Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

wewa pisze:Q--> Czy często włuczycie się po mieście bez celu? Lubicie to?
Nie tam. Wole wrócić do domu niż łazic bez celu.
Lenneth pisze:Pytanie: Czy będąc 'uświadomionym/ą politycznie' Białorusinem/Białorusinką z dzisiejszego Mińska poszedłbyś/poszłabyś protestować przeciwko reżimowi, kiedy wiadomo, z jakim się to wiąże ryzykiem? Wolność ponad wszystko, a może wyżej cenisz sobie bezpieczeństwo swoje i swojej rodziny? Tylko proszę o szczerą odpowiedź.
Jakbym była sierotą, to bym poszła, ale mając rodzinę bałabym się ich narażać. Wolność wolnością, rozsądek i bezpieczeństwo to inna bajka.

Q: Twój ulubiony król/królowa współczesny/a?
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Go Go Yubari pisze:Q: Twój ulubiony król/królowa współczesny/a?
Książę Albert II - władca Monako (wiem, że to nie król - ale zawsze władca). Lubie gościa za jego podejście do zwykłych ludzi (akcje charytatywne), zaangażowanie w sport (właściciel AC Monaco, tor Formuły 1, sam brał udział w ZIO jako bobsleista i jeszcze wiele innych) i za unikanie skandali (jedynie przyznał się do nieślubnego dziecka ze stewardesą :D) - w przeciwieństwie do jego dwóch siostrzyczek - rozkapryszonych "królewienek". :)

Q:Czy jesteś przesądny/a ? <nie wiem czy było>
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

nie, nie wierze w horoskopy i inne tam badziewia <heh na dodatek nie wiem jaki mam dokładnie znak zodiaku,raz pisze,ze waga,raz w innym badziewiu znowu, ze już skorpion..widocznie 23 jest przesileniem..troche tego i tegoXD> czarne kocury i inne takie tez nie wywierają na mnie wpływu

jak czesto chodzisz do biblioteki oraz jak czesto kupujesz książki?
i co wolisz-ksiazke z biblioteki czy mieć taka swoją własną, nowiutka?
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Jedyna pozytywna :?: przygoda ( nie liczac pogryzienia i uciczki przed psem lol ) to:
Pare lat temu ( ok. 3-4 ) kuzyn kupil se psa,jakiś rrasowy,mały i cholernie głośny.
Wpada do mnie z nim,biega po całym mieszkaniu i oznajmuje swoim szczekaniem że,on tu rządzi.
Gdy mu sie znudziło szczekanie,usiadł przy mnie na kanapie i ......wskoczył na moją ręke i......zaczoł wykonywać ruchy kopulacyjne ( nie no nie moge z tego jak se to przypomne )
Kuzn patzy i sie cieszy jak glupi,ja chce psa zdjac z siebei a ten na mnie warczy ( lol ) Zrzuciłem go gwałtownie i meni pasukda ugryzła w palec w kciuk :lol:

To tyle moich przygód z pieskami.

Pyt.( nie wiem czy było ) jest wypadek,ktoś zakrwawiony leży,potrzebna mu pierwsza pomoc ( resuscytacja krązeniowo-oddechowa ),standardowo tlum gapiów,co robisz,pomagasz ( usta-usta ) czy sie gapisz i kibicujesz by go dobić ( ale to zwyrodniałe :twisted: )
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Garnet pisze:jak czesto chodzisz do biblioteki oraz jak czesto kupujesz książki?
i co wolisz-ksiazke z biblioteki czy mieć taka swoją własną, nowiutka?
Tylko kupuję, ja JESTEM biblioteką :wink: Kocham śliczne, nowiutkie, pachnące książeczki, które są moje, moje i tylko moje, i żadne oślizgłe łapy ich nie gwałcą... eee... czy to się nagrało? :lol: Nie mam na co wydawać forsy, jak już ją dostanę, to wydaję na przyjemności.
TomajS pisze:Pyt.( nie wiem czy było ) jest wypadek,ktoś zakrwawiony leży,potrzebna mu pierwsza pomoc ( resuscytacja krązeniowo-oddechowa ),standardowo tlum gapiów,co robisz,pomagasz ( usta-usta ) czy sie gapisz i kibicujesz by go dobić ( ale to zwyrodniałe :twisted: )
Stoję z otwartą gębą i boję się ruszyć godzinę po zabraniu delikwenta przez pogotowie. Z PO byłam tylko modelem do obwiązywania bandażami (ale kolega mięczak był i się nie przygotował, i wykrwawiłam się :wink: Buuu :twisted: )

TomajS// No to dodaj jeszczy tylko swoje pytanie i będzie git :wink:
Sorry, Tomajs, zapomniałam. Jakiego języka chciał/a/byś się nauczyć? Czemu akurat tego?
Ostatnio zmieniony pn 27 mar, 2006 14:31 przez Isia, łącznie zmieniany 2 razy.
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
wewa
Kupo!
Kupo!

Post autor: wewa »

TomajS pisze:Pyt.( nie wiem czy było ) jest wypadek,ktoś zakrwawiony leży,potrzebna mu pierwsza pomoc ( resuscytacja krązeniowo-oddechowa ),standardowo tlum gapiów,co robisz,pomagasz ( usta-usta ) czy sie gapisz i kibicujesz by go dobić ( ale to zwyrodniałe )
ja widzialam pare calkiem powaznych wypadkow ale zawsze tak bylo za ja tylko pomagalam a ktos robil czarna robote typu sztuczne oddychanie. zazwyczaj nie stoje i sie gapie tylko cos robie tylko takie drugorzedne rzeczy.
kto teraz zadaje pytanie? ja nie mam pomyslu... :roll:

Ivy:
Jeżeli nie masz pomysłu na pytanie, to nie udzielaj się w quizie, bo go zwyczajnie blokujesz
Ostatnio zmieniony wt 28 mar, 2006 19:08 przez wewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Isia pisze:Jakiego języka chciał/a/byś się nauczyć? Czemu akurat tego?
Chciałabym opanować japoński, bo miałabym ochotę oglądać anime w oryginale, czytać mangi i grać w gry, niedostępne w wersji inglisz. Ale przede wszystkim chciałabym kiedyś pojechać do Japonii i pomieszkać tam sobie, móc się porozumieć ze skośnookimi i pracować w studiu animacji :lol:

Q. Twój wymarzony widok z okna.. :P
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Ivy pisze:Twój wymarzony widok z okna..
Widok na Cenral Park. :D [I chyba nie muszę pisać, od której strony. ^^]

Pytanie: Czy jesteś miłośnikiem/miłośniczką sudoku i dlaczego TAK? :lol:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:przede wszystkim chciałabym kiedyś pojechać do Japonii i pomieszkać tam sobie
Wynajmiemy razem mieszkanko, będziemy jeść sushi, ogladać anime i w ogóle *.*
Lenneth pisze:Pytanie: Czy jesteś miłośnikiem/miłośniczką sudoku i dlaczego TAK?
Nie! ><'

Q: Przyleciało UFO i chce Cię wykorzystać jako tłumacza. Jako nagrodę masz dostać 200 litrów krwi wenusjańskich dziewic lub marsjańskich bishonenów. Co Ty na to? (lol kompletny brak pomysłu na pytanie)
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Go Go Yubari pisze:Przyleciało UFO i chce Cię wykorzystać jako tłumacza. Jako nagrodę masz dostać 200 litrów krwi wenusjańskich dziewic lub marsjańskich bishonenów. Co Ty na to?
Zarażam je paskudnymi zaraskamy z mojego gardła i nosa, po czym zbieram laury :lol:
Słodkie, wielkookie fantasy, inteligentna space-opera, czy mhroczhny, bhrudhny cyberpunk?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Isia pisze:Słodkie, wielkookie fantasy,
Ale nie za słodkie. Jakiś ROLW czy coś ;)

Q: Jaki ser lubisz najbardziej? (jak nie lubisz to milcz).
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

kilmindaro pisze:Q: Jak często spozywasz napoje pokroju Kubusia, Pysia, itp.?

Jak mam ochotę i pieniądze to kupuję i piję ^^

Q: Co wolisz: komputer czy telewizję? Dlaczego?
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

Q: Jak często spozywasz napoje pokroju Kubusia, Pysia, itp.?
Te takie "gestawe" to BARDZO zadko, raczej tylko jak kolezanka czestuje i nie mozna odmowic ^^; Za to pijam Tymbark'a od poniedzialku do piatku raz dziennie, chyba, ze dzien wczesniej byla impreza to wypijam o wiele wiecej.

Q: Jaki ser lubisz najbardziej? (jak nie lubisz to milcz).
Nie wiem co jest ze mna nie tak, ale pierwszy raz jak spojrzalem na to pytanie, to widzialem serial a nie ser O.o Jakis koneser serow ze mnie nie jest :/ Znawca tez nie, ser z pizzy jest dobry :D
Q: Co wolisz: komputer czy telewizję? Dlaczego?
Sa na rowni. Komputer to net i FFXI, telewizor umozliwia gre na PS2 :D

Q: Dobra eee jak jestesmy w sferze food to moze... Ulubiony smak chipsow? :)
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

Post autor: Markfrompoland »

kilmindaro pisze:Q: Jak często spozywasz napoje pokroju Kubusia, Pysia, itp.?
Jak mi się nawinie. Bardzo tego typu napoje lubię toteż zawsze jak nadaży się okazja.
Go Go Yubari pisze:Q: Jaki ser lubisz najbardziej?
Patrz: odpowiedź kryptowicza kilmindaro.
Gokulo pisze:Q:Ulubiony smak chipsow?
Papryka. Ostra papryka.

Q: Kiedy ostatnio wydalałeś stolec? :P
Ivy:
A: To miało być zabawne, czy naprawdę interesuje Cię czyjaś odpowiedź? :lol:
Ostatnio zmieniony śr 29 mar, 2006 20:31 przez Markfrompoland, łącznie zmieniany 1 raz.
Ain't no sunshine when I'm gone.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Eiko pisze:o wolisz: komputer czy telewizję? Dlaczego?
Komputer, bo nie ma w nim reklamy z Wiśniewskim, ani M jak Mdłość XDD

Q: Twój ulubiony polski serial?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”