Lenneth pisze:Twoje doświadczenia z osami...
Wieczne niszczenie gniazd na strychu, o ogrodzie, w lesie nieopodal, puchnące ugryzienia - zue doświadczenia.
Kimahri pisze:Q:Czy masz sentymety do rzeczy ktore i tak sa tobie komplenie nie przydatne _^_?
Tak, a potem nie mam miejsca w pokoju na cokolwiek

.
kilmindaro pisze:Q: Lubisz krewetki? :D
Zwłaszcza w pizzy.
Isia pisze:Q: Czy satysfakcjonuje Cię poziom abstrakcji na tym forum?
Bywa srogi :D.
Boni pisze:Q: Czy używasz wiatraka? Na jakim przyśpieszeniu? Machajacy się czy stacjonarny?
Nie, wystarcza mi zrobienie porządnego przeciągu.
kilmindaro pisze:Q: Masz w domu duchy, straszydła, dziwne dźwięki słychać, itp?
Za szafą coś ostatnio coś chrobotało, ale to była tylko ćma - monstrum

.
Boni pisze:Q: Jak często się opalasz, chodzisz na rowerek, popływać... etc?
Opalam się przy promieniowaniu monitora :D. A rowerek kaput niestety, do tego pływać nie umiem

.
Gagarin pisze:Q: Jakiego antyperspirantu używasz? i jak sie spisuje... :] ?
Mydła jakowegoś, działa a na czornych ciuchach nie ma potem śladów.
Garnet pisze:q-ktora czesc Czterech Pór Roku Vivaldiego lubisz najbardziej?;P
Całe, nie lubię ich rozdzielać.
Nemesis pisze:Q: Czego unikasz w sklepie?
Kolejek, masy "ludzu pracującego wsi" w piątek (żeby nie było, sam ze wsi jestem) i nie przyuczonych kasjerów do obsługi kas.
Pinhead pisze:Q:Ile kobiet w ciąży ostatnio widzisz?
Więcej niż kiedykolwiek, taka moda PiS'owa chyba...
Boni pisze:Q: Czy jesteś osobą cierpliwą?
Zależy - raz dostaję z miejsca szewskiej pasji, a raz zadziwiam nawet siebie spokojem.
kwazi pisze:Q: Wycieczka dookoła świata czy miesieczny pobyt w wymarzonym kurorcie?
Dookoła świata - więcej można zobaczyć w końcu.
Nemesis pisze:Q: Czy chciałbyś/chciałabyś wziąc udział w jakims programie typu Wyprawa Robinson, Amazing Race czy Big Brother? A może Idol?

Może Extreme Makeover

. Do innych mnie nie ciągnie, a nie lubię się wydurniać przed milionami

.
Boni pisze:Q: Jaki masz stosunek do obuwia?

Często kupujesz? Czyścisz, pastujesz? Tylko orginały, a może wyłącznie centra taniego obuwia?
W czasach zamierzchłych wisiały mi całkiem, od czasu przywdziana glanów to się zmieniło :D. Wypastować, wysuszyć, postawić w bezpiecznym miejscu i kopać innych tak żeby ich (glanów) nie uszkodzić

.
Sephiria pisze:Krótkie jest piękne, czy raczej długie w modzie, Twoim zdaniem?
I jedno i drugie jest ładne - ale to zależy od gustu. Dziewczyny z krótkimi (choć te są bardziej sexy) i długimi włosami podobają mi się jednakowo

. Włosy lubię mieć długie, krótkich spodenek nie zniesę.
Nemesis pisze:Q: Ulubione przysłowie?
"Kto z rana jednego sobie strzeli, cały dzionek się weseli" :D. A na poważnie to jest tyle fajnych, że za długo by było wymieniać.
Q: Często pada ci internet? (Padł na tydzień właśnie i wcale się nie spieszyli, żeby go naprawić...).