Dowiedziałem się ze nadeszły ciezkie dni dla nas - Słuchaczy słowa porowego !! Nadchodzi potezny wróg - Kartofel i zastępy posłusznych mu Buraków.... bedziemy musieli prowadzic z nimi WOJNE ! Dlatego wzywam Was porowi bracia ! Por na broń i stancie do walki z najezdzca w warzywniakach !! Pokazcie wrogim Kartoflom ze Por to jedyne słuszne warzywo !
Sorry że wam to zrobiłem, nie wiedziałem że tak się to rozwinie. Ja osobiście jakoś porem specjalnie.. jaBArilLasTenDo!!!.. przepraszam, specjalnie się nie przyjąłem. Nawet sam kawałek przestał .. DENlanDOOO.. sorry ponownie, przestał po głowie chodzić i wszystko ze mną *hic* jak najbardziej wporządku teraz
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
Ponieważ jest duże zainteresowanie konkursem pokarzę wam jak powinno wygladać danie na konkurs:
FANFARY Danie nazywa się por w pizzie, albo por z w ufo.
Pokażcie swoje kompozycje
Psychotest osobowościowy bez pytań Kto to zrobił?!
No raczej cebulę. Jeśli ktoś założy kult cebuli, będzie jak znalazł.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
OMFG!!!!
Nie wiem co o tym myśleć O_o
Czy poromania wciągnełą już wszystkich? Czy nie ma nikogo kto odważy przecistwaić się tyranii pora? Czy nie ma już nadzieji na normalne życie? xD Luuuudzie jak nie macie kogo wielbić i odczuwacie potrzebe czczenia kogoś to ja się zgłaszam ^^ (zawsze chciałem mieć własną religie)
Jesteśmy otoczeni? Wspaniale ! Możemy atakować we wszystkich kierunkach!
UWAGA DOWCIP O PORACH
Przychodzi baba do lekarza.
- Panie doktorza w jakich PORACH Pan przyjmuje - pyta baba
- W dżinsach <żeby polsko brzmiało> - odpowiada lekarz
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....