Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Pinhead pisze:Q:Twoja ulubiona książka?
Zależy, kiedy pytasz. Na teraz będzie... hmmm..."Księga Zaginionych Opowieści", "Fahrenheit 451" i "Limes Inferior"
Go Go Yubari pisze:Q: Znienawidzona lektura szkolna?
Dramaty ogólnie, poza Fredrą. Najgorsi byli "Niemcy".
Go Go Yubari pisze:Q: Ulubiony rodzaj deszczu?
Mokry :wink: i szumiący
kwazi pisze:Q: Jaka była najdłuższa "forma pisana" (opowiadanie /esej/praca zaliczeniowa/fanfik itd.) jaką stworzyłaś/eś? Jak pamiętasz - podaj o czym to było :]
:oops: opowiadanie na forum mojej szkoły - ciągnęłam to jakiś miesiąc. Było o mnie i moich kumplach w kosmosie, i teraz ludzie zaczepiają mnie na korytarzu i proszą o wsadzenie do opowiadania :oops:
lol
Q: Wolał(a)byś być elfem czy krasnoludem? (A może entem?)
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

kwazi pisze:Q: Jaka była najdłuższa "forma pisana" (opowiadanie /esej/praca zaliczeniowa/fanfik itd.)
Książka, która pisze ma ok. 140 stron... a będzie miała ok. 180 zapewne.
Isia pisze:Q: Wolał(a)byś być elfem czy krasnoludem? (A może entem?)
Mithra lol.
http://www.finalfantasyxionline.com/con ... _Basic.jpg

A jak nie to elfem...eh ta długowieczność i spiczaste uszy *__*

Q: Mordor, Shire czy Gondor? Czyli wolisz spokojne życie na wsi pełne zabawy, picia i palenia ziela, planowanie zła i zniszczenia czy nudne życie człowieka gdzieś pomiędzy tymi swiatami, czyli normalność...? <boskich pytań by GGY ciąg dalszy>
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Q: Jaka była najdłuższa "forma pisana" (opowiadanie /esej/praca zaliczeniowa/fanfik itd.) jaką stworzyłaś/eś? Jak pamiętasz - podaj o czym to było :] <tak mnie naszło bo jeszcze swych wypocin na poniedziałek nie skończyłem >
Jeśli chodzi o ręcznbą to nie wiem, a o komputwerową to robiłem grę rpg, więc dialogów było, że hej.

Q:Mozart,Bethoven czy Mandaryna? Kto najlepiej tworzy muzę?
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Bach:]
a jesli juz musi byc jakis z tych co wymieniles to Mozart:]

btw. to oni jeszcze zyja,skoro tworza?;]

a poza tym to oczywiscie Mana-sama :*

wiadomosci/fakty/informacje (etc), ktory program informacyjny najbardziej lubisz
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

kilmindaro pisze:Q: Ulubione warzywo? (domyślnie Por)
Przestańcie z tym porem! Wszystkie warzywa są jednakowo ochydne. Jednak trochę szczypiorek mi przypadł do gustu. Reszty nie lubię, chyba, że marchew to warzywo.
btw. to oni jeszcze zyja,skoro tworza?;]
Widocznie tak ;]

Q: Gdybyś mógł zrobić na krypcie coś niedozwolonego bez konsekwencji, co to by było? :twisted:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

neo rpgomaniak pisze:Q:Mozart,Bethoven czy Mandaryna? Kto najlepiej tworzy muzę?
Nie uznaje słowa "muza" w odniesieniu do muzyki.
Z tych troje to Mozart IMO. a tak poza tym RHCP i Bach ;)
Garnet pisze:wiadomosci/fakty/informacje (etc), ktory program informacyjny najbardziej lubisz
Fakty.
kilmindaro pisze:Q: Ulubione warzywo?
Pomidor i ogórek (najlepiej kiszony).
neo rpgomaniak pisze:Q: Gdybyś mógł zrobić na krypcie coś niedozwolonego bez konsekwencji, co to by było?
Pozostawienie mojej osobistej listy "naj" i zbanowanie reszty, lol. Nie no...czym byłaby Krypta bez ciągłego "nie widzisz HELP?!" etc. ;)
kilmindaro pisze:patrzec jak teraz będą się mścić za te słowa...
Lol po co? I tak nic nie możesz zrobić XD
kilmindaro pisze:Q: Ulubiony zespół Disco Polo?
Udam, ze tego nie widziałam...

Q: Jesteś na bezludnej wyspie, znajdujesz jedzenie, ale jest to cos, czego nigdy nie zjesz - już wolisz umrzeć. Co to takiego?
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Go Go Yubari pisze:Q: Mordor, Shire czy Gondor? Czyli wolisz spokojne życie na wsi pełne zabawy, picia i palenia ziela, planowanie zła i zniszczenia czy nudne życie człowieka gdzieś pomiędzy tymi swiatami, czyli normalność...?
Wedrówka. Dzisiaj Hobbiton, jutro Dal. Wymienianie opowieści ze Strażnikami, dostarczanie hobbitom tematów do plotek, badanie kultury Rohirrimów, kopanie zadków Easterlingom, plecenie wianków z nifredilu, rozmowy z Gandalfem i Galadrielą o Pierwszej Erze, jedzenie jabłek w Bree... Ja po prostu za długo siedziałam na miejscu, teraz mnie ciągnie do wedrówek.
kilmindaro pisze:Q: Ulubione warzywo? (domyślnie Por)
Zielona papryczka. Por jest zbyt święty, by go jeść :lol:
Go Go Yubari pisze:Q: Jesteś na bezludnej wyspie, znajdujesz jedzenie, ale jest to cos, czego nigdy nie zjesz - już wolisz umrzeć. Co to takiego?
Kisiel (zakładam, że na wyspie są drzewa kisielowe :wink: ), syrop malinowy za mniej niż dwa złote (lubię chemię, ale nie w szklance), jakiekolwiek zwierzątko - proces przygotowawczy mnie odrzuca (mięso jadam, ale kuchnię omijam), pomidor, kalafior, banany, cytrusy ogólnie, groch, fasola, kminek, wszytko, co paciaste, wszystko, co alkoholowe (nienawidzę zapachu).

Q: Nie zaglądaj na Wikipedię! Z czym kojarzy Ci się słowo "kaczyni" ? Teraz możesz zajrzeć. Jak bardzo się pomyliłeś? :lol:
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Garnet pisze:wiadomosci/fakty/informacje (etc), ktory program informacyjny najbardziej lubisz
Ostatnio jedynym źródłem wiadomości stało się TVN24 i ten pasek na dole. A tak poza tym to lubie sobie obejrzeć Teleexpres i Wiadomości.
Isia pisze:Q: Nie zaglądaj na Wikipedię! Z czym kojarzy Ci się słowo "kaczyni" ? Teraz możesz zajrzeć. Jak bardzo się pomyliłeś?
Wszelkie słowa zawiazane jakoś z kaczkami kojarzą mi się z jednym :P A w sumie z dwoma...... <teraz patrzy na wiki> o_O No cóż.... Blisko nie byłem :]

-> Gorąca kąpiel (ooooo taaaaaaak), czy zimny prysznic? A moze coś pośrodku? :]
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

Isia pisze:Q: Dziewiąta linijka na czterdziestej stronie pierwszej książki po Twojej lewej?
"Piękna boginii, zakocha się w tobie," (William Shakespeare - Koriolan)
Go Go Yubari pisze:Q: Ulubiony rodzaj deszczu?
ciepły wiosenny lub letni
Go Go Yubari pisze:Q: Znienawidzona lektura szkolna?
Siłaczka - egzemplaż, który wypożyczyłem śmierdział jak chodzone skarpety
Isia pisze:Q: Wolał(a)byś być elfem czy krasnoludem? (A może entem?)
kiedyś bardzo chciałem być elfem, ale od kilku lat jestem za ludźmi.
Dziennik Telewizyjny Federowicza :D
Jaco pisze:Gorąca kąpiel (ooooo taaaaaaak), czy zimny prysznic? A moze coś pośrodku? :]
gorący prysznic, najlepiej długi - parogodzinny (ech, to były dobre czasy jak w internacie można było sobie na coś takiego pozwolić)

:?: jaka była pierwsza wydana po polsku manga jaką kupiłeś/kupiłaś?
:idea: pierwszy tomik Sailor Moon

btw, mój pierwszy post tutaj.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Jaco pisze:Gorąca kąpiel (ooooo taaaaaaak), czy zimny prysznic? A moze coś pośrodku? :]
Goraca kąpiel. Zawsze dolewam sobie wody....eh te godzinne, cieplutkie kąpiele ^^
Sogetsu pisze: :?: jaka była pierwsza wydana po polsku manga jaką kupiłeś/kupiłaś?
Jasne, ze sailorki. Potem kochana mamusia wywaliła, bo stwierdziła, ze to będzie dla mnie lekcja "nie trzymac komiksów w łazience" (lubie czytac na kibelku.. :roll: ). Potem <po kilku latach> odkryłam, ze można sobie w JPF zamówić i znów mam komplecik ^^

Q: Czytujesz na kibelku (oczywiście, gdy masz co robić), czy robisz swoje i wychodzisz?
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

kilmindaro pisze:Q: Czy dokaonałeś/aś kiedyś takiego zakupu (czegokolwiek), czego później bardzo żałowałeś/aś, a pieniądze wydane na to 'Coś' uważałeś/aś za stracone? Co to takiego było?
Ja nie jestem oszczędny, więc jak mam trochę grosza zaraz wydam. Najbardziej żałowałem kupienia gazety z niemieckimi demami na komputer. Nie dość, że zabuliłem 20 zł(jak dla mnie to dużo) to jeszcze miałem przez to format dysku :/

Q: Jakie czasopisma czytasz?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

kilmindaro pisze:żeczy
Np czytasz słownik? ;) RZ
kilmindaro pisze:Q: Czy dokaonałeś/aś kiedyś takiego zakupu (czegokolwiek), czego później bardzo żałowałeś/aś, a pieniądze wydane na to 'Coś' uważałeś/aś za stracone? Co to takiego było?
Oj a to raz? Nie pamiętam co to było. Pewnie coś głupiego :roll:
neo rpgomaniak pisze:Q: Jakie czasopisma czytasz?
Kino, Forum i czasami jakies "Zwierciadło" czy "Wysokie obcasy".

Q: Ulubiona woda? (chodzi o markę typu: Kropla Beskidu i inne równie boskie nazwy)

Żywiec Zdrój rlz!
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

Go Go Yubari pisze:Q: Czytujesz na kibelku (oczywiście, gdy masz co robić), czy robisz swoje i wychodzisz?
nie lubie czytać na kiblu. wychodek to dla mnie miejsce rozmyślań (kiedyś była taka piosenka o tym, że najlepsze pomysły przychodzą w kiblu). a jak mi się spieszy to uruchamiam tryb szybki i po sprawie.
100 pln na dyktafon, myślałem, że będę sobie wykłady nagrywał, ale okazało się, że kiepsko zbiera a na dodatek większość wykładowców nie korzystała z mikrofonu. poza tym od kiedy już się nauczyłem szybko notować to leży w szafie i się kurzy.
neo rpgomaniak pisze:Q: Jakie czasopisma czytasz?
Neo Plus i archiwalne Kawaii, Mangazyny i inne Animegaida, Top Secret, SS, itp. teraz nie robią takich czasopism jak kiedyś...
Go Go Yubari pisze:Q: Ulubiona woda? (chodzi o markę typu: Kropla Beskidu i inne równie boskie nazwy)
właśnie boska Kropla Beskidu:)

:?: czy boisz się kłucia (zastrzyki, szczepionki, pobieranie krwi, itp)?
dla mnie to koszmar :x
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Sogetsu pisze::?: czy boisz się kłucia (zastrzyki, szczepionki, pobieranie krwi, itp)?
Nie, nigdy mnie to nie przerażało ^__^'. *jestem taki męski ochhh*

Q: Jesteś na rodzinnej imprezie i wszyscy pytają się Ciebie "kiedy w końcu się ożenisz/wyjdziesz za mąż ?". Doprowadza Cie to do szału - co robisz? :> (Ja - mówie: "Już niedługo, ale czeka Ją jeszcze 5 lat odsiadki - zgwałciła Dąb prawem chroniony i nagabywała 100 letnią wierzbe XD").
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Sogetsu pisze:Neo Plus i archiwalne Kawaii, Mangazyny i inne Animegaida, Top Secret, SS, itp. teraz nie robią takich czasopism jak kiedyś...
Dokładnie to samo czytałem XD
Q: Jesteś na rodzinnej imprezie i wszyscy pytają się Ciebie "kiedy w końcu się ożenisz/wyjdziesz za mąż ?". Doprowadza Cie to do szału - co robisz?
Mówię, że zostanę księdzem.

Q: MAsz siostrę/brata?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”