Gveir pisze:adwokatIsia pisze:Q: Twoja wymarzona praca? Jaką pierwszą pensję chciał(a)byś dostać? (I jakie wino za to kupić)
(diabła
) wino?? Tokaya słodkiego
umysłowąPinhead pisze:Q:Jaka robote wolisz papierkową czy fizyczną?patrz wyżej
optymistyczny realista żyjący dniem wg zasady carpe diemGveir pisze: Q: Jeteś filozofem czy realistą? (Pesymistyczny filozof znający wartość bycia realistą.)
Q: wolisz znieść po schodach czy zrzucić z 7 piętra??
miłem okazję zrzucić ale mi nie pozwolili i musielismy znosić sofe... ale mialem nieodparta chec zrucenia :D
Quiz o nas samych :]
Moderator: Moderatorzy
Na luz.T-shirt wpuszczony spodnie (spódnice), czy na luz?
Niestety zdarza sięMasz w zwyczaju kupowanie czegoś, co się Tobie już na następny dzien do niczego nie przydaje ??
Wolę delikatny wiatr.wolisz jak wieje wiatr czy jak jest spokojnie??
Raczej nie.Byłbyś/byłabyś w stanie zabić/zatłuc kogoś z zimną krwią?
WakizashiWakizashi or longsword
Skrzydła.Skrzydła czy skrzela? Niekoniecznie według obecnej pogody
Wymarzona? Hmm.... bo ja wiem. Ciężko mi powiedzieć. Jaką pensję chciałbym dostać? Też mi pytanie. Wysoką :DTwoja wymarzona praca? Jaką pierwszą pensję chciał(a)byś dostać?
Z dwojga złego wybrałbym chyba papierkową.Q:Jaka robote wolisz papierkową czy fizyczną?
Zawsze mówiłem że jestem pesymistą realistąQ: Jeteś filozofem czy realistą? (Pesymistyczny filozof znający wartość bycia realistą.)

Zrzucić jeżeli by się nie uszkodziło.targaroth pisze:Q: wolisz znieść po schodach czy zrzucić z 7 piętra??
Nie udaje mi się.kilmindaro pisze:Q: Jak udaje CI się przetrwać aktualne upały? (...ja zwyczajnie umieram ^^')

Q: Czy byłbyś/byłabyś dobrym snajperem? (cierpliwość, opanowanie, celność).
Zawsze chciałem być snajeperem ale myślę że nie był bym dobry w tej roli.
Podły, to niezbyt odpowiednie określenie... Jesteś wyrachowanym mordercą, który z zimną krwią zabija niewinne ptaszki próbujące się nieco posilić... Zero jakiegokoleirek poszanowania dla innych istot żywych... Ja bym tak nie mógł...Boni pisze:Q: Czy jestem podły zabijając ptaszki?
Q: Torba, czy plecak??
"We carry death out of the village!"
Zależy co. Bo jeśli niewartościowe/niepotrzebne to niech leeeeci :D.targaroth pisze:Q: wolisz znieść po schodach czy zrzucić z 7 piętra??
Jako tako. Staram sie nie wychylać z domu, ale nie zawsze się daje, choćby dzisiaj - dwie gdziny biegania z łopatą i naprawiania drogi zmytej przez burzę w pełnym słońcu daje czadu ...kilmindaro pisze:Q: Jak udaje CI się przetrwać aktualne upały?
Cierpliwość - całkiem nieźle, opanowanie - trzeba by łykać Pentazemin ( :D ), celność - całkiem nieźle. Bardzo chętnie.Sephir pisze:Q: Czy byłbyś/byłabyś dobrym snajperem?
Okrutniku :D.Boni pisze:Q: Czy jestem podły zabijając ptaszki?
Zależy. Do plecaka mam już uraz psychiczny po tylu latach szkoły, a zdrugiej strony torby nie są tak wygodne w większości.Cierń pisze:Q: Torba, czy plecak??
Zerowy - firewall niczego nie przepuścił. Jeszcze ^_^.kilmindaro pisze:Q: Stopień zawirusowania Twojego komputera?
Q: Na której ręce nosisz zegarek? (Mimo praworęczności noszę właśnie na prawej.)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Fizyczną raczej tylko okazjonalnie. Ale czy papierkową? W każdym bądź razie - umysłową.Pinhead pisze:Q:Jaka robote wolisz papierkową czy fizyczną?
Właściwie w ogóle mi nie przeszkadzają.kilmindaro pisze:Q: Jak udaje CI się przetrwać aktualne upały?
Jakoś dziwnie nie mam z tym żadnych problemów (albo sobie z nich nie zdaję sprawy).kilmindaro pisze:Q: Stopień zawirusowania Twojego komputera?
Plecak.Cierń pisze:Q: Torba, czy plecak??
Lewa.Gveir pisze:Q: Na której ręce nosisz zegarek?
AVG + Ad-aware. Jak już pisałem - no problems.kilmindaro pisze:Masz jakieś programy typu antywirusy, firewalle, itp?
Q: Winamp, Media Player, czy jeszcze coś innego? (ja - Media Player)
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Przy kompiePinhead pisze:Q:Jaka robote wolisz papierkową czy fizyczną?
Zależy, co...targaroth pisze:Q: wolisz znieść po schodach czy zrzucić z 7 piętra?
Dzieweczką na najlepszej drodze do zostania starą panną, która robi na drutach, hoduje koty i wabi okoliczne dzieci ciasteczkami, by wyssać ich energię życiową(buhahahahaha!) Realistka raczej.Gveir pisze:Q: Jeteś filozofem czy realistą?
Chyba jeszcze żyję... ale musze sprawdzić. "Jasieeeeeeeeeeek?! Żyję jeszczeeeeeee?" Abe: "Uhm." "A, to okej."kilmindaro pisze:Q: Jak udaje CI się przetrwać aktualne upały?
Nie. Nie trafiam kamieniem do wody na pięć metrów.Sephir pisze:Q: Czy byłabyś dobrym snajperem?
Podły? Nie. Twoja czereśnia - Twoje żarcie. Ale zainwestuj jednak w stracha, bo na miejscu Twoich sąsiadów dostawałabym regularnie zawału.Boni pisze:Q: Czy jestem podły zabijając ptaszki?
Do szkoły torba, w wakacje plecak.Cierń pisze:Q: Torba, czy plecak?
FantomowejGveir pisze:Q: Na której ręce nosisz zegarek?

Mam. Wszystko działa jak w zegarkukilmindaro pisze:Q: Masz jakieś programy typu antywirusy, firewalle, itp?
MP.Zeratul pisze:Q: Winamp, Media Player, czy jeszcze coś innego?
Q: W cyberpunkowym świecie był(a)byś...?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Slowly dying....kilmindaro pisze:Q: Jak udaje CI się przetrwać aktualne upały?
nullkilmindaro pisze:Q: Stopień zawirusowania Twojego komputera?
Plecak.Cierń pisze:Q: Torba, czy plecak??
żadna. godzine mam na komórceGveir pisze:Q: Na której ręce nosisz zegarek?

Kasperskikilmindaro pisze:Masz jakieś programy typu antywirusy, firewalle, itp?
WinampZeratul pisze: Winamp, Media Player, czy jeszcze coś innego? (ja - Media Player)
Q:myszka optyczna czy kulkowa??

Już od baaaaaaaaaaaardzo dawna nie noszę, ale nosiłem na lewej.Gveir pisze:Q: Na której ręce nosisz zegarek? (Mimo praworęczności noszę właśnie na prawej.)
NOD32... czy jakoś tak ;Pkilmindaro pisze:Q: Masz jakieś programy typu antywirusy, firewalle, itp?
Ale o co chodzi? :] Do muzyki winamp, do filmów stary dobry Vplayer lub media player clasic, a w porywach sub edit.Zeratul pisze:Q: Winamp, Media Player, czy jeszcze coś innego?
A kogo mam do wyboru? _^_ Pełno tam hakierów, więc mógłbym być jakimś anty :]Isia pisze:Q: W cyberpunkowym świecie był(a)byś...?
Zawsze miałem kulkową i dobrze mi z tym.targaroth pisze:Q:myszka optyczna czy kulkowa??
1024 kb/s :] w porywach 2x tyle. I nie żadne chello, czy neokilmindaro pisze:Q: Jak szybki masz internet? (128kb/s...w porywach )

Kerio Personal Firewall - i nic nie przepuszcza.kilmindaro pisze:Q: Masz jakieś programy typu antywirusy, firewalle, itp?
Winamp i SubEdit - starczają absolutnie do wszystkiego.Zeratul pisze:Q: Winamp, Media Player, czy jeszcze coś innego?
Cyborgiem, pełnym. (Wspaniałe pytanie :D ).Isia pisze:Q: W cyberpunkowym świecie był(a)byś...?
Optyczna. Dokładniejsza, wygodniejsza, czystsza.targaroth pisze:Q:myszka optyczna czy kulkowa??
512 kb/s. I na szczęście trzyma się tej prędkości :D.kilmindaro pisze:Q: Jak szybki masz internet?
Oba mogą być, nie mam uprzedzeń.Jaco pisze:Urżadzenia przewodowe, czy bezprzewodowe?
Q:Używasz podkładki pod mysz? (Tak, z żelową podkładką pod nadgarstek).
We are the outstretched fingers,
Pozwólcie, że się wtrącę bo znalazłem pewien teścik, który ułatwi Wam odpowiedź na to pytanie:
Moje wyniki: 503 downloadu na 115 uploadu. Mam neostradę 512.
A oto i on: http://www.ookla.com/speedtest/kilmindaro pisze:Q: Jak szybki masz internet?
Moje wyniki: 503 downloadu na 115 uploadu. Mam neostradę 512.
Am Ende bleib ich doch alleine
Nocna sowa. Chociaż w te wakacje wyjątkowo nie kładę się spać o siódmej rano i nie wstaję o wpół do czwartej popołudniu (zamiast tego 3 a.m. - 10 a.m.), to i tak niewiele zmienia...tagaroth pisze:"poranny ptaszek" czy "ogromny śpioch"?
W zwyczaju to nie, ale otatnio udało mi się kupić tysiącstronicową książkę Kinga w niemieckim przekładzie. Szanse przeczytania całej: jeden do miliona. _^_Cierń pisze:Masz w zwyczaju kupowanie czegoś, co się Tobie już na następny dzien do niczego nie przydaje??
Przy włosach do pasa, które lubię trzymać rozpuszczone, wolę, kiedy jest spokojnie.tagaroth pisze:wolisz jak wieje wiatr czy jak jest spokojnie??

Srebro. ^^Isia pisze:Bransoletka ze srebra, paciorków, korali, muliny czy bursztynu?
Trudny wybór, ale chyba jednak skrzydła, jak każdy. Ludzie są wzrokowcami, a pod wodą średnio coś widać...Gveir pisze:Skrzydła czy skrzela?
Plecak, o wiele wygodniejszy. Eksperyment z torbą skończyłam po roku, nigdy więcej.Cierń pisze:Torba, czy plecak??
Od jakichś sześciu lat w ogóle nie noszę zegarka. ^^ Niby mam ładny i tak dalej, ale nie zroszę mieć opalenizy 'w zegarek', dlatego któregoś lata zdjęłam i tak mi zostało. Jak potrzebuję poznać godzinę, mam zegar na Pałacu Kultury, widoczny z ogległości 5km.Gveir pisze:Na której ręce nosisz zegarek?

Firewall, NOD32, parę pomiejszych zabezpieczeń i na razie spokój.kilmindaro pisze:Masz jakieś programy typu antywirusy, firewalle, itp?
Na co dzień Media Player i QuickTime Player.Zeratul pisze:Winamp, Media Player, czy jeszcze coś innego?
842 uploadu i 221 download wg testu Zeratula.kilmindaro pisze:Jak szybki masz internet?
Przy swoim kompie nie, mam podkładkę, ale mam też wygodne oparcie dla całej ręki.Gveir pisze:Używasz podkładki pod mysz?
Pytanie: Twoje doświadczenia z osami...
[Tydzień temu jedna mnie użądliła, musiałam ją palcami wyciągać, nie dało się strącić. Cieszyłam się jak głupia, że dziabnęła mnie w ramię, a nie w podbicie stopy, jak ostatnim razem (to był dopiero bóóóóóól i trzy dni kuśtykania...), a tymczasem skończyło się mega-opuchlizną, wizytą u lekarza i bardzo bolesnymi zastrzykami w tyłek, gorszymi od samego użądlenia, po których non-stop spałam, taki efekt uboczny. Au. >.< Nienawidzę os, chyba jedyne owady, które mam ochotę podręczyć.

Lenneth pisze:Pytanie: Twoje doświadczenia z osami...
Znam to DOKLADNIE ^^ , tyle , ze nie osa a trzmiel mnie urzadlil w podbicie stopy... u mnie bylo 2 dni kustykania ^^Lenneth pisze:a nie w podbicie stopy, jak ostatnim razem
Q:Czy masz sentymety do rzeczy ktore i tak sa tobie komplenie nie przydatne _^_?
[Ja mam ,szkoda mi kazdego duperelka wyrzucac ^^]
Optyczna. Do optykania mechem chałup :Dtargaroth pisze:Q:myszka optyczna czy kulkowa?
NieGveir pisze:Q:Używasz podkładki pod mysz?
Jakoś nie mam serca wyrzucić tych wszystkich smieci... A nuż, a widelec się przydadzą?Kimahri pisze:Q:Czy masz sentymety do rzeczy ktore i tak sa tobie komplenie nie przydatne _^_?
Q: Jak Ci się podoba Twoja rola w grze, której tytułu nie wymienię

BEGIN GEEK CODE
END GEEK CODE
END GEEK CODE