Czy garnet jest aniołkiem? - RESURRECTION XD
Moderator: Moderatorzy
A czy nie pamiętasz powiedzenia, że "Pewność siebie zabija". :]Garnet pisze:.czyli KLESKA
Które notabene były przeterminowane :D A myślisz, czemu były TYLKO dwa bez daty ważności?Garnet pisze:ale za to wyslal mi dwa cukierki ..jablkowe

Mole zjadły :]Garnet pisze:chyba juz sie udusil w tej szafie
Po czymś takim kręgosłup może przyjąć dziwne kształtycoat pisze:leżę na schodach

Kobieto, czy Ty nic nie rozumiesz? Czy Ty nie wiesz co tu się dzieje?? Steiner będzie Twoim mężem, otwórz oczy, zobacz co się dzieje, nie żyj wświecie iluzji, zastanów się, na miłość boską!! (Sephiria pisze:Czyli Steiner zgodnie z planem zostaje wydany Eiko na tortury

Z resztą Coat wyżej to samo napisał.... No a może wydasz go na tortury jak się ożenisz? Whatever.

[ Dodano: Pią 07 Paź, 2005 ]
kurcze, te ostatnie miało być przesycone charyzmatyczną aurą miłosierdzia... nie udało się.

Ps. Garnet, co Ty o moim tatusiu tam rozpowiadasz?

glamorous vamp
Boni ja się ożenić nie mogę, co najwyżej wyjść za mąż, no chyba że zmienię orientację
(Luuuuuuuuci!
) Ale musze was rozczarować - ślubu nie będzie, bo Steiner z(a)ginął w "niewyjaśnionych okolicznościach" 

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
najpierw musisz odbyc ta wieloletnia sluzbe ;] i przede wszystkim zadnych spiskow ;]coat pisze:Jakby nie patrzeć, to Steiner jest idealnym kandydatem dla Sephi Laughing Też bym chciał taką nagrodę za wieloletnią służbę n
<smoczus musi kazdego dnia blyszczec :D>
dobrze ze sluzba zjadla :D -w koncu nie jadam byle czego :]Boni pisze:Które notabene były przeterminowane n A myślisz, czemu były TYLKO dwa bez daty ważności?
nic zlego przecaBoni pisze:Garnet, co Ty o moim tatusiu tam rozpowiadasz?

Sephi wiesz ze w Alexandrii prawo jest prawem i jestes 1 podejrzana :]Sephiria pisze:bo Steiner z(a)ginął w "niewyjaśnionych okolicznościach"
a wtedy juz nici z zakupow u Coata

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Nie wiem o co chodzi, ale jak ostatnio piłem ze Steinerem to miał depresję, więc...
[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 14:26 ]
Tak w ogóle, to moim zdaniem Garnet może być aniołkiem, ale wolę nie mówić czemu, bo skończę w jej pałacu jako 5 litrów.

[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 14:26 ]
Tak w ogóle, to moim zdaniem Garnet może być aniołkiem, ale wolę nie mówić czemu, bo skończę w jej pałacu jako 5 litrów.

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
są, są :D zdaje się, że wy Ziemianie mówicie na to "beton"Boni pisze:No chyba że są zrobione z jakiegoś eee... stopu :]

Ależ nie!! Oto on - nowy, odpicowany Steiner!Sephiria pisze:Ale musze was rozczarować - ślubu nie będzie, bo Steiner z(a)ginął w "niewyjaśnionych okolicznościach"
oczywiście, każdego dnia 4 warsty wosku dla smoków, polerowanie oraz malowanie od czasu do czasuGarnet pisze:najpierw musisz odbyc ta wieloletnia sluzbe ;] i przede wszystkim zadnych spiskow ;]
<smoczus musi kazdego dnia blyszczec >

joł, ale Quiny nie dostanę za żonę, prawda? Ona dalej z Vivim kręci? :D
Zbuntuj się! Do obalenia władzy potrzebne jest wsparcie :lol (to nie jest żaden spisekAbabeb pisze:Tak w ogóle, to moim zdaniem Garnet może być aniołkiem, ale wolę nie mówić czemu, bo skończę w jej pałacu jako 5 litrów.

...albo kolumny w zamku-jak mawail lovelas :DAbabeb pisze:o moim zdaniem Garnet może być aniołkiem, ale wolę nie mówić czemu, bo skończę w jej pałacu jako 5 litrów.
buahahacoat pisze:Oto on - nowy, odpicowany Steiner!

za wieloletnia sluzbe sa w koncu nagrody :]coat pisze:joł, ale Quiny nie dostanę za żonę, prawda? Ona dalej z Vivim kręci?
absolutzym uber alles :]coat pisze:Zbuntuj się! Do obalenia władzy potrzebne jest wsparcie :lol (to nie jest żaden spisek n )
Ja już mam żonęGarnet pisze:buahaha Laughing Sephi takiego meza nei chciec

Wygląda na to że Steiner będzie musiał wrócić do Beatrix

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Kurcze, zawsze miałem kłopoty z trafieniem słowem "ozenić się" do poprawnej płci. 
A co do Steinera... Heh, on tan dżinsy nosi?

Ja bym się nie przejmował i se wzioł jakiąś kopię Garnet, potem siup do jej garderoby, sam bym za Garnet sie przebrał i siup do skarbca @_@.
A tak tak. Te zielone gnomy.

A co do Steinera... Heh, on tan dżinsy nosi?

Dojo do mnie pisał, że miał niestrawność.Garnet pisze:w koncu nie jadam byle czego :]

Kręci. Ale chyba szajbę.coat pisze:joł, ale Quiny nie dostanę za żonę, prawda? Ona dalej z Vivim kręci?

Ja bym się nie przejmował i se wzioł jakiąś kopię Garnet, potem siup do jej garderoby, sam bym za Garnet sie przebrał i siup do skarbca @_@.
A kto udzieli ślubu dwóm paniom? ;]Sephiria pisze:Przedstawiam wam moją żoncię - Luci.
A tak tak. Te zielone gnomy.

glamorous vamp
czyli tak jak powiedzial medrzec Coat-Sephiria jest mezczyzna i wszystko jasne! :]Sephiria pisze:Przedstawiam wam moją żoncię - Luci
sam ejstes temu winien :]Boni pisze:Dojo do mnie pisał, że miał niestrawność.
ja nie wiem czy bo to bylo takie proste-co bys peruke wzial..a makijaz?Boni pisze:Ja bym się nie przejmował i se wzioł jakiąś kopię Garnet, potem siup do jej garderoby, sam bym za Garnet sie przebrał i siup do skarbca @_@.

w oglole co to ma znaczyc wzialby jakas kopie garnet? :]
No ożeniłbym się z Twoim klonemGarnet pisze:w oglole co to ma znaczyc wzialby jakas kopie garnet? :]

No omamił bym kogoś ze służby na swoją stronę... Coat też ma tam chody to by coś załatwił... to wtedy by mi charakteryzator nadał kobiece rysy i gotowe a biedni strażnicy by jeszcze sie we mnie podkochiwaliGarnet pisze:.a makijaz?

Ja mu tych cukierków nie dawałem :]]]Garnet pisze:sam ejstes temu winien :]
No tak... Go Go podobno teżGarnet pisze: czyli tak jak powiedzial medrzec Coat-Sephiria jest mezczyzna i wszystko jasne! :]

glamorous vamp