no wiadomo co może zrobić szkoła NIC !!!!!!!! Przeczytałem ten artykuł no ja nie mogę co za su.. su.. jakaś tam Patrycja su.. jakaś tam Kaja i ta głupia pani psycholog. Jakbym był tym studentem to bym chyba je zabił

i w ogóle one już były zdemoralizowane ,,chodź na loda i ruletke ''

Teraz widać co uczy szkoła ponieważ szkoła nie pilnuje uczniów i ci starsi uczą młodszych w podstawówce klnięcia i takich tam chamskich zachowań potem to sie szerzy i są skutki. Taka jest szkoła, ja osobiście bić nauczyłem w przedszkolu ale klnięcia i chamskich zachowań w podstawówce w 1 i 2 klasie, kurde gdybym nie zmądrzał to zapewne dziś bym słuchał HH i pisał jakieś tam ''joł'', i ziomal i takie tam.
[ Dodano: Czw 10 Mar, 2005 ]
no wiadomo co może zrobić szkoła NIC !!!!!!!! Przeczytałem ten artykuł no ja nie mogę co za su.. su.. jakaś tam Patrycja su.. jakaś tam Kaja i ta głupia pani psycholog. Jakbym był tym studentem to bym chyba je zabił

i w ogóle one już były zdemoralizowane ,,chodź na loda i ruletke ''

Teraz widać co uczy szkoła ponieważ szkoła nie pilnuje uczniów i ci starsi uczą młodszych w podstawówce klnięcia i takich tam chamskich zachowań potem to sie szerzy i są skutki. Taka jest szkoła, ja osobiście bić nauczyłem w przedszkolu ale klnięcia i chamskich zachowań w podstawówce w 1 i 2 klasie, kurde gdybym nie zmądrzał to zapewne dziś bym słuchał HH i pisał jakieś tam ''joł'', i ziomal i takie tam.
A co do Erelen twojej strategii i sposobów to troche są nieuczciwe ale jak chcesz to ja ci doradze tak, bijesz jądra koleś się skłoni a jak nie to się chwyci a ty go w brzuch potem się zegnie a ty weźmiesz go za głowę i będziesz bił ileś tam razy z kolanka do krwi żeby się poddał. Powiem ci że ta technika jest skuteczna i pewna w 100%

. Ja z niej nie korzystałem bo się trochę boje uszkodzić kogoś za mocno no ale jak ktoś mnie mocno wkurzy to wiesz.