coat pisze:powiesiłem sobie plakaty z maroon 5

ee..tam po co Ci dach :]coat pisze:wymienieniem słomy z dachu na włókno węglowe
Moderator: Moderatorzy
nie no te idolki to znam ^_~ ich plakat tez masz? :Dcoat pisze:nie znasz Mandaryny i Dody, to się na Ciebie na amen obrażę
i co dobra byla? :Dcoat pisze:Idę ugotować sobie z niego zupę
żeby tylko plakaty ... ostatnio kupiłem na e-bayu zużyte tipsy Mandaryny i zrobiłem sobie z nich naszyjnikGarnet pisze:nie no te idolki to znam ^_~ ich plakat tez masz?
... drzwi od garażu były smaczniejsze :DGarnet pisze:i co dobra byla?
pamiętam, pamiętam, ale flash okazał się być zbyt skomplikowany, jak na mój mały móżdżek :D Joł Garnet, ale przypomnę Ci gifaGarnet pisze:btw Coat pamietasz miales zrobic te walki alexa,ukazujace rzecz jasna jego chwale-we flashu
hmmmm ... przecież śpisz niejako w Alexandrze, to czy nie zastanawiało Cię, dlaczego nie ma okien, a połowa ścian ma ubytki? Historia jaką przedstawiłem jest w 78% prawdziwa, a te 22% to tylko studenci historii poznają - ogół społeczeństwa uzna, że Alex kompletnie przepadłGarnet pisze:z tego co pamietam oklamales wtedy lud,kreslac inny przebieg historii :]
buahahacoat pisze:przecież śpisz niejako w Alexandrze,
ogol spoleczenstwa bedzie wierzyl sudentom,a nie jakiemus podrzednemu stajennemucoat pisze:Historia jaką przedstawiłem jest w 78% prawdziwa, a te 22% to tylko studenci historii poznają - ogół społeczeństwa uzna, że Alex kompletnie przepadł
noooooo ... znaczy u mnie w stajni nie maGarnet pisze:buahahahieh
i jak to nie ma niby okien? :]
Nie będzie, bo studenci tylko piją i imprezują. Im nie wierzą nawet ich babcie :D:DGarnet pisze:ogol spoleczenstwa bedzie wierzyl sudentom,a nie jakiemus podrzednemu stajennemu
wiem, mam lokum w lewym bucieGarnet pisze:btw zastanawiales sie nad tym moze ze sam pracujesz w alexandrze
Wiesz przecież, że zawsze miałem zamiłowania do kulinarnych avówGarnet pisze:btw co za gothyckie ciastka masz na avku
te poglady dziesiejszej mlodziezy gimnazjalnej :]coat pisze:Nie będzie, bo studenci tylko piją i imprezują
Zajrzyj na free4web :DGarnet pisze:wlasnie jako spec od potraw,mozesz cos upichcic na dzisiejsze male party na zamku
jak nie bedzie smakowalo,to najwyzej bedzie pretekst do pozbycia sie stajennego
Już nie jestem młodzieżą gimnazjalnąGarnet pisze:te poglady dziesiejszej mlodziezy gimnazjalnej :]