Ukradłem tą tapetę.kilmindaro pisze:[url=http://img182.imageshack.us/img182/3450/plpiotzrb7.th.jpg]Obrazek[/URL]
Wasz pulpit
Moderator: Moderatorzy
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
- kilmindaro
- Cactuar

- Go Go Yubari
- Ifrit

-
LiZaRd
Słodkie to piekielnieGo Go Yubari pisze:Nie pytajcie co mi się na mózg rzuciło, bo nie wiem
Ba :] Wszystko gdzie jest Madlax jest genialne ^^ To teraz chusteczka i wycierać wacusia!Gagarin pisze:o w morde Gveir! genialne *___* ja tez! ja tez! Madlax *____*
*orgazm*
hmmm no i nabrudziłem
No nie powiem... nawet to ładne, czarne jak trzeba.LiZaRd pisze:standardowo AlienGUIse od alienware / podobno juz kazdy moze sobie sciagnac, a nie tylko posiadacze alienware'ow
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
-
LiZaRd
przynajmniej nie oslepia po omacku, kiedy np budzisz sie w srodku nocy, otwierasz matryce by sprawdzic wyniki toto-lotka / caough torrentyNo nie powiem... nawet to ładne, czarne jak trzeba.
Dorzuce kilka ulubionych tapetek

- Go Go Yubari
- Ifrit

Dobrze jest być zarejestrowaną... na niektórych stronach 
A teraz mała zmiana klimatu... od Mako-chan oczy mnie bolały ; ;

A teraz mała zmiana klimatu... od Mako-chan oczy mnie bolały ; ;

- Grzybek Z Octu
- Moderator

- Go Go Yubari
- Ifrit

Jakby Twoja Makoto z kilku postów wstecz nie była absolutnie przerażająca.Go Go Yubari pisze:Lenn....ewwwww -_-''
Snejp, biała koszula i tłuste włosy? >>'' Przerażasz mnie chwilami.
Gdyby te fanarty chociaż ładne były ><'
Cóż, kwestia gustu. ^^ Jak dla mnie ten rysunek jest śliczny. ^^
A z tłustymi włosami nie trafiłaś.
- Go Go Yubari
- Ifrit

/nod nod/Lenneth pisze:Jakby Twoja Makoto z kilku postów wstecz nie była absolutnie przerażająca.
Bo masz beznadziejny gust PFT.Lenneth pisze:Jak dla mnie ten rysunek jest śliczny. ^^
3) Lubisz, gdy Cię okładają książkami od eliksirów? oO'Lenneth pisze:A z tłustymi włosami nie trafiłaś.
hubba hubba :Q~
Jakbyś
nie mogła
poszukać w Googlach