Nie wiem co bierzecie, ale musi być to diabelnie dobredark_raven pisze:Jak zawsze

Moderator: Moderatorzy
Przecież pisałem o tym w tekstach nieraz - kebab!Gveir pisze: Nie wiem co bierzecie, ale musi być to diabelnie dobre
Niech zmienią wokalistę, to pomyślimydark_raven pisze:To jest dopiero whalecore! Lepsze nawet niż Gojira
A czym doprawiony?dark_raven pisze:Przecież pisałem o tym w tekstach nieraz - kebab!
Dobry jestGveir pisze: Niech zmienią wokalistę, to pomyślimy
Mój - sosem czosnkowym. Gitarzysty - ostrym i warzywami.Gveir pisze: A czym doprawiony?
Się taki wybredny znalazł. Przeżyłeś nawet Roberta z MaSu!Gveir pisze: Jak dla kogo ;]
Którego?Gveir pisze: Good taste approved!
Żeby jeszcze taki specjalnie wybredny był, ze złośliwości... Mam tak, że jak wokal nie wejdzie, to już nie słucham zespołu, bo zaczyna mnie to samoczynnie, niepomiernie drażnić. A co się podoba, a co nie? Sam z siebie to przychodzi, osobiście nie mam żadnego wpływu na ten wybór ^^"dark_raven pisze:Się taki wybredny znalazł. Przeżyłeś nawet Roberta z MaSu!
Obu!dark_raven pisze:Którego?
Słusznie.Gveir pisze: Obu!
Jak wolisz. Acz Robert czasem nawet mnie odrzucaGveir pisze: Żeby jeszcze taki specjalnie wybredny był, ze złośliwości... Mam tak, że jak wokal nie wejdzie, to już nie słucham zespołu, bo zaczyna mnie to samoczynnie, niepomiernie drażnić. A co się podoba, a co nie? Sam z siebie to przychodzi, osobiście nie mam żadnego wpływu na ten wybór ^^"
Ba.dark_raven pisze:Słusznie.
Bezproblemowo go polubiłem, mimo że chwilami jęczy wyjątkowo nieprzystojniedark_raven pisze:Jak wolisz. Acz Robert czasem nawet mnie odrzuca