Czy garnet jest aniołkiem? - RESURRECTION XD
Moderator: Moderatorzy
No w sumie to bardzej teraz chat'a przypomina, qrdę aż się czytać nie chce - pasiaste te posty się porobiły. Ale zdaje się że nie do mnie to wszystko skierowane więc się nie odzywam.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Mogłem się najeść starego meksykańskiego budyniu o smaku Torro Fekalis (czekoladowym!
), ale w ankietce nie ma odpowiadającej mi odpowiedzi. Nie powiem również jaka jest ta odpowiedź, bo Garnet zahipnotyzowałaby mi Grzesia, a ten przegryzłby mi tętnicę szyjną i zjadł ciasteczka... 
Pierdoły w tym wątku są, ale jakie fajowe. X)

Pierdoły w tym wątku są, ale jakie fajowe. X)
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
pierwsze 6 stron wymiatało ..
czytałam ten temat jeszce ze sarej krypty
jeej ..załóżmy kolo fanów Królowej Garnet i jej świty :D ( taak ..to jest podliz)
czytałam ten temat jeszce ze sarej krypty

jeej ..załóżmy kolo fanów Królowej Garnet i jej świty :D ( taak ..to jest podliz)
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
oj...calkowicie zapomnialam o tym temacie :]

oo..widze ze stare forum jeszcze cieszy sie popularnosciaIreth pisze:czytałam ten temat jeszce ze sarej krypty

przeciez to nie byloby takie zle rozwiazanie :]Ababeb pisze:Nie powiem również jaka jest ta odpowiedź, bo Garnet zahipnotyzowałaby mi Grzesia, a ten przegryzłby mi tętnicę szyjną i zjadł ciasteczka...

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Nie znasz Grzesia.Garnet pisze:przeciez to nie byloby takie zle rozwiazanie :]

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats