czy skrzela?
Skrzydła. Pływam i tak niewiele (zamknęli basen).
Kimahri pisze:Q:Czy masz sentymety do rzeczy ktore i tak sa tobie komplenie nie przydatne _^_?
Tak, dlatego mam graciarnię.
kilmindaro pisze:Q: Lubisz krewetki?
Tylko z patelnii z masa czosnku.
Raczej nie i wolę, aby tak pozostało.

Q: Czego unikasz w sklepie? (kolejek i wzięcia więcej, niz mnie stać)
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Garnet pisze:ktora czesc Czterech Pór Roku Vivaldiego lubisz najbardziej?
Zima (najbardziej dynamiczna)
Nemesis pisze:Czego unikasz w sklepie?
Kolejek

Q:Ile kobiet w ciąży ostatnio widzisz? (Pytanie całkiem serio u mnie w mieście ostatnio jest jakiś wylęg dzieci co 2 kobieta to w ciązy , płodny rok )
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze: q-ktora czesc Czterech Pór Roku Vivaldiego lubisz najbardziej?;P
Głównie lato za trzecią część presto, zwaną potocznie 'Burzą'. Coś niesamowitego. Jeśli natomiast chodzi o nastrojowość to będzie to Zima. Ach te pierwsze szarpnięcia strun... ^_^
Pinhead pisze: Q:Ile kobiet w ciąży ostatnio widzisz? (Pytanie całkiem serio u mnie w mieście ostatnio jest jakiś wylęg dzieci co 2 kobieta to w ciązy , płodny rok )
To prawda XD U mnie tak samo, i dosłownie, jedna szła za drugą XD Nie wiem, może jakieś zgrupowanie to było O_o'. A jak byłem w wawie to tam w ogóle szok XD Nie wiem czemu kobiety w takim okresie chcą rodzić. :P

Q: Czy jesteś osobą cierpliwą?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Gveir pisze:Q:Używasz podkładki pod mysz?
Tak - ale musze wymienić bo nie trzyma sie podłoża ;)
kilmindaro pisze:Q: Jak szybki masz internet?
Mam teoretycznie 128 kbps <?> z sieci kablowej :D
Wg testu Zeratula: 467 download speed 138 upload speed :lol:
Lenneth pisze:Twoje doświadczenia z osami...
Są naprawde ZUE :evil: Kilka razy mnie dziabnely ale nieprzyjemną przygode miałem ostatnio - prawie taką zjadłem. Wpadła mi do puszki z piwem - na szczeście zdążyłem ją w pore wypluć... :?
Kimahri pisze:Q:Czy masz sentymety do rzeczy ktore i tak sa tobie komplenie nie przydatne _^_?
Niestety - tak... Mam zapchane szuflady podręcznikami jeszcze z czasów LO :lol:
kilmindaro pisze:Q: Lubisz krewetki? :D
Nie wiem - nigdy ich nie jadłem... Ale miałem nie raz okazje sprobować i nie chciałem - więc chyba nie lubie ^__^'
Isia pisze:Q: Czy satysfakcjonuje Cię poziom abstrakcji na tym forum?
T____T nie ... jest ZUY :570: A poważnie - jak najbardziej XD
Niestety nie posiadam takowego - mam tylko przeciągi do dyspozycji...
Babka czasem sie tłucze po nocy _^_
Nemesis pisze:Q: Czego unikasz w sklepie?
Kolejek, niedoświadczonych kasjerów którzy nie potrafią korzystać z kasy fiskalnej i przeterminowanych produktów (moja mania :twisted: )
Pinhead pisze:Q:Ile kobiet w ciąży ostatnio widzisz?
Średnio 2 - 3 na tydzień :)
Boni pisze:Q: Czy jesteś osobą cierpliwą?
Nie :P

Q: Wycieczka dookoła świata czy miesieczny pobyt w wymarzonym kurorcie?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:Pinhead napisał/a:

Q:Ile kobiet w ciąży ostatnio widzisz? (Pytanie całkiem serio u mnie w mieście ostatnio jest jakiś wylęg dzieci co 2 kobieta to w ciązy , płodny rok )

To prawda XD U mnie tak samo, i dosłownie, jedna szła za drugą XD Nie wiem, może jakieś zgrupowanie to było O_o'. A jak byłem w wawie to tam w ogóle szok XD Nie wiem czemu kobiety w takim okresie chcą rodzić. :P
Bo wiesz. Zapładniają się na zimę, gdy jest zimno, a sex rozgrzewa. A potem rodzą latem :P Easy. Ale rzeczywiscie jakaś nowa moda: poród latem.
Zalezy. Czasem moja cierpliwośc mnie samą zastanawia, a czasem nawet nie ma szansy sie ujawnić.
przeterminowanych produktów (moja mania
Oh znam to. Unikam nawet tych, których termin mija w najbliższym tygodniu -_-''
kwazi pisze:Q: Wycieczka dookoła świata czy miesieczny pobyt w wymarzonym kurorcie?
Amazing race *___* Dzizas jak ja bym chciała w tym wziąc udział @_@

Właśnie...
Q: Czy chciałbyś/chciałabyś wziąc udział w jakims programie typu Wyprawa Robinson, Amazing Race czy Big Brother? A może Idol? :lol:
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Nemesis pisze: Oh znam to. Unikam nawet tych, których termin mija w najbliższym tygodniu -_-''
Przez to nie możesz jeść naturalnego nabiału :]
Nemesis pisze:Ale rzeczywiscie jakaś nowa moda: poród latem.
Imo chyba lepiej zimą... Nie dośc że upalnie to jeszcze z brzuchem chodzić... To musi być męczące :? no zwłaszcza na nogi...
Nemesis pisze:Czy chciałbyś/chciałabyś wziąc udział w jakims programie typu Wyprawa Robinson, Amazing Race czy Big Brother? A może Idol?
W sumie chciałbym, pod warunkiem że nie trzeba duzo znowu z siebie wyciskać. Takie dwa światy chociażby -_-' A ja jako gladiator... czemu nie :lol: no i w takiej misji martyna bym wystąpił :lol:

Q: Jaki masz stosunek do obuwia? XD Często kupujesz? Czyścisz, pastujesz? Tylko orginały, a może wyłącznie centra taniego obuwia?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Boni napisał/a:
Pinhead napisał/a:

Bo wiesz. Zapładniają się na zimę, gdy jest zimno, a sex rozgrzewa. A potem rodzą latem :P Easy. Ale rzeczywiscie jakaś nowa moda: poród latem.
I komu to mówisz? Ja codziennie w pracy wypisuje przynajmniej 60 zasiłkoów macieżyńskich lub świadczeń rehabilitacyjnych dla kobiet w ciąży. Na mój nos idzie kolejny po roku 1981 wyż demograficzny (co 25 lat mniej więcej przypada).

Buty kupuje rzadko jak na kobiete, bo własnych pięniędzy tak raczej na ekstra parę butów mi nie starcza - mam inne potrzeby.

Krótkie jest piękne, czy raczej długie w modzie, Twoim zdaniem?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Sephiria pisze:Krótkie jest piękne, czy raczej długie w modzie, Twoim zdaniem?
Długie włosy, długie spódnice, długie spodnie... :]

Q: Ulubione przysłowie?
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Lenneth pisze:Twoje doświadczenia z osami...
Wieczne niszczenie gniazd na strychu, o ogrodzie, w lesie nieopodal, puchnące ugryzienia - zue doświadczenia.
Tak, a potem nie mam miejsca w pokoju na cokolwiek :P.
kilmindaro pisze:Q: Lubisz krewetki? :D
Zwłaszcza w pizzy.
Isia pisze:Q: Czy satysfakcjonuje Cię poziom abstrakcji na tym forum?
Bywa srogi :D.
Nie, wystarcza mi zrobienie porządnego przeciągu.
Za szafą coś ostatnio coś chrobotało, ale to była tylko ćma - monstrum :P.
Opalam się przy promieniowaniu monitora :D. A rowerek kaput niestety, do tego pływać nie umiem :sad:.
Gagarin pisze:Q: Jakiego antyperspirantu używasz? i jak sie spisuje... :] ?
Mydła jakowegoś, działa a na czornych ciuchach nie ma potem śladów.
Garnet pisze:q-ktora czesc Czterech Pór Roku Vivaldiego lubisz najbardziej?;P
Całe, nie lubię ich rozdzielać.
Nemesis pisze:Q: Czego unikasz w sklepie?
Kolejek, masy "ludzu pracującego wsi" w piątek (żeby nie było, sam ze wsi jestem) i nie przyuczonych kasjerów do obsługi kas.
Pinhead pisze:Q:Ile kobiet w ciąży ostatnio widzisz?
Więcej niż kiedykolwiek, taka moda PiS'owa chyba...
Zależy - raz dostaję z miejsca szewskiej pasji, a raz zadziwiam nawet siebie spokojem.
kwazi pisze:Q: Wycieczka dookoła świata czy miesieczny pobyt w wymarzonym kurorcie?
Dookoła świata - więcej można zobaczyć w końcu.
Nemesis pisze:Q: Czy chciałbyś/chciałabyś wziąc udział w jakims programie typu Wyprawa Robinson, Amazing Race czy Big Brother? A może Idol? :lol:
Może Extreme Makeover :P. Do innych mnie nie ciągnie, a nie lubię się wydurniać przed milionami :wink:.
Boni pisze:Q: Jaki masz stosunek do obuwia? XD Często kupujesz? Czyścisz, pastujesz? Tylko orginały, a może wyłącznie centra taniego obuwia?
W czasach zamierzchłych wisiały mi całkiem, od czasu przywdziana glanów to się zmieniło :D. Wypastować, wysuszyć, postawić w bezpiecznym miejscu i kopać innych tak żeby ich (glanów) nie uszkodzić :evilbat:.
Sephiria pisze:Krótkie jest piękne, czy raczej długie w modzie, Twoim zdaniem?
I jedno i drugie jest ładne - ale to zależy od gustu. Dziewczyny z krótkimi (choć te są bardziej sexy) i długimi włosami podobają mi się jednakowo :wink:. Włosy lubię mieć długie, krótkich spodenek nie zniesę.
Nemesis pisze:Q: Ulubione przysłowie?
"Kto z rana jednego sobie strzeli, cały dzionek się weseli" :D. A na poważnie to jest tyle fajnych, że za długo by było wymieniać.

Q: Często pada ci internet? (Padł na tydzień właśnie i wcale się nie spieszyli, żeby go naprawić...).
Ostatnio zmieniony śr 02 sie, 2006 13:10 przez Gveir, łącznie zmieniany 2 razy.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Gveir pisze:Q: Często pada ci internet?
Odkąd odkryłam, że trzeba modem co kilka godzin zrestartować - wcale. Tyle, ze zanim to odkryłam, to ponad 7h się użerałam z pytaniem "co ja znowu popsułam". Naprawiłam sama,, z czego dumna jestem XD
kilmindaro pisze:Q: Jakie zwierzątka trzymasz w domu? (wataha pająków, mrówki, ćmy, muchy, kota-psychola polującego i zrzerającego wszystko wyżej wymienione _^_')
Auron (mój kot, dla tych co jeszcze nie wiedzą) obecnie przebywa na urlopie u "babci" XD Znaczy się biega po trawie i zabija ważki -_-
Poza nim nic u mnie nie ma (bo wszystko wyżera). Zresztą mieszkam tuż pod dachem i mam taki zaduch, ze i tak nic by nie przeżyło. Miałam pajaka, ale za duży się zrobił, więc zginął nagle w kibelku... _^_'

Q: Jak "mordujesz" muchy, mrówki, pająki etc?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”