Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Syriusz15 pisze:Q:Jak radzicie sobie po świątecznym przejedzeniu??
Jem dalej? :lol:
Pinhead pisze:Q:Co dostałeś/ałaś pod choinke?
Pół litra, kaczkę (taką do jedzenia) i pieniądze.
kilmindaro pisze:Q: Pierog czy delma, czyli jaki jest twój ulubiony słodycz?
Cokolwiek, byle było dobre ^^
Cthulhu pisze::arrow: jaka jest Twoja ulubiona kolenda?
God Rest Ye Merry, Gentleman (tylko angielska wersja, wtedy brzmi idealnie).
Jak radzicie sobie z przeziębieniem ??
Siedzę w domu, nie wychylam się na dwór jak jest zimno, piję ciepłą herbatkę, piję wódkę (rozgrzewa), palę fajki (też rozgrzewa XD).

Q: Co chciałbyś, aby spełniło Ci się w nadchodzącym roku? (Żeby był po prostu lepszy od tego, pary nieistotnych rzeczy materialnych, co by na studiach dalej dobrze szło, żeby wróciła ta jedyna...)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Piter
Kupo!
Kupo!

Post autor: Piter »

Gveir pisze:Q: Lubisz święta? Ale tak naprawdę. (Ostatnio coraz mniej, coraz mniej.)
nołp, tandetna otoczke ;/
kilmindaro pisze:Q: Lubisz ubierać choinkę?
ujdzie jakoś...
Jaco pisze:Co byście chcieli dostać w tym roku pod choinkę?
PSP ^_^
kwazi pisze:Q: O której godzinie odbywa się u Ciebie "kolacja" wigilijna?
17-18
Pinhead pisze:Q:Gdzie idziesz na sylwestra?
Spędzam go w gronie przyjaciół
Syriusz15 pisze:Q : Jakie wydarzenie z mijającego roku utkwiło Ci najbardziej w pamięci?
Pierwszy publiczny występ :P
Gveir pisze:Q: Co uważasz za swój największy sukces i największą porażkę w tym roku?
wole nad tym się nie zastanawiać
Nathaniel pisze:Q:Jak radzicie sobie po świątecznym przejedzeniu??
nie miewam takich problemów
Asus A6 T_T
czekolda z orzechami :P
Cthulhu pisze:jaka jest Twoja ulubiona kolenda?
nia mam takowej
Syriusz15 pisze:Jak radzicie sobie z przeziębieniem ??
właśnie problem w tym, że sobie nie radze ;/
Gveir pisze:Q: Co chciałbyś, aby spełniło Ci się w nadchodzącym roku?
żeby zaczeło misię z kobietami układać :P

EDIT:
Q:masz w ręku shotgun'a, ale tylko trzy naboje, kogo odwiedzisz? [tak żartem ofkoz] ja pokój nauczycielski w szkole :twisted:
"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
Nathaniel

Post autor: Nathaniel »

lepiej nic nie powiem...
Zupki chińskie!ZUPKI!!! i CZEKOLADA GORZKA !!!!! pycha :D
Cthulhu pisze::arrow: jaka jest Twoja ulubiona kolenda?
nie lubię kolend
Idę do dziadka, mówię że chcę coś na szybki powrót do zdrówka.
On mi daję jakąś tajemniczą miksturę, z zapachu wywnioskowałem że coś za spirytusie i piję. Po jednej szklnace zasypiam i po obudzeniu jestem jak nowy :D
Q: Co chciałbyś, aby spełniło Ci się w nadchodzącym roku? (Żeby był po prostu lepszy od tego, pary nieistotnych rzeczy materialnych, co by na studiach dalej dobrze szło, żeby wróciła ta jedyna...)
Lepiej żeby ona nie wróciła... Sadako odejdź!!! A kysz demonie, dziś nie będzie pieszczot, a kysz!!
Q:masz w ręku shotgun'a, ale tylko trzy naboje, kogo odwiedzisz?
1. Giertycha
2. Kaczora( wszytsko jedno jakiego i tak się nie kapną)
3. Nauczyciela od fizyki

Q: Jak reagujecie gdy w autobusie obok was siada gruba, pryszczata i obficie pocąca się damulka i zaczyna z tobą konwersację?
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

jaka jest Twoja ulubiona kolenda?
Kiedyś uwielbiałam Wśród nocnej ciszy, a teraz większość mi się podoba :)
Heh siedzę w domu i łykam rutinoscorbin
Gveir pisze:Q: Co chciałbyś, aby spełniło Ci się w nadchodzącym roku?
Żebym wreszcie wiedziała, ż ejestem komuś potrzebna.... I żeby mi się zaczął udawać taniec towarzyski
Q:masz w ręku shotgun'a, ale tylko trzy naboje, kogo odwiedzisz? [tak żartem ofkoz] ja pokój nauczycielski w szkole
Hmmmm w obecnej chwili siebie XD A tak normalnie jak mam super humor to... Takiego jednego dupka z mojej budy, babkę z niemca i.... hm... Ostatni zostawiłabym sobie na czarną godzinę :P
Q: Czy masz często doła, ale takiego poważniejszego, jak sobie z nim radzisz i z jakiego najczęściej powodu?
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Syriusz15
Kupo!
Kupo!

Post autor: Syriusz15 »

Eiko pisze:Jak radzicie sobie z przeziębieniem ??
Najczęściej kładę się do łóżeczka i śpię . W przerwach odpalam Final Fantasy X i maksuję postacie .
Eiko pisze:Co chciałbyś, aby spełniło Ci się w nadchodzącym roku?
Chciałbym wreszcie przełamać moją wrodzoną nieśmiałość do kobiet , która powoduje , że do tej pory nie miałem ani jednej dziewczyny...
Eiko pisze:masz w ręku shotgun'a, ale tylko trzy naboje, kogo odwiedzisz? [tak żartem ofkoz] ja pokój nauczycielski w szkole
Pierwszy nabój - Osama Bin Laden
Drugi nabój - Kaczyńscy (przebije dwóch )
Trzeci nabój - Moja siostra cioteczna , której serdecznie nienawidzę .
Eiko pisze:Czy masz często doła, ale takiego poważniejszego, jak sobie z nim radzisz i z jakiego najczęściej powodu?
Bardzo często mam doła . Odpalam sobie dobrą muzykę , siadam do dobrej książki , bądź zatracam się w dobrej grze na komputerze lub playu . Najczęściej z powodu braku jakiejkolwiek zaufanej osoby i braku jakiejkolwiek miłości .

Q : Jak radzilibyście nieśmiałej osobie przełamać swoją wrodzoną nieśmiałość do kobiet i podtrzymać 30-minutową rozmowę z kobietą w wieku 16-17 lat ?
Nigdy nie ufaj dziewicy w kaloszach :D
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
Awatar użytkownika
Grzybek Z Octu
Moderator
Moderator

Post autor: Grzybek Z Octu »

Syriusz15 pisze: Q : Jak radzilibyście nieśmiałej osobie przełamać swoją wrodzoną nieśmiałość do kobiet i podtrzymać 30-minutową rozmowę z kobietą w wieku 16-17 lat ?
Podejść do 25 nieznajomych dziewczyn w wieku 16-17 lat, przywitać się, każdej powiedzieć intrygujący banał na jej temat, pożegnać się i bez wahania oddalić. 8)

PS. Imo 30 minut to zdecydowanie za dużo. Na początek wystarczą 1-2 ;).

Q: Ile razy w swym życiu leżeliście na stole operacyjnym? [gzo 4]
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Piter pisze:Q:masz w ręku shotgun'a, ale tylko trzy naboje, kogo odwiedzisz? [tak żartem ofkoz] ja pokój nauczycielski w szkole :twisted:
1 - tego co mi najbardziej podpadł w gimnazjum i liceum
2 - byłą nauczycielkę matmy
3 - rektora uczelni
Nathaniel pisze:Q: Jak reagujecie gdy w autobusie obok was siada gruba, pryszczata i obficie pocąca się damulka i zaczyna z tobą konwersację?
Przybieram maksymalnie ignorującą i zniechęcającą minę, do tego pusty wzrok i raz na pół godziny coś odburknę. W jednym przypadku ekstremalnym, pod ataku na mnie po popatrzeniu na czarne ciuchy i wyzywaniu od satanistów i nakazaniu szybkiego pójścia do kościoła (przy czym owa damulka straszliwie na mnie klęła, kazałem spi******ć i na tym się skończyło.
Eiko pisze:Q: Czy masz często doła, ale takiego poważniejszego, jak sobie z nim radzisz i z jakiego najczęściej powodu?
Mów mi Pan Depresja XD Zdarza się to całkiem często, żeby nie powiedzieć za często - i to nie są byle jakie dołki, ale poważniejsze, czego i tak nie okazuję nikomu, bo po co im taka wiedza. Powody? Egzystencjalne, życie dołożyło, panna dołożyła/zostawiła, nie powiodło się coś dla mnie bardzo ważnego. Jak radzić... robić cokolwiek co uważa się za przyjemne. Przeważnie zaczynam słuchać muzyki, czytam książkę, siedzę w necie, czy zaczynam oglądać anime (GitS ma cudowne działanie ^^), albo wybieram się na kilkugodzinną przechadzkę w środku nocy.
Syriusz 15 pisze:Q : Jak radzilibyście nieśmiałej osobie przełamać swoją wrodzoną nieśmiałość do kobiet i podtrzymać 30-minutową rozmowę z kobietą w wieku 16-17 lat ?
Po prostu podejść i porozmawiać. Innej rady nie ma. Tu musisz się wykazać, nie ma żadnej recepty, wszystko zależy od Ciebie.
Grzybek Z Octu pisze:Q: Ile razy w swym życiu leżeliście na stole operacyjnym?
2 razy w sumie. Składanie obojczyka się nie liczy :P Z czego raz było cięcie nogi na żywca, bez znieczulenia do kości 10 pod kolanem - kosmos...

Q: Byłeś/aś kiedyś tak blisko śmierci, że myślałeś/aś, że to koniec? (Raz przy wypadku rowerowym, raz przy spadaniu na pysk z dachu z pięciu metrów, przy wypadku samochodowym a i kilka innych sytuacji by się znalazło.)
Awatar użytkownika
Cthulhu
Kupo!
Kupo!

Post autor: Cthulhu »

Grzybek Z Octu pisze:Q: Ile razy w swym życiu leżeliście na stole operacyjnym?
jak liczy się zabieg, a nie operacja, to 2 razy.
Gveir pisze:Q: Byłeś/aś kiedyś tak blisko śmierci, że myślałeś/aś, że to koniec?
jak pani doktor w szpitalu powiedziała mi: "masz krwiaka na mózgu". pierwsze co to chciałem ją zapytać ile czasu mi zostało... ale sie okazało że to uleczalne. teraz mam "tylko" podwyższone ryzyko epilepsji

Q: twój najgroźniejszy wypadek w życiu i jaki miałeś dzięki temu uszczerbek na zdrowiu? (wskoczyłem na ławke, a deska była niedokręcona. efekt: krwiak na mózgu, wstrząśnienie mózgu, pęknięcie czaszki, słamane sitowie, złamany nos, śliwa na połowe twarzy i 20-godzinna dziura w pamięci)
Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
[center]H. P. Lovecraft[/center]
Awatar użytkownika
Syriusz15
Kupo!
Kupo!

Cthulhu pisze:Ile razy w swym życiu leżeliście na stole operacyjnym?
Ani razu . No chyba , że liczy się przy urodzeniu . Narazie jestem z tego dumny , jednak wiele razy było baaaaaaardzo blisko .
Cthulhu pisze:Byłeś/aś kiedyś tak blisko śmierci, że myślałeś/aś, że to koniec?
Tak . Mam taki rozkład domu : góra - mój pokój , potem parter i piwnica . Od "góry" do piwnicy prowadzą jedne wielkie kręcone schody . pewnego dnia przewróciłem się na nich i wisiałem zaczepiony do dołu głową (sic!) ) . Gdyby nie to , że akurat kumpel był niedaleko w pokoju prawdopodobnie spadłbym prosto do piwnicy na głowę i zabił się . Z kumplem przyjaźnię się do dzisiaj i bardziej uważam na schodach :) W moim przypadku na szczęście skończyło się tylko połamaną kością ogonową .
Cthulhu pisze:twój najgroźniejszy wypadek w życiu i jaki miałeś dzięki temu uszczerbek na zdrowiu?
Podczas jazdy z koleżanką na rowerze . Dokładnie podczas rozpędzania się na jakiejś polnej drodze , Sebastianowi podczas dosyć szybkiej już jazdy (cały czas się rozpędzałem) zaciął się przedni hamulec w rowerze . Sam z siebie !! Skutków pewnie każdy się domyśla rower do kasacji , a ja przeleciałem przez przedni kierownik i...
wyrównałem poziom terenu moją twarzą (właściwie całym ciałem , ale twarz nie osłonięta ubraniem dostała najbardziej ) po czym wpadłem w jakieś pokrzywy rosnące na pięknym polskim poboczu . Całe szczęście , że żadnego gówna nie zaliczyłem po drodze :) Jednym z moich największych wyczynów było dojście do jakiegoś domu przy drodze i zadzwonienie po pogotowie (przy wielkiej pomocy koleżanki ) .
Skutki :
-poważne obtłuczenie kości w stawie łokciowym ( prawym )
-poważne obtłuczenie kości w stawie kolanowym (prawym )
- wstrząs mózgu
- twarz do wymiany (zostało do dziś )
- uraz psychiczny i awersja przez rok do rowerów
Z góry przepraszam jeśli jakiś termin medyczny przekręciłem/pomyliłem .

Co sądzicie o RA Salvatorze ?? Jeśli ktoś nie wie kto to to niech napisze jaką literaturę lubi.
Awatar użytkownika
Cthulhu
Kupo!
Kupo!

Post autor: Cthulhu »

Syriusz15 pisze:Co sądzicie o RA Salvatorze ??
Saga o Drzzcie swego czasu mnie zachwyciła. przeczytałem trylogie podmroku, i tą kolejną, potem jeszcze jedną książkę, nie pamiętam tytułu (na okładce było odbicie drizzta w jego sejmitarze).potem w każdej sesji D&D byłem drowem walczącym dwoma sejmitarami, a mój GM mnie za to nienawidził ;] ogólnie rzecz ujmując dobry zapełniacz czasu pomiędzy jedną ambitniejszą lekturą , a drugą.

Q: jaki jest twój ulubiony poeta?? (zdecydowanie Tuwim, to był gość...)
Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
[center]H. P. Lovecraft[/center]
Awatar użytkownika
Syriusz15
Kupo!
Kupo!

Cthulhu pisze:jaki jest twój ulubiony poeta?? (zdecydowanie Tuwim, to był gość...)
Moim ulubionym poetą był jest i będzie Adam Mickiewicz . (Tak wiem nic oryginalnego ) Nie patrzę jednak na samą twórczość , patrzę również na życiorys . Ten człowiek to dla mnie moje odbicie . Dusza zagubiona w pragnieniu wolności .

Q: Jakie jest wasze hobby poza Finalem ??
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Grzybek Z Octu pisze:Ile razy w swym życiu leżeliście na stole operacyjnym?
Narazie ani razu, ale jeszcze wszystko przedemną ;)
Gveir pisze:Byłeś/aś kiedyś tak blisko śmierci, że myślałeś/aś, że to koniec?
Przy wypadku samochodowym, jak miałem nóż na gardle,jak śmieciarka omały włos nie przejechała po samochodzie w którym jechałem, jak kumpel się zagapił i byśmy samochodem w drzewo walneli,i jeszcze kilka innych
Cthulhu pisze: twój najgroźniejszy wypadek w życiu i jaki miałeś dzięki temu uszczerbek na zdrowiu?
najgroźniejszy to był wypadek samochodowy . ale całe szczęście uszczerbku na zdrowiu jakiegoś poważnego nie było
Cthulhu pisze: jaki jest twój ulubiony poeta??

Stachura
Syriusz15 pisze:Jakie jest wasze hobby poza Finalem ??
A kto powiedział,że Final jest czyimś hobby? Hobby ,oczywiście walki w Bractwie :D

Q:Jak myślisz ,jak długo ten temat dalej pociągnie?
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Cthulhu pisze:Q: twój najgroźniejszy wypadek w życiu i jaki miałeś dzięki temu uszczerbek na zdrowiu?
Na rowerze, całe lata temu. Co najzabawniejsze - miał prawie taki sam przebieg ja ten Syriusza15 :wink: Jechałem szosą z koleżanką do szkoły (obok siebie), oboje się zagapiliśmy i przednie koło mojego roweru uderzyło w tylne jej roweru. Rowerek się zachybotał, spanikowałem, wcisnąłem hamulce, po czym śmigłem przez kierownicę na asfalt. Koleżanka i rowery na mnie. Wynikiem był prawy policzek zdarty do kości jarzmowej, spora ilość kamieni wbitych w ranę i tylko cudem (1mm został tam mięsa), nie było widać kości. Do tego doszedł koszmarny wstrząs mózgu, którego oczywiście genialni lekarze nie wykryli - cały tydzień rzygania i braku możliwości ustania na nogach (pięć razy jechałem z tym do nich, ale oni nic - to żaden wstrząs -_-"). O dziwo - nie mam najmniejszej blizny na twarzy, mimo że rana była od samego łuku szczękowego do oka i ponad nim.
Syriusz15 pisze:Co sądzicie o RA Salvatorze ?? Jeśli ktoś nie wie kto to to niech napisze jaką literaturę lubi.
Czytałem tylko jedną jego książkę, a właściwie serię - Karmazynowy Cień i powiem, że rzadko kiedy trafiają się takie gnioty... Ale z oceną poczekam do czasu aż poczytam coś o Drizzt'cie.
Cthulhu pisze:Q: jaki jest twój ulubiony poeta??
Nie posiadam takowego. Wiersz podoba mi się lub nie - nie mam tu kryterium autora.
Syriusz15 pisze:Q: Jakie jest wasze hobby poza Finalem ??
A to jest hobby? :lol: Ulubiona gra - tak, ale nie hobby ;) Książki, anime i manga, muzyka.
Pinhead pisze:Q:Jak myślisz ,jak długo ten temat dalej pociągnie?
Ciągnie już długo i wróżę mu pomyślną przyszłość ^^
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Q: Ile zazwyczaj pieniędzy nosisz w portfelu?
Nie noszę portfela XD A jak coś chcę to do rodziców po kasę idę XD

Q: Kiedy masz ferie?? XD Ja dopiero 9 lutego o 14:20 :(
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

kilmindaro pisze:Q: Ile zazwyczaj pieniędzy nosisz w portfelu?
Średnio 5 zł - profilaktycznie i starcza na 2 piwa :lol:
kilmindaro pisze:Wersja dla studentów:
Q: Twój ulubiony kredytodawca :D
Starzy albo ciotka :P
Eiko pisze:Q: Kiedy masz ferie??
Zależy jak na to spojrzeć... W sumie to od czerwca 2006 roku :P A takie ferie sensu stricte - jak oddam 1 rozdział magisterki i zdam index (czas operacyjny do 17 lutego) ^__^

Q: Najdroższy prezent jaki kupiłeś/aś komuś (komu i co.. o cene nie pytam) ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”