Grzybek Z Octu pisze:Q: Ile razy w swym życiu leżeliście na stole operacyjnym?
ze 2 razy
Gveir pisze:Q: Byłeś/aś kiedyś tak blisko śmierci, że myślałeś/aś, że to koniec?
tak, miałem raz konkretniejszy wypadek na motorze - potem się bałem właściciela, że mnie obedrze ze skóry i posypie solą albo na mnie nasika :]
kilmindaro pisze:Q: Ile zazwyczaj pieniędzy nosisz w portfelu?
*patrzy na swoją pracę* wiesz co? tak najmniej to 7tyś. bo wiesz, jak chce sobie kupić jakiś fajny ciuch u Prady... nie, no na serio to zwykle ok. 100zł
Eiko pisze:Q: Kiedy masz ferie??

Ja dopiero 9 lutego o 14:20
ciesz się babo, ja mogę mówić o feriach w czasie przeszłym -_-
King VERMIN! pisze:Q: Powiedzmy, że masz nieograniczoną ilość danego jedzenia i mógłbyś to jeść bez końca, co by to było?
sushi, żurek, bigos, kiełbasa, pizza, kebab, chińskie żarcie, grzybki w occie, cheetosy, faruki i korbacze no i ser
Nathaniel pisze:Q:Co robicie jak wam się nudzi?
kładę się na wyro, zakładam słuchawki na uszy i rozmyślam sobie - ew. zasypiam, często idę sobie pobiegać
jasior pisze:Q: Czy czytacie w toalecie? Jeżeli tak to co najczęściej?
nie, zwykle nie czytam w toalecie, czasami we wannie jakąś dobrą książkę przy piwku lub winie :]
Lenneth pisze:Pytanie: Co robisz z dłużnikami, którzy zalegają Ci ze zwrotem? Potrafisz machnąć ręką, czy wyciągasz pożyczony przedmiot/ pieniądze nawet po latach?
zwykle nie pamiętam co komu pożyczam, i zawsze jak ktoś mi coś zwraca, to jest to dla mnie miłe zaskoczenie. O moich długach natomiast pamiętam zawsze
Gveir pisze:Q: Masz tak, że czasem nachodzi Cię ochota na zrobienie/zjedzenie/kupienie czegoś i nie ma siły pod tym słońcem, która mogłaby Cię przed tym powstrzymać?
taaak np. teraz... chcę sushi *_*
Cthulhu pisze:
Jak często sprzątasz na swoim biurku
sprzątam gdy:
a) nie mogę odkleić kubka lub szklanki od biurka
b) nie mogę oprzeć łokcia
c) jak wiem, że będę miał gości
King VERMIN! pisze:Q: Jakiej cechy charakteru w sobie nie lubisz?
nie lubię tego, że jestem miły

nie, tak na serio, to jestem uparty... uparty jak osioł albo jak dwa osły
Q: Jak tam sesja? - do studentów, yyy jak tam ferie mijają? - dla uczniaków i yyyyyy jak tam w pracy? - dla starszych i wykształconych

Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.