Wygląda jak aktorka Lisa Ryder, po kilku głębszych O.o'Ivy pisze:U mnie zmiana na Heather,
Moderator: Moderatorzy
fajny rysunek, wyglada jak z gameboyaJaco pisze:Skoro nawet BeeBBo zmienił ava to ja tez powinienem :D
Obrazek
Haseo :] (from .hack//roots)
[ Dodano: Czw 27 Kwi, 2006 23:14 ]
tą Bożenką z Klanu? to ona coś jara?Gagarin pisze:bardziej wygląda jakby jarała z Bożenką na pusty żołądek :D
Twój Henry z ava wygląda, jakby jarał od dawna i tracił kontakt z rzeczywistością ( o co zresztą tę postać podejrzewam od jakiegoś czasu XDD)Gagarin pisze:bardziej wygląda jakby jarała z Bożenką na pusty żołądek :D
Czyżbyś nie znał najnowszych wieści o naszych ulubionych bohaterah? Zajrzyj do śmiesznych linkówtą Bożenką z Klanu? to ona coś jara?

Ja sie nie mogę nadal napatrzeć na ava Mischiego- nie zmieniaj go długo

jako,ze jestem swiezo po przejsciu Shadow Hearts 3, to nie moglam sie oprzec^^ jak dla mnie najlepsza para villainow

gra wprawdzie nie przebila 1 (co jest chyba niemozliwe;P bo poziom mhrocznosci spada z czesci na czesc;P no ale.....ta para villainow wynagradza wszystko...wiecej takich postaci w grach! ^^ )
cały art, jesli kogos interesuje :]

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Czasami trzeba...mój czwarty bodajżeJaco pisze:Skoro nawet BeeBBo zmienił ava to ja tez powinienem

nawet nie wiesz ileSogetsu pisze:Gagarin napisał/a:
bardziej wygląda jakby jarała z Bożenką na pusty żołądek
tą Bożenką z Klanu? to ona coś jara?

Btw: Jaco spoko avek

- Go Go Yubari
- Ifrit