Tak... coś mi tu "nie grało"...Lenneth pisze:ciemna napisał/a:
Jaki jest najgłupszy film jaki obejrzałeś/aś?
Q:Jak bardzo kochasz ortografie??

Moderator: Moderatorzy
Robocop. :]Go Go pisze:Ulubiona postac z serialu?
W ogóle nie kocham, po prostu ją stosuję.ciemna pisze:Jak bardzo kochasz ortografie??
Czasami mam takie niejasne wrażenie, że ludzie z tego forum mnie nie rozumieją.Go Go pisze:Jesteś przerażająca. Jak nie 12letnie dzieci to kobiety.
niekilmindaro pisze:Popierasz Młodzieżówkę LPRu w ich działaniach?
aboslutnie nic:) <sama bym chetnie sprawdzla, jak to jest pocalowac dziewczyne...i nie widze w tym nic dziwnego...nie ograniczajmy sieXD>Lenneth pisze:Masz coś do osób biseksualnych?
Boże uchowaj.kilmindaro pisze:Popierasz Młodzieżówkę LPRu w ich działaniach?
Widzę tu bardzo zdrowe podejście do tej kwestii.Garnet pisze:aboslutnie nic:) <sama bym chetnie sprawdzla, jak to jest pocalowac dziewczyne...i nie widze w tym nic dziwnego...nie ograniczajmy sieXD>
Na boku, pozycja embrionalna z jedną nogą sztywno wyprostowaną. :]Garnet pisze:w jakiej pozycji najczesciej zasypiasz:] <mam tu na mysli,zeby nie bylo niejasnosci:D - na boku,na brzuchu czy na plecach;)>
Po dziesięciu godzinach wiadomych filmików na YouTube -- BOSKO. *skacze z radości, hiperwentyluje i szczerzy zęby do wszystkich dookoła* :D [I still love you.Garnet pisze:jak Twoje samopoczucie?
Jeśli potrzebuję się odprężyć fizycznie - prysznic albo drzemka. Jeśli psychicznie - lekkostrawna książka, może być fantastyka albo coś dla dzieci.Sephiria pisze:Co działa na ciebie relaksująco?
wzajemnie ^^"Lenneth pisze:Po dziesięciu godzinach wiadomych filmików na YouTube -- BOSKO. *skacze z radości, hiperwentyluje i szczerzy zęby do wszystkich dookoła* :D [I still love you.]
medycyna dzisiaj nie ma zahamowan...zaniedlugo wszystko bedzie mozliwe,a po ziemii beda chodzic nasze klony o.OLenneth pisze:Co sądzisz o przeszczepieniu komuś cudzej twarzy, przyszyciu cudzej ręki, etc? Cud medycyny czy coś bardzo, bardzo dziwnego?
kilmindaro pisze:Lenneth napisał/a:
Pytanie: Najwspanialsza rola w szkolnym przedstawieniu?kilmindaro pisze:ie taka dumna :D
Dobra muzyka... i szum fal...kilmindaro pisze:Sephiria napisał/a:
Co działa na ciebie relaksująco?
Codziennie rano mam wielka ochote zabić muchę, ale nie chce mi się newet palcem kiwnąć...kilmindaro pisze:Q: Chciałeś/aś, ale tak naprawdę, kiedyś kogoś zabić?
[ Dodano: Wto 06 Cze, 2006 13:07 ]
Tak wiem o pytaniu zapomiałam...
Q: Jakie pismo uwazasz za najbardziej bzdurne?
na brzuchuGarnet pisze:w jakiej pozycji najczesciej zasypiasz
RaskolnikovLenneth pisze:Najwspanialsza rola w szkolnym przedstawieniu?
Dobrze ,rano o 6.06 wysadziłem pobliski kościółGarnet pisze:dzis 6.6 2006...jak Twoje samopoczucie?
łowienie rybSephiria pisze:Co działa na ciebie relaksująco?
A co sie działo z Ocelotem po przeszczepieniu ręki Liquid'a? A na serio to cud medycyny.Lenneth pisze:Co sądzisz o przeszczepieniu komuś cudzej twarzy, przyszyciu cudzej ręki, etc? Cud medycyny czy coś bardzo, bardzo dziwnego?
Jak kopyrtne to oddam narządy do przeszczepu ,a potem chcę zostać skremowany.Garnet pisze:myślales/as o tym,zeby po smierci oddać swoje narzady do przeszczepu? czy tez za zadne skarby bys czegoś takiego nie zrobił/a ?
Zdarzyło sie to kilka razy.kilmindaro pisze:Chciałeś/aś, ale tak naprawdę, kiedyś kogoś zabić?
60% gazet to bzdury no."Pani Domu" itp. A najdurniejsze pismo to Cosmopolitanciemna pisze: Jakie pismo uwazasz za najbardziej bzdurne?
Nie, zmuszacie mnie do refleksji...Garnet pisze:q- myślales/as o tym,zeby po smierci oddać swoje narzady do przeszczepu? czy tez za zadne skarby bys czegoś takiego nie zrobił/a ?
Tak, zawsze w świeto zmarłych :D Jak miałam siedem lat to sie zgubiłam... wszyscy sie wystraszyli, ale nie ja :DPinhead pisze:Q:Byłeś/aś kiedyś na cmentarzu w nocy?? (Tak a najlepiej jest pójśc w nocy na cmentarz w swięto zmarłych)
Czemu nie? Na pewno nie podpiszę dokumentu, który by zabraniał użycia moich narządów do takich celów.Garnet pisze:myślales/as o tym,zeby po smierci oddać swoje narzady do przeszczepu? czy tez za zadne skarby bys czegoś takiego nie zrobił/a ?
Dwóch takich, co ukradli księżyc.kilmindaro pisze:Chciałeś/aś, ale tak naprawdę, kiedyś kogoś zabić?
Pismo Święte, pismo Azteków i Inków, pisma motoryzacyjne... Czy jestem wystarczająco niepoprawna politycznie?ciemna pisze:Jakie pismo uwazasz za najbardziej bzdurne?
Dosłowie w środku nocy, to nie, ale po ciemku jak najbardziej. Uwielbiam cmentarze po zmierzchu. ^^Pinhead pisze:Byłeś/aś kiedyś na cmentarzu w nocy??
Eee? Nie mam stosunku. Jak trzeba zrobić zakupy w markecie, to trzeba, i tyle.lubisz 'specerować' po supermarketach?...
Konwalie. Krewetki smażone z czosnkiem. Antonówki. Płyn do kąpieli 'wanilia i mleko'. Etc.ciemna pisze:Twój ulubiony zapach to...
Nie w tym wieku.kilmindaro pisze:Boisz się czasem Różnych Rzeczy, np. Stworów Pod Łóżkiem, Stworów Z Za Szafy, Odbicia W Lustrze?
a czytałaś chociaż?Lenneth pisze:Pismo Święte
nie przypominam sobie, żebym taką miał. pamiętam, że cieszyłem się bardzo jak mama przyniosła mi takiego misia Koralgola (byłem wtedy niewiele większy od niego^^) więc może to?Lenneth pisze:Pytanie: Ulubiona maskotka/przytulanka z dzieciństwa?
Wyobraź sobie, że owszem, i to nie raz. A napisałam to celowo, żeby właśnie kogoś zirytować.Sogetsu pisze:a czytałaś chociaż?
Do Niemców. Kill, kill, kill.Lenneth pisze:jakie masz uprzedzenia?