Jak dla mnie polski hip hop = w większości dno.Gveir pisze:Jaki rodzaj muzyki sprawia że dostajesz szału?
Kiedyś zbierałam te od gier, ale mój pokój ma ograniczony metraż.Isia pisze:Zbierasz pudełka?
A czy faceci kupują szybkie auta tylko dlatego, że mają małe ptaszki? Geez, nienawidzę takich tendencyjnych pytań. -_- [Sorry, ostatnio mam zły nastrój i to się odbija na moich postach. Poczucie humoru siadło mi kompletnie.] Nie odpowiadam za wszystkie kobiety, ale sama oglądam piłkę po to, żeby oglądać piłkę.Gagarin pisze:Czy kobiety oglądają mecze piłki nożnej tylko dlatego, żeby popatrzec na pilkarzy?

Wino..........Cid pisze:Vodeczka czy browarek(jesli idzie sie schlac)
Ta pierwsza opcja.Garnet pisze:nauke na egzaminy zostawiasz na ostatni moment czy uczysz sie systematycznie?

(Gdybym to ja w ogóle dostawała ten samochód od czasu do czasu.Gveir pisze:Czy lubisz/jeździsz jeździć samochodem metodą "na zimny łokieć", tzn. łapa wystawiona przez otwarte okno?

Przez całe swoje życie spałam na twardych. Ale oczywiście jak na wyjeździe trafi się coś miękkiego, nie narzekam. :]Pinhead pisze:Jakie łózko wolisz twarde czy miękkie?
Pytanie: Wysko czy nisko pod głową?