Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Ivy pisze:Q Czy kiedykolwiek wcielałeś się w jakąs postać- na balu przebierańców, cosplayu? :D
W zerówce przebrałem się za... motylka! Miałem bazowe skrzydła z tektury i lśniącą tiare z "czułkami". Gdzieś mam zdjęcia... jak będe pijany, to może je na Krypte wrzuce XD ;). A tak poza tym - to raz w podstawówce miałem kostium batmana - wiem, że klasyka, ale był na tyle dobry, że wygrałem w nim konkurs :P.

Q: Najmilsza rzecz jaka cię spotkała w ciągu ostatniego miesiąca (coś zaskakującego, r(h)omantycznego lub trafiającego w Twoje gusta, itp...)?
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

kwazi pisze:Q: Najmilsza rzecz jaka cię spotkała w ciągu ostatniego miesiąca (coś zaskakującego, r(h)omantycznego lub trafiającego w Twoje gusta, itp...)?
Miłe słowa od bardzo dobrego kumpla.

Q: Czy masz nałogi? Jeśli tak to jakie?
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

kwazi pisze:W zerówce przebrałem się za... motylka
Jeśli chesz, możemy o tym porozmawiać XD Nie będę się śmiać, obiecuję :lol:
BeeBBo pisze:Q: Czy masz nałogi? Jeśli tak to jakie?
Hehe, przed chwilą chciałam zadać identyczne pytanie _^_ Tak, pożeram zupki chińskie, choc są niezdrowe- myślę, że mozna to nazwać nałogiem. Poza tym palenie rzuciłam dawno temu, nie pijam kawy, nie przesadzam z alkoholem. Wzór do naśladowania XD

Q. Jaki rodzaj humoru śmieszy Cię najbardziej? Mile widziane przykłady :]
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Ivy pisze:Jeśli chesz, możemy o tym porozmawiać XD Nie będę się śmiać, obiecuję :lol:
:] jasne...
Ivy pisze:Q. Jaki rodzaj humoru śmieszy Cię najbardziej? Mile widziane przykłady :]
Zdecydowanie humor polityczny (ze względu na zainteresowania) i "czarny humor" nawet ten najbardziej hardkorowy - czasem aż obrzydliwy (to ze względu na zrytą psychike XD).

Przykład (sama tego chciałaś Ivy...):

Kod: Zaznacz cały

Siedze z kumplem w autobusie (okres katastrofy budowlanej na Śląsku...) - Wyprzedza nas (czytaj: autobus) karawan.
*kumpel* Ocho... Jadą do Katowic...
*Ja* Eeeee... To tylko ekschumowali brata Otylii...
Q:Gdybyś mógł/mogła spotkać się z jedną z nieżyjących osób - kto by to był i dlaczego?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Staram się nie uzależniać od niczego i nikogo. Jedynie jestem uzależniona od Aurona (mojego kota).
kwazi pisze:Q:Gdybyś mógł/mogła spotkać się z jedną z nieżyjących osób - kto by to był i dlaczego?
A moją babcią....Jedna, bo za mało dane było mi ją poznac i z drugą, bo chciałabym z nią wiele wyjaśnić spraw.

Q: Jaki środek transportu najbardziej lubisz?
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

kwazi pisze:Q: Najmilsza rzecz jaka cię spotkała w ciągu ostatniego miesiąca (coś zaskakującego, r(h)omantycznego lub trafiającego w Twoje gusta, itp...)?
Wystep w kadrze szkolnej pilki naoznej :)
nie mam :)
kwazi pisze:Q:Gdybyś mógł/mogła spotkać się z jedną z nieżyjących osób - kto by to był i dlaczego?
nie mam takiej potrzeby
Q: Jaki środek transportu najbardziej lubisz?
interesuje sie lotnictwem ale nigsy nie latalem wiec niepowiem samolot - samochody tez jedna z moich pasji :)
Q: co cie irytuje najbardziej ??
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Kimahri pisze:co cie irytuje najbardziej ??
Brak poczucia humoru i dystansu u ludzi. Nigdy nie umiałam się dogadać z takimi sztywniakami, bo wszystko biorą do siebie i są pamiętliwi. Trzeba przy nich dobierać słowa, a to strasznie irytuje :lol:

Q. Czy jesteś dobrym kłamcą? Potrafisz bez mrugnięcia okiem nabrać drugiego człowieka, czy może pocą Ci sie dłonie i się czerwienisz, kiedy masz powiedzieć nieprawdę :lol:? (Tylko nie piszcie "Nie, ja nigdy nie kłamię" :> Nie jesteście święci )
Ostatnio zmieniony czw 16 mar, 2006 15:56 przez Ivy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Ivy pisze:Q. Czy jesteś dobrym kłamcą? Potrafisz bez mrugnięcia okiem nabrać drugigo człowieka, czy może pocą Ci sie dłonie i się czerwienisz, kiedy masz powiedzieć nieprawdę? (Tylko nie piszcie "Nie, ja nigdy nie kłamię" Nie jesteście święci)
Hm, to zależy od rozmiaru i wagi kłamstwa. W drobnych sprawach kłamię rzadko, czasem dla żartu, i na dodatek najczęściej po jakimś czasie 'odwołuję zeznania'. A w sprawach poważnych też różnie bywa. Niestety, życie nauczyło mnie kłamać prosto w oczy - choć coś takiego zdarza mi się sporadycznie i wyłącznie w kontaktach z rodzicami, niejako z przymusu. [Wiecie, chodzi o standardowe pytania: z kim, jak, dokąd i po co, które w mojej rodzinie zadawane są niezmiennie, niezależnie od wieku osoby pytającej i pytanej. -_-]
Anyway, to że powieka mi nie drgnie i dłonie się nie spocą, wcale nie sprawia, że czuję komfort psychiczny po udanym kłamstwie. Dlatego najczęściej wolę po prostu zignorować/ odwrócić niewygodną sytuację, a nie od razu brnąć w jakieś bajeczki.

Pytanie: Wybraź sobie (niezależnie od poglądów na zabijanie), że całe życie zbierałe/aś pieniądze na wynajęcie najlepszego płatnego mordercy na świecie. Kto do odstrzału, jeśli stać Cię tylko na jedno zabójstwo...? _^_ :]
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Kaczyńscy, Lepper, Rydzyk, Giertych - tu chyba wszyscy będziemy zgodni.

Czym jest dla ciebie największe szczęście?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

kwazi pisze:W zerówce przebrałem się za... motylka!
popatrz,a ja za biedronke ^^ mruuu :lol:
Sephiria pisze:Czym jest dla ciebie największe szczęście?
ostatnimi czasy to-możliwość spedzenia wiecej czasu ze swoim tatkiem^^

Twoje ulubione imie meskie i zenskie?
<moje to Sara i Eryk :lol: btw jak znacie jakiegos Eryka to dajcie namiary :lol: >
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Ja znam! Do klasy ze mną chodzi, ale zajęty :lol:
Anna, Joanna,Adrianna,Alicja,Piotr, Wojciech, Andrzej - ze względu na konotacje emocjonalne.
Błażej, Żanna, Horacy, Łucja, Natalia, Marek, Renata, Sylwia, Justyna, Wiktoria/Wiktor,Gabriela, Laura, Lidia, Paulina, Sylwia, Aniela - ze względu na konotacje literackie i walory brzmieniowe

I kolegę-piromana - Hi, Blez &#58;&#41; 
Lenneth pisze:Kto do odstrzału, jeśli stać Cię tylko na jedno zabójstwo...? _^_ :]
człowiek, który wymyślił gimnazja, ewentualnie największy cioł z mojej gimnazjalnej klasy (niechaj spłonie! :twisted: )

Twój stosunek do nauczycieli?

pytanie zainspirowane wyczynami Eryka
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Garnet pisze:Twoje ulubione imie meskie i zenskie?
Miron, Mariusz, Keanu (co jak co, ale imie ma fajne ;) ) + Amelia, Jasmin, Arashi.
Lenneth pisze:Pytanie: Wybraź sobie (niezależnie od poglądów na zabijanie), że całe życie zbierałe/aś pieniądze na wynajęcie najlepszego płatnego mordercy na świecie. Kto do odstrzału, jeśli stać Cię tylko na jedno zabójstwo...? _^_ :]
Którys z Kaczyńskich....lub Kaczyńska ;)
Isia pisze: Twój stosunek do nauczycieli?
Jeżeli umie zainteresować uczniów najnudniejszym tematem, ma zdrowe (patrz nie: mój najlepszy aaa!) stosunek do swojego przedmiotu i jest "na luzie" to pozytywny. Jak nie, to nie ;)

Pytanie: Jak zwierzęciem chciał/abyś być i dlaczego?
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Garnet pisze:Twoje ulubione imie meskie i zenskie?
Moje dzieci, jak zresztą zawsze to powtarzam, będą się nazywać Krystian, Tradycja i Nadzieja. :]
<not a joke>
Ahem. A z normalniejszym imion lubię Ryszarda, Tomka, Agatę, Julię.
Isia pisze:Twój stosunek do nauczycieli?
To zależy. Większość swoich obecnych wykładowców podsumuję tak:
"BURN IN HELL, MUAHAHAHAHAHA!!!" :evilbat:
Ale były też takie czasy, że swoją polonistkę kochałam bardziej niż własną matkę, a kiedy żegnałam się z nią po maturze, nie mogłam wykrztusić ani jednego słowa, tylko się poryczałam, prawie do napadu cichej histerii włącznie... (to było jak na mnie dziwne zachowanie... O.o)
Wiadomo, nauczyciele są różni.
Go Go pisze:Pytanie: Jak zwierzęciem chciał/abyś być i dlaczego?
Człowiekiem. :]
Hm, a gdyby człowiek odpadał, to którymś z moich ulubionych: wilkiem, tygrysem, albatrosem... zdecydowanie czymś drapieżnym, raczej lądowym.

Pytanie: Jaka cecha charakteru ma dla Ciebie największą wartość... u płci przeciwnej, of course? :]
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Isia pisze:Twój stosunek do nauczycieli?
Ponieważ mam obecnie przerwę w nauce i nie widuję wykładowców, to mam jedynie "stosunek do" jednego nauczyciela- na SB, gg, tlenie i czatach :lol: , tak od godziny 24 do rana :lol: To chyba jedyny belfer, który ma poczucie humoru równie chore, jak moje , w dodatku regularnie chodzi na solarium, ćwiczy klatę i lubi kąpiele w jeziorku. Tak, to o Tobie Tajdusie :* ;)
Jednak nie chciałabym,żeby taki człowiek uczył moje dzieci.. XD

PS: Nie mogłam się powstrzymać :lol:
Lenneth pisze:Pytanie: Jaka cecha charakteru ma dla Ciebie największą wartość... u płci przeciwnej, of course? :]
Jak już pisałam- zdrowy dystans do siebie i chyba jeszcze szczerość.

Q A więc teraz odwrotnie- jaką cechą u siebie możesz się pochwalić, a jakiej się wstydzisz?
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Ivy pisze:regularnie chodzi na solarium, ćwiczy klatę i lubi kąpiele w jeziorku.
staram się być dobrym Tajduem :D
Ivy pisze:Jednak nie chciałabym,żeby taki człowiek uczył moje dzieci.. XD
pytanie... czy ktokolwiek się znajdzie kto będzie chciał uczyć Twoja gromadkę małych stworów... :>
Ivy pisze:PS: Nie mogłam się powstrzymać :lol:
w życiu bym na to nie wpadł... :]
Ivy pisze:Q A więc teraz odwrotnie- jaką cechą u siebie możesz się pochwalić, a jakiej się wstydzisz?
trudne to pytanie... hmmm czym sie mogę pochwalić... może poczucie humoru i oczywiście dystans do samego siebie :D XD a czego się wstydzę to: naiwności, olewania ważnych spraw, lenistwa, odkładania wszystkiego na ostatnią chwile i lekkomyślności.

Q O czym myślisz po przebudzeniu się? i jaką czynność po wstaniu wykonujesz jako pierwszą? (tylko bez takich - znowu trzeba wstać, zakładam kapcie, wyłączam budzik... bo to raczej oczywiste)
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”