The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
fachura jak sie patrzy wiesz GZO, ze w Polsce tylu jultomte nie ma... swiatelka w Polsce to tez takie nic ruraj to dopiero spac przez migajace syfy sie nie da :]
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
FGSFDS Poza tym umiera w ostatnim odcinku - plotki, według których ma się pokazać kontynuacja to bujda.
To i ja dam swego:
Z tego artu: http://i13.tinypic.com/6y0qnuv.jpg
Najpiękniejszy art, jaki kiedykolwiek widziałem *___* Nawet gościa na nim już ochrzciłem.