Czy garnet jest aniołkiem? - RESURRECTION XD
Moderator: Moderatorzy
chyba snisz...nawet klon nie wyszedlby za maz za kogos z plebsu..phiBoni pisze:No ożeniłbym się z Twoim klonem
ta Coat maluje smoki :DBoni pisze:Coat też ma tam chody to by coś załatwił
no bo zjadles przeterminowane cukierki ^^Dojebon pisze:No co Wy tutaj o mnie gadacie
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Nie przewidziałaś tego że genetyka się rozwinęła. Wystarczy poprzestawiać troszkę genów, wyrzucić ten, dodać jakiś i już.Garnet pisze:Boni napisał/a:
No ożeniłbym się z Twoim klonem
chyba snisz...nawet klon nie wyszedlby za maz za kogos z plebsu..phi

[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 20:21 ]
I się nie podzielił... >_<Garnet pisze:Dojebon napisał/a:
No co Wy tutaj o mnie gadacie
no bo zjadles przeterminowane cukierki ^^
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Regent Cid załatwił mi odpowiednie papiery. Teraz jestem Nobelistą z TrenoGarnet pisze: chyba snisz...nawet klon nie wyszedlby za maz za kogos z plebsu..phi

Kto nie kochałby laureata nobla

Hmm... :]]]Garnet pisze:ta Coat maluje smoki
No i jesteś obojnakiem ;]Garnet pisze:no bo zjadles przeterminowane cukierki ^^
Kiedy Królowa daje bierz i nie czaj się. Toć to zaszczyt, kto by tam zaszczytami się dzielił... Dobra, mniejsza o te cukierki, były tak nie dobra ze musiałem je komuś wcisnąć XDD joke :DAbabeb pisze: I się nie podzielił... >_<
glamorous vamp
Na wszystkie języczki nie starczy lizaków.
[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 21:11 ]

[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 21:11 ]
Niech ktoś się zajmie robieniem przyszłych pokoleń. ;PIzrail pisze:ćśśśś musimy trochę Oftopa dla przyszłych pokoleń narobić
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats