LudzkieGagarin pisze:Ulubione mięso?

Q:Masz jakieś zwierzątko?? (ja mam psa stefana i kotke szluge)
Moderator: Moderatorzy
Ekstremalna przygoda :DPinhead pisze:Q:Ekstremalna przygoda czy luksusowy wypoczynek?
NieEiko pisze:Q: Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?
Nieznoszekilmindaro pisze:Q: Lubisz kotki? ^^
SiostrePinhead pisze:Q:Masz jakieś zwierzątko?
Klasycznie - wieprzowina, wołowina, kurczak... nie przepadam za gęsią i kaczkąGagarin pisze:Q: Ulubione mięso?
Nie oglądam żadnych festiwali :DLenneth pisze:Pytanie: Oglądasz Opole?
Nie - ona nie istnieje... istnieje tylko MatrixEiko pisze:Q: Przeżyłeś/aś wielką miłość?
Q: Ulubiony Fast-Food?
"emerytury w moim imieniu, więc musiałam czekać, aż się dług wyrówna, a to" Zbrodnia i karakilmindaro pisze:Q: Eee... 1 zdanie 22 linijki 28 strony pierwszej książki po twojej prawej
hałeczka z kruszonką i razowiec bez kruszonkiIreth pisze:Q: ulubiony rodzaj pieczywa?
w wakacje? 10Markfrompoland pisze:Q: Do której godziny śpisz w soboty?
Kuciak :DGagarin pisze:Q: Ulubione mięso?
Do 6:40, bo Zorro. Potem ide spać dalej...do oporuMarkfrompoland pisze:Q: Do której godziny śpisz w soboty?
Wołowina.Gagarin pisze:Q: Ulubione mięso?
Kot - Auron i jest podobny do oryginału >.< (patrz: trzyma się z boku, mało się odzywa, a jak już się pojawi, to atakuje).Pinhead pisze:Q:Masz jakieś zwierzątko??
O ble. Pyszne? Fuuuuuj. Jedynie kfc znoszę.kilmindaro pisze:Q: Ulubiony Fast-Food?
(Wszystkie sa pyszne ^^)
Nie.kwazi pisze:Q: Czy nosisz czyjeś zdjęcie w portwelu? Jeśli tak to czyje?
Isia pisze:Q: Ulubiona emotka (z Krypty)
nie mam portfela.Q: Czy nosisz czyjeś zdjęcie w portwelu? Jeśli tak to czyje? (ja nie nosze zdjęć)
Q: Ulubiona emotka (z Krypty)
Q: Znienawidzona emotka z Krypty? oO
pieska i jeszcze raz pieskaQ:Masz jakieś zwierzątko??
Wszystkie (niezdrowe ale ch**!)kilmindaro pisze:Ulubiony Fast-Food?
Isia pisze:Ulubiona emotka (z Krypty)
Go Go Yubari pisze:Znienawidzona emotka z Krypty?
Kasza grycznakilmindaro pisze:ulubiony "zapychacz"?(
Nie licze nigdy średniej.neo rpgomaniak pisze:Średnia ocen w szkole podstawowej, gimnazjum i liceum
Najbardziej zakręcił mi głowe acodin(taki lek który rzucasz żeby mieć tripy)ciemna pisze:Co Ci najbardziej zakręciło w głowie?
To po cholere odpowiadasz? -_-' Dzizas, ludzie.Pinhead pisze:Poraz kolejny powtarzam : NIE OGLADAM TV!!
"Tak te pieniądze czekają na Ciebie tylko zadzwoń tak moga być twoje przecież znasz odpowiedź nie daj sie wyprzedzic zadzwoń ojej nikt nie dzwoni"Markfrompoland pisze:Oh yeah! Jak ktoś jeszcze nie widział, to dużo traci!
Wiesz, ze bez takich pytan -_-.Markfrompoland pisze:Q: Lubisz mnie? _^_"
Sylwester 2006... tajemnica!Pinhead pisze:Q: Najleprza imreza? (gdzie I dlaczego Chełm? )
Myślę, że ludzie mają jeszcze sporo pytan tylko małą sklerozęGo Go Yubari pisze:Q: Czy sądzisz, ze pytania juz się wyczerpały i quiz nadaje się do kasacji? A może to wina ludzi, którzy nie moga wymyslić pytania i potem takie głupoty sa płodzone?
Nie wiem czy jest się czym szczycić. Wielu nie ogląda TV, ale ciągle ślęczy przed kompem... Właściwie na to samo wychodziPinhead pisze: Poraz kolejny powtarzam : NIE OGLADAM TV!!
Miljonerzy :]Markfrompoland pisze:Twój ulubiony teleturniej tv?
Masz na myśli swoje pytanieGo Go Yubari pisze: Q: Czy sądzisz, ze pytania juz się wyczerpały i quiz nadaje się do kasacji? A może to wina ludzi, którzy nie moga wymyslić pytania i potem takie głupoty sa płodzone?
Wczorajsze Dni Miasta... co tam sie działo nad zalewem XDDDDD 80% królujeciemna pisze:Q: Najleprza imreza? (gdzie I dlaczego Chełm? )
Polska szmira o tytule którego nie pamiętam... zresztą 90% polskioch filmów to szmiry na czele z adaptacjami Grocholi...ciemna pisze: Q:Jaki jest najgłupszy film jaki obejżałeś?
Nigdy. :]Garnet pisze:jak czesto wchodzisz na profile uzytkownikow na forum?
Bardzo.kilmindaro pisze:Lubisz kotki?
Tak, ale niekoniecznie wierzę w trwałość takiej miłości.Eiko pisze:Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?
Do 6:30.Markfrompoland pisze:Do której godziny śpisz w soboty?
Squall, Kuja, Sephiroth-- A, to my nie o takim mięsie mówimy? ^^ Wątróbka z kurczaka.Gagarin pisze:Ulubione mięso?
Czasem zjem w McDonaldzie, inne fastfoody są mi kompletnie obce.kilmindaro pisze:Ulubiony Fast-Food?
Buahahaha. Żeby było śmiesznie, zdjęcie przyjaciółki - ale nie tej, w której się platonicznie kocham.kwazi pisze:Czy nosisz czyjeś zdjęcie w portwelu? Jeśli tak to czyje?
Patrz tutaj:Isia pisze:Ulubiona emotka
Każda, zastosowana co najmniej trzy razy pod rząd. -_-Go Go pisze:Znienawidzona emotka z Krypty
'Mission Impossible 2'.ciemna pisze:Jaki jest najgłupszy film jaki obejrzałeś/aś?
Umiarkowanie.Boni pisze:Czy dbasz o swoje dłonie
Jesteś przerażająca. Jak nie 12letnie dzieci to kobiety.Lenneth pisze:ale nie tej, w której się platonicznie kocham.
Nic. Przydałoby sie ich więcej w naszym wojsku. Za duzo tam łysych palantów.Lenneth pisze:Pytanie: Co sądzisz o kobietach-żołnierzach?