Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Gveir pisze:Jaki rodzaj muzyki sprawia że dostajesz szału?
Jak dla mnie polski hip hop = w większości dno.
Isia pisze:Zbierasz pudełka?
Kiedyś zbierałam te od gier, ale mój pokój ma ograniczony metraż.
Gagarin pisze:Czy kobiety oglądają mecze piłki nożnej tylko dlatego, żeby popatrzec na pilkarzy?
A czy faceci kupują szybkie auta tylko dlatego, że mają małe ptaszki? Geez, nienawidzę takich tendencyjnych pytań. -_- [Sorry, ostatnio mam zły nastrój i to się odbija na moich postach. Poczucie humoru siadło mi kompletnie.] Nie odpowiadam za wszystkie kobiety, ale sama oglądam piłkę po to, żeby oglądać piłkę. :roll: Większość piłkarzy ma dla mnie dość przeciętny wygląd (jeśli chodzi o twarz), a ponieważ grają w koszulkach, i tak nie ma na czym zawiesić oka. :twisted: No, ale gdyby latali po boisku z gołymi klatami, to kto wie... :lol:
Cid pisze:Vodeczka czy browarek(jesli idzie sie schlac)
Wino..........
Garnet pisze:nauke na egzaminy zostawiasz na ostatni moment czy uczysz sie systematycznie?
Ta pierwsza opcja. XD
Gveir pisze:Czy lubisz/jeździsz jeździć samochodem metodą "na zimny łokieć", tzn. łapa wystawiona przez otwarte okno?
(Gdybym to ja w ogóle dostawała ten samochód od czasu do czasu. :roll:) Nie, cenię sobie klimę. :]
Pinhead pisze:Jakie łózko wolisz twarde czy miękkie?
Przez całe swoje życie spałam na twardych. Ale oczywiście jak na wyjeździe trafi się coś miękkiego, nie narzekam. :]

Pytanie: Wysko czy nisko pod głową? XD
Ostatnio zmieniony sob 10 cze, 2006 21:03 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Garnet pisze:q-nauke na egzaminy zostawiasz na ostatni moment czy uczysz sie systematycznie?
Na ostatni moment.
Gveir pisze:Q: Czy lubisz/jeździsz jeździć samochodem metodą "na zimny łokieć", tzn. łapa wystawiona przez otwarte okno?
Nie.
Lenneth pisze:Cid napisał/a:
Vodeczka czy browarek(jesli idzie sie schlac)

Wino..........
Moja kolejna bliźniaczka XD
Jestes dziwna oO

Q: Jak się ostatnio poswięcasz?

<ja codziennie wstaję o 6:30 na Zorra @_@ Dziś zamiast odpowiedniego odcinka była powtórka, a mimo to będe dalej oglądać... Masochizm+obłąkanie+obsesja+miłość> ><
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Lenneth pisze:A czy faceci kupują szybkie auta tylko dlatego, że mają małe ptaszki? Geez, nienawidzę takich tendencyjnych pytań. -_- [Sorry, ostatnio mam zły nastrój i to się odbija na moich postach. Poczucie humoru siadło mi kompletnie.] Nie odpowiadam za wszystkie kobiety, ale sama oglądam piłkę po to, żeby oglądać piłkę. :roll: Większość piłkarzy ma dla mnie dość przeciętny wygląd (jeśli chodzi o twarz), a ponieważ grają w koszulkach, i tak nie ma na czym zawiesić oka. :twisted: No, ale gdyby latali po boisku z gołymi klatami, to kto wie... :lol:
złapałaś się... :>
Lenneth pisze:Wyobraź sobie, że owszem, i to nie raz. A napisałam to celowo, żeby właśnie kogoś zirytować. :twisted: <sarkazm off> Niekoniecznie dlatego, że mam takie poglądy. :roll:
dokładnie taki sam cel był mojego pytania... :D
Cid pisze:Q:Vodeczka czy browarek(jesli idzie sie schlac)
jeżeli tylko chodzi o to, żeby się poskładac: to najlepiej wszystko razem :>. Wybieram piwo... smaczne i zdrowe :)
Pinhead pisze:Q:Motocykl czy samochód??
a ja sobie uświadomiłem, że dawno żadnego nie rozwaliłem... :) w wakacje nadrobie zaległości :) Ogólnie wole motocykle od aut, niestety nie mam szczęscia do motocykli :/
Go Go Yubari pisze:Q: Jak się ostatnio poswięcasz?
sprawdzam więcej sprawdzianów niż ustawa przewiduje oraz poświęcam mój czas dla leni, którym nagle się przypomniało, że koniec roku już baaaardzo blisko

Q: jaką kawe pijasz? (jak nie pijesz, to cicho) :>
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Jaki rodzaj muzyki sprawia że dostajesz szału?
Tutaj nie będę oryginalny. Polski Hip-Hop, Disco Polo, durnowaty Pop, Country :P
Zbierasz pudełka?
Czy zbieram? Teoretycznie nie, ale na szafie wala sie pełno pudełek, po jakichs grach, sprzętach itd.
nauke na egzaminy zostawiasz na ostatni moment czy uczysz sie systematycznie?
Na sprawdziany ucze się niestety na ostatnią chwilę co w zależności od przedmiotu nie robi różnicy, albo sprawia że dostaję słaba ocenę.
Jakie łózko wolisz twarde czy miękkie?
Miękkie :)
Kiedyś wolałem wysooko, teraz nisko.
Jak się ostatnio poswięcasz?
Hmm... czy ja wiem, można w sumie zaliczyć ciągłe dorabianie lighsaberów do mojego filmu, chociaż jest to strasznie męczące i nudne :P
Gagarin pisze: jaką kawe pijasz?
Rozpuszczalną, nazwa mi nie robi różnicy.

Pytanie: Kiedy ostatnio nawbijałeś/aś nauczycielowi, jak i dlaczego?
Ja chociaż się ostro powstrzymywałem przez całe trzy lata gimnazjum, po wystawieniu ocen porachuję sie z paroma szczególnie wrednymi.... ^^
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Cid pisze:Q:Vodeczka czy browarek(jesli idzie sie schlac) :)
Wino ... piwo piję wtedy, gdy nie ma wina w pobliżu, a wódki nie ruszam, bo smierdzi :lol: Nie rozumiem z tym "chlaniem" - nietrzeźwość to efekt uboczny i raczej nieporządany..

Gagarin pisze:Q: Czy kobiety oglądają mecze piłki nożnej tylko dlatego, żeby popatrzec na pilkarzy? :>
Jasne, a każda kobieta przy wyniku 0:0 pyta się "dla kogo?" :roll: Nie mam w zwyczaju patrzeć z rozmarzeniem na zapoconych facetów, którzy plują i smarkają na boisko...może jestem dziwna, ale mnie to nie podnieca _^_
Nemesis pisze:Q: Jak się ostatnio poswięcasz?
Wcale, bo noszenie ciężkich zakupów od czasu do czasu do wielkich poświęceń nie należy XD
Gagarin pisze:Q: jaką kawe pijasz? (jak nie pijesz, to cicho) :>
cicho ;P
Sephir pisze:Kiedy ostatnio nawbijałeś/aś nauczycielowi, jak i dlaczego?
W liceum miałam spięcie z chemicą, która w rezultacie wylądowała na dywaniku u dyrektora za znęcanie sie nad biedną uczennicą ;> Sama nie wiem, jak to dokładnie się rozgrywało, bo ja w stosunku do nauczycieli miałam lekko olewający stosunek i nigdy nie wchodziłam w pyskówki.
Sephir pisze:Ja chociaż się ostro powstrzymywałem przez całe trzy lata gimnazjum, po wystawieniu ocen porachuję sie z paroma szczególnie wrednymi.... ^^
Nie radzę: oni zapamiętają Cię jako chama i prostaka, a Ty im wcale nie pokażesz "kto tu rządzi". Nauczyciele z reguły nie potrafią przyznać się do błędu, więc wszystko pójdzie na konto Twojego złego wychowania. Już lepiej rzucić jakąs cyniczną uwagę na koniec, zamiast "wyładować się" ;)

Q: Coś dla miłośników s-f : Jaki futurystyczny wynalazek rodem z filmów s-f najchętniej widziałbyś w swoim domu?
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Vodeczka czy browarek(jesli idzie sie schlac)
Vóda zapijana browarem. A mięczy kolejkami jakiś móżdżek(winko) czy bomba(nalewka).

jaką kawe pijasz?
Czarną mocną z 3 czubatych łyżeczek kawy.
:wink: Coś dla miłośników s-f : Jaki futurystyczny wynalazek rodem z filmów s-f najchętniej widziałbyś w swoim domu?
Teleporter.

Q:Kolor ścian w twoim pokoju?? (na razie łososiowy ble , a niedługo grudniowa zieleń)
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

q-nauke na egzaminy zostawiasz na ostatni moment czy uczysz sie systematycznie?
Na ostatnie godziny - na noc przed nie ma mowy abym czegokolwiek nie zapamiętał :D
Pinehead pisze:Jakie łózko wolisz twarde czy miękkie?
Twarde
Nisko - nie używam poduszki XD
Gagarin pisze:Q: jaką kawe pijasz?
Gdy ucze sie po nocach <czyli teraz na przykład _^_> czarna, 2 czubate łyżeczki + łyżeczka soku z cytryny - smakuje jak płyn do naczyń ale niezasypianie do 4 nad ranem gwarantowane :lol:
A tak normalnie - 2 łyżeczki + 2 łyżeczki cukru + śmietanka (mniam) :)
Pinhead pisze:Q:Kolor ścian w twoim pokoju??
Biało-Siwo-zielona tapeta + inne kolorki/wzorki

Q: Czy gryzą cię komary (tzw. "słodka krew")? Czy może wszelkie robactwo ucieka na Twój widok? <brak pomysłu na pytanie jest ZUE>
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ivy pisze:Jaki futurystyczny wynalazek rodem z filmów s-f najchętniej widziałbyś w swoim domu?
teleporter oO
kwazi pisze:Q: Czy gryzą cię komary
Tja :/

Q: jeziora, morze czy góry?
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Sephir pisze:Pytanie: Kiedy ostatnio nawbijałeś/aś nauczycielowi, jak i dlaczego?
Lepsze od nawbijania jest mówienie cicho i spokojnie... To jest bardziej irytujące dla nich... Wtedy potrafią się wkurzyć... a ty dalej spokojnie i rzeczowo podchodzisz do sprawy :D (na studiach jeszcze nie miałem okazji ;) )
kwazi pisze:Czy gryzą cię komary
Jak mi moja krew smakuje, to komarom tym bardziej :lol:
Nemesis pisze:Q: jeziora, morze czy góry?
Oczywiście, że jeziora *_*... Już nawet sobie popływałem w jednym... nie powiem zbyt ciepło nie było :lol: Nie mogę się doczekać jak będę wskakiwał w błękitne odmęty ;) ( i nie zamarznę przy okazji, :D ) Do tego dobra miejscówka, namiot... A naszego morza nie lubię... takie brzydkie i zimne... żadnej przyjemności ;) A góry są neutralne jak narazie... byłem może ze 2 razy w życiu....

Q: Wolisz robić zdjęcia, czy być fotografowana/ny?? XD
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Jaki futurystyczny wynalazek rodem z filmów s-f najchętniej widziałbyś w swoim domu?
Hm... wehikuł czasu.
Czy gryzą cię komary
Niestety tak :/
Q: jeziora, morze czy góry?
Jeziora :)
Cierń pisze:Q: Wolisz robić zdjęcia, czy być fotografowana/ny?? XD
Uwielbiam robić zdjęcia. Aktualnie zbieram na aparat cyfrowy więc za jakis czas będę miał ku temu wiecej okazji. :) A ja sam na zdjęciach.... no cóż... powiedzmy że z regułt nie wychodzę ciekawie.

Q: Jesteś na cos uczulony/a?
(Ja jestem uczulony na pyłki traw więc teraz nie ruszam sie nigdzie bez chusteczek do nosa )
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Czy gryzą cię komary?
Tak
jeziora, morze czy góry?
góry
Wolisz robić zdjęcia, czy być fotografowana/ny??
Wole robić zdjęcia
Jesteś na cos uczulony/a?
Na debili i hiphopowców.

Q:Samochód który chciał bys mieć? (Aston Martin DB9 V12 6.0 krowa ale co tam:)
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Pinhead pisze:Q:Samochód który chciał bys mieć? (Aston Martin DB9 V12 6.0 krowa ale co tam:)
Stary, wojskowy jeep- nie liczy się marka, byle był niezniszczalny XD

Q: Czy jesteś za uwolnieniem krasnali ogrodowych? A tak na serio- jaki rodzaj tańca (niekoniecznie "rękami") wychodzi Ci najlepiej? ( pozdrowienia dla Oksany)
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

kwazi pisze:Q: Czy gryzą cię komary (tzw. "słodka krew")? Czy może wszelkie robactwo ucieka na Twój widok?
Tylko, jeśli nie mają nic lepszego pod odnóżem
Sephir pisze:Q: Jesteś na cos uczulona?
Kurz.

Q: Chciał/abyś być alchemikiem? (niekoniecznie z FMA :wink: )
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Gagarin pisze:złapałaś się... (...) dokładnie taki sam cel był mojego pytania...
Odbicie piłki i w prosto w bramkę? Doceniam ten dowcip. :D
Gagarin pisze:jaką kawe pijasz? (jak nie pijesz, to cicho)
Nie tylko nie będę cicho, ale jeszcze napiszę, że kawa jest ZUA, be i w ogóle obrzydliwa. :>
Ivy pisze:Coś dla miłośników s-f : Jaki futurystyczny wynalazek rodem z filmów s-f najchętniej widziałbyś w swoim domu?
Hologramy zamiast papierowych gazet, telewizja w 3D (też jakieś holo), lepszy, wydajniejszy sprzęd AGD XD, komp z grami z wirtualną rzeczywistością. Teleportera bym sobie w domu nie walnęła, bo i po co -- ale przed domem, czemu nie? :]
Pinhead pisze:Kolor ścian w twoim pokoju?
Klasyczna biel.
kwazi pisze:Czy gryzą cię komary (tzw. "słodka krew")? Czy może wszelkie robactwo ucieka na Twój widok?
Gryzą, ale bez przesady.
Nemezis pisze:jeziora, morze czy góry?
Jeziora są w większości beznadziejne. _^_ Wolę morze albo góry!
Sephir pisze:Jesteś na cos uczulona?
Przed wyjazdem na kolonie zawsze zmuszałam rodziców, żeby mi wpisali, że jestem uczulona na mleko. To oczywiście nieprawda, po prostu nie znoszę zupy mlecznej. XD
Cierń pisze:Wolisz robić zdjęcia, czy być fotografowana/ny?
Ani jedno, ani drugie. Po prostu mnie to nie bawi.
kilmindaro pisze:Masz jakąś nieuleczalną chorobę?
Tja, psychiczną....
Isia pisze:Chciał/abyś być alchemikiem? (niekoniecznie z FMA)
Z FMA -- jak najbardziej (a na drugie mam Ed). XD Niestety, prawda jest taka, że chemię w liceum zwyczajnie olewałam... cztery pierwsze tomy Pottera przeczytałam wyłącznie na chemii pod ławką, to wiele świadczy o moim zainteresowaniu przedmiotem. _^_

Pytanie: W jaki sposób kupujesz prezenty swoim przyjaciołom? Gdzie? Ile czasu Ci to zajmuje, etc?
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Lenneth pisze:Pytanie: Wysko czy nisko pod głową? XD
Nisko, najlepiej bez poduchy.
Nemesis pisze:Q: Jak się ostatnio poswięcasz?
Raczej wcale :P.
Gagarin pisze:Q: jaką kawe pijasz?
Cappucino. Innej wcale.
Sephir pisze:Pytanie: Kiedy ostatnio nawbijałeś/aś nauczycielowi, jak i dlaczego?
Ostro ostatnio w gimnazjum, do biologa "Marian, ty c...u" - za wstawienie połowie klasy uwag za nic i jedynek za wygląd. W licku wolałem delikatnie sarkastyczne uwagi. Na studiach raczej spasowałem :(.
Ivy pisze:Q: Coś dla miłośników s-f : Jaki futurystyczny wynalazek rodem z filmów s-f najchętniej widziałbyś w swoim domu?
Kamuflaż termooptyczny.
Pinhead pisze:Q:Kolor ścian w twoim pokoju??
Dwie niebieski, dwie zielone.
kwazi pisze:Q: Czy gryzą cię komary
Jak tylko są :D.
Nemesis pisze:Q: jeziora, morze czy góry?
Zdecydowanie jeziora i tereny przyjeziorne - lasy, mokradła i bajorka.
Cierń pisze:Q: Wolisz robić zdjęcia, czy być fotografowana/ny?? XD
Raczej robić, bo na zdjęciach wychodzę niesamowicie okropnie.
Sephir pisze:Q: Jesteś na cos uczulony/a?
Pyłki drzew, kwiatów, pleśń, głupota, hip - hop.
kilmindaro pisze:Q: Masz jakąś nieuleczalną chorobę? (ja dwie :/ ...z głową to trzy :P )
Też dwie. I głowę także :D.
kilmindaro pisze:Gveir napisał/a:
Q: Czy lubisz/jeździsz jeździć samochodem metodą "na zimny łokieć", tzn. łapa wystawiona przez otwarte okno?

Kup mi samochód, to Ci powiem :>
Kupiłbym ci, gdybym miał chociaż własny :P.
Pinhead pisze:Q:Samochód który chciał bys mieć?
Ferrari Enzo, ewentualnie poprządny jeep.
Ivy pisze:Q: Czy jesteś za uwolnieniem krasnali ogrodowych? A tak na serio- jaki rodzaj tańca (niekoniecznie "rękami") wychodzi Ci najlepiej?
Uwolnić dojczen ogroden krasnalen :D!! A taniec to walec... drogowy - *absolutnie* nie potrafię tańczyć :(.
Isia pisze:Q: Chciał/abyś być alchemikiem? (niekoniecznie z FMA :wink: )
Tak, ale koniecznie z FMA :D.

Pytanie: Czy miałeś kiedyś sen tak realistyczny, że pomieszał ci się z rzeczywistością (nawet po przebudzeniu) lub twierdziłeś, że to co w nim było, było prawdziwe? (Jeden raz, straszna shiza z tego była :D.)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”