Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Pinhead pisze:Q:Lubisz straszyć ludzi??
Siebie najbardziej, ale ogólnie - tak.
Lenneth pisze:Pytanie: Wyobraż sobie, że przyznajesz nagrodę 'Burak Miesiąca' komuś z Twojego otoczenia (kolega, rodzice znajomej, chamski mleczarz, kasjerka, etc)? Kto ją otrzyma i za co?
Ojciec za całokształt i ja sama za lenistwo :roll:

Q: Ulubiony klip?
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Pinhead pisze:Q:Lubisz straszyć ludzi??
rzadko to robie, a jak już strasze , to osoby, które mają duże poczucie humoru i nie przywalą mi z półobrotu za taki numer :]
Gveir pisze:Q: Lubisz stan podwyższonej adrenaliny we krwi?
oooooj tak, nie ma to jak adrenalinka na przebudzenie :]
Skórzany płaszcz.
a nosisz coś pod nim? :>
Lenneth pisze:Pytanie: Wyobraż sobie, że przyznajesz nagrodę 'Burak Miesiąca' komuś z Twojego otoczenia
dostaje ją... mój szef - dyrektor! za wciskanie mi zastępstw, za ułożenie najlepszego planu i czepianie sie wszystkiego co mam na sobie...
Nemesis pisze:Q: Ulubiony klip?
hmmm o kurde... lubię wiele klipów... ale taki naj naj... to Seether - Fine Again

Q: miasto polskie, którego nie znosisz... i dlaczego? (taka dziura (zwie się OPALENICA - unikajcie), przez którą często przejeżdżam... za często... mając do wyboru - drogi polne, dziurawe jak sito i to miasto, to po długim namyslę wybieram miasto... jest to zadupie, w którym jest plaga babć na rowerkach z koszyczkami na kierownicy (dzidki też już jeżdżą)... jest ich tam od groma... musisz jechac przez miasto 5km/h bo babcia se jedzie na środku ulicy, z przeciwka też... robią się korki... miasto male ok. 10000 i ostatnio naliczyłem 30 babć zawalających droge... o zgrozo.. jakbym miał ciagnik to zaorałbym)
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Gveir pisze:Lubisz stan podwyższonej adrenaliny we krwi?
A kto nie lubi?
Lenneth pisze:Wyobraż sobie, że przyznajesz nagrodę 'Burak Miesiąca' komuś z Twojego otoczenia (kolega, rodzice znajomej, chamski mleczarz, kasjerka, etc)? Kto ją otrzyma i za co?
Mój sąsiad(upierdliwy człowiek) za całokształt.
Nemesis pisze:Ulubiony klip?
Cradle of Filth - Her ghost in the fog

Q:Na czym wolisz grać na konsoli cz PC ??
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Gveir pisze:Q: Lubisz stan podwyższonej adrenaliny we krwi?
Nie
Lenneth pisze:Wyobraż sobie, że przyznajesz nagrodę 'Burak Miesiąca' komuś z Twojego otoczenia (kolega, rodzice znajomej, chamski mleczarz, kasjerka, etc)? Kto ją otrzyma i za co?
Lekarka "A" za stwierdzenie: "Nie wiem co Panu jest" *zapisuje antybiotyk po ktorym mam od tygodnia wysypke zamiast mnie na glupie badanie krwii wyslać*
Pani "doktur" B za zapisanie mi drugiej porcji powyższego leku :/ Cholerne konowały w przychodniach :/
Metallica - The Unforgiven
Gagarin pisze:Q: miasto polskie, którego nie znosisz... i dlaczego?
Toruń - z zasady xD
Wiocha "Małe Łąkie" - głęboka trauma z dzieciństwa... Generalnie nie bede sie zaglebiał bo to wiocha gdzie psy szczekają dupami ale.... Stamtąd pośrednio pochodzi syn szatana... Poza tym - to zadupie z dziurawymi drogami!
Pinhead pisze:Q:Na czym wolisz grać na konsoli cz PC ??
Pytanie retoryczne - moj PC nie nadaje sie do grania ("Saper" mi muli :( ) wiec oczywiście że na konsoli :)

Q: Opisz w kilku słowach/zdaniach najseksowniejszego przedstawiciela płci przeciwnej jakiego dane Ci było zobaczyć NA ŻYWO w Twoim jakże krótkim życiu.... :twisted:
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Lenneth pisze:Pytanie: Wyobraż sobie, że przyznajesz nagrodę 'Burak Miesiąca' komuś z Twojego otoczenia (kolega, rodzice znajomej, chamski mleczarz, kasjerka, etc)? Kto ją otrzyma i za co?
W tej chwili nikomu, ale jak to się zmieni, to mogę nadać od razu XD
Na równi dwa In Flames - Cloud Connected i Trigger.
kwazi pisze:Metallica - The Unforgiven
Wspaniały wybór - genialny klip ^^
Bydgoszcz - dziura, po prostu dziura ;) Paskudne, zniszczone miasto, brudne - nie lubię go po prostu na całego.
Pinhead pisze:Q:Na czym wolisz grać na konsoli cz PC ??
Na jednym i na drugim - nie ważne na czym się gra, ważne żeby gry były dobre.
kwazi pisze:Q: Opisz w kilku słowach/zdaniach najseksowniejszego przedstawiciela płci przeciwnej jakiego dane Ci było zobaczyć NA ŻYWO w Twoim jakże krótkim życiu.... :twisted:
No - w Toruniu, niesamowicie ładna dziewczyna, ubrana na czarno, z długimi, brązowymi (bardzo gęstymi) włosami. Po prostu szlachtowała sex appeal'em na kilometr.

Q: Lubisz/nie lubisz samotność? (Jestem samotnikiem i całkiem to lubię, a ludzie mnie często drażnią, ale czy żyć całe życie w samotności - nie wiem, choć już myślałem nad taką alternatywą.)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
apple

Post autor: apple »

Q: Lubisz/nie lubisz samotność?
Lubię, nawet bardzo. Co nie oznacza, że w ogóle z ludźmi nie rozmawiam- przeciwnie, bywa że mam silną potrzebę. Jednakowoż, np po powrocie ze szkoły, mam wybitną chęć bycia samej.

Q: Jesteś uzależniony od kofeiny? [kawa rano, RedBull, etc.]
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Nevermore - I, Voyager XD
Gorzów... musiałem tam ćwiczyć na prawo jazdy... dziurawe drogi... nizebyt miły zapach... wredni ludzie... i w ogóle... I HATE THAT PLACE XD
kwazi pisze:Q: Opisz w kilku słowach/zdaniach najseksowniejszego przedstawiciela płci przeciwnej jakiego dane Ci było zobaczyć NA ŻYWO w Twoim jakże krótkim życiu....
Dziewczyna, która stała może z metr ode mnie... Miała długie kręcone kasztanowe włosy, drobne usta, lekko zadarty nosek i szmaragdowe oczy... ubrana była w obcisły skórzany płaszcz uwydatniający jej kształtne piersi i cudowną figurę.... Była wyższa ode mnie, ale naprawdę oczarowała mnie swym wyglądem (było to na Hunterfeście w tym roku, wpatrywałem się w nią z 5 minut nie mogąc oderwać wzroku *__* Jak sie później dowiedziałem jest to dziewczyna klawiszowca z jakiegoś podrzędnego zespołu ><)
Gveir pisze:Q: Lubisz/nie lubisz samotność?
Lubię. Odrywam się czesto myslami od świata rzeczywistego, adoruję ciszę i w ogóle ;) Cenię czas spedzony w samotności, ale życie bez innych żywych byłoby beznadziejne ;)
apple pisze:Q: Jesteś uzależniony od kofeiny?
Nie. Czasami wypiję kawę dla smaku... ale do prawdiłowego funkcjonowania jej nie potrzebuję (tak samo jak energy drinków)

Q: Nie możesz się obejść bez czekolady/słodyczy etc. ? (to jest nieodzowny element mojego życia... nie kofeina i inne takie, ale czekolada sprawia, że żyję XD )
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

BeeBBo pisze:Telefon komórkowy. Rzecz bez której nie ruszasz sie z domu czy raczej zbędna i niepotrzebna?
Raczej średnio potrzebna, skoro dość często leży sobie w domu nienaładowana. Bywają jednak takie sytuacje, że ratuje mi życie na mieście, a i na nudnych wykładach zabawa smsami ma swój urok.
Cierń pisze:W jakiej fazie lubisz księżyc?
Pełnia, szczególnie nad podświetlonym pylonem Mostu Świętokrzyskiego, kiedy wracam zimą z zajęć.
kilmindaro pisze:Lektury szkolne były zawsze przeczytane u Ciebie na czas, czy raczej już w trakcie omawiania?
Moja babka od polskiego z liceum była BOGIEM - za nieprzeczytanie lektury na czas nie karała inaczej jak kilkoma celnymi słowami, ale po tych słowach człowiek miał takiego kaca moralnego (zawiódł BOGA!), że szło się tylko pochlastać. _^_ A że ktoś nie przeczytał, wiedziała zawsze.
Niemniej jednak - rzadko bo rzadko - zdarzało mi się nie czytać na czas, ba, nie czytać w ogóle, zwłaszcza jeśli były to książki, które już raz zaliczyłam, np. z 10 lat wcześniej. Na maturę poszłam nawet nie zajrzawszy do trzech lektur, które wydały mi się szczególnie nieciekawe - na szczęście nie wylosowałam ich w pytaniach. Większość książek czytałam jednak w terminie.
Gveir pisze:Szkolna lektura która najbardziej Ci się spodobała i zapadła w pamięć?
'Dzika Kaczka' Ibsena. Plus 'Opowieści o pilocie Pirxie' przerabiane jeszcze w podstawówce - to ta książka zrobiła ze mnie po latach fankę Lema i SF w ogóle, chociaż w wieku dwunastu lat niewiele z niej rozumiałam.
Jaco pisze:Wycierasz szyjkę butelki, z której wczesniej piła inna osoba?
Nie, nigdy. Jestem bardzo przyzwyczajona do wspólnego picia, w liceum dzieliliśmy się każdym płynem, kanapką, batonikiem, etc (...czasem to było wkurzające, bo człowiek spragniony, Cola kosztuje, a tu jeszcze pięć koleżanek wypija ci za każdym razem 3/4 butelki - ale za to jak któraś z nich coś kupowała, też się dzieliła). W przypadku nadmiernego obślinienia najczęściej nie wycierało się po kimś, tylko samemu, po sobie, przed przekazaniem butelki kolejnej osobie. A, i jeszcze mieliśmy system picia napojów z puszek bez ich otwierania - robiło się tylko malutką dziurkę, wpychało puszkę w usta i ssało. Tym też się dzieliliśmy i nikt nie wycierał.
Nemesis pisze:Ulubiona planeta?
Saturn jest przepiękny na zdjęciach.
Pinhead pisze:Gdzie wołał/ła byś jechać na w góry czy nad morze??
W góry!!
Pinhead pisze:Czy chciałbyś/abyś znaleźc sie w ciele innego człowieka?
Raczej w cudzej głowie... i to bardzo. Wiele bym dała, żeby choć na chwilę usłyszeć cudze myśli albo móc komuś narzucić swoją wolę. Niekoniecznie w złych zamiarach, po prostu to mnie fascynuje. :)
Gveir pisze:Jaki jest twój stosunek do biologicznym i genetycznych manipulacji w obrębie ludzkiego (i nie tylko) ciała?
Jestem za! *__* Powód: Junior! *__* *cough, cough* XDD
To skomplikowana kwestia. Być może takie rzeczy wkrótce staną się dość powszechne wraz z postępem nauki. Bogaci ludzie będą mogli modyfikować swoje dzieci przed ich urodzeniem, co akurat nieszczególnie mi się podoba, bo doprowadzi do większej segregacji społecznej, jeśli wyłącznie ludzie z pieniędzmi dostaną szansę ingerowania w wygląd, zdrowie i inteligencję swoich dzieci. Jestem natomiast za, jeśli chodzi o usuwanie wad genetycznych, leczenie chorób i wszelkie kwestie zdrowotne, tyle, że to powinno być refundowane przez Kasy Chorych. ;) XD
Sama jakoś nie mogę sobie wyobrazić wybierania koloru oczu czy wzrostu swojego dziecka... to trochę jak kupowanie lalki albo sprzętu do domu. :/
dark_raven pisze:Twój ulubiony kolor?
Czerwony/różowy. Can't decide.
Cierń pisze:Nie możesz się obejść bez czekolady/słodyczy etc. ?
Mogę i obywam się. Od ponad trzech miesięcy ani grama czekolady. Rzucenie słodyczy przyszło mi z zaskakującą łatwością, szczególnie biorąc pod uwagę, że wcześniej żarłam na potęgę.

Pytanie: Wcześniej było o wycieraniu buletki, więc teraz coś z tej samej beczki: dzielicie się żutą już wcześniej gumą? W sensie: weźmiecie od kogoś z ust gumę i zaczniecie żuć? A potem jeszcze oddacie właścicielowi, żeby dalej sobie pożuł? (:/ Jak dla mnie obrzydlistwo, ale przyjaciólki w liceum praktykowały to bardzo często - i chyba czerpały też przyjemność ze zniesmaczonego wyrazu mojej twarzy, bo jako jedyna się wyłamywałam. -_-;)
apple

Post autor: apple »

Pytanie: Wcześniej było o wycieraniu buletki, więc teraz coś z tej samej beczki: dzielicie się żutą już wcześniej gumą? W sensie: weźmiecie od kogoś z ust gumę i zaczniecie żuć? A potem jeszcze oddacie właścicielowi, żeby dalej sobie pożuł? (:/ Jak dla mnie obrzydlistwo, ale przyjaciólki w liceum praktykowały to bardzo często - i chyba czerpały też przyjemność ze zniesmaczonego wyrazu mojej twarzy, bo jako jedyna się wyłamywałam. -_-;)
Boże nie T_T Jakoś nie mogłabym żuć czegoś, co wcześniej ktoś mielił w zębach, miętosił językiem, przylepiał do podniebienia... Ugh. >.<
Wycierasz szyjkę butelki, z której wczesniej piła inna osoba?
Nie, napojami się dziele tylko z ludźmi, których jako tako znam, tylko nie pozwalam(zresztą kto ma wiedzieć, ten wie, więc nie ma problemu) pić z mojej puszki/butelki komuś, kto w tym momencie je kanapkę z żółtym serem, masłem, pasztetem o_O albo batonika pływającego w karmelu.
Ulubiona planeta?
Nie będę oryginalna- Saturn. Za pierścienie :) Boskie są.
W jakiej fazie lubisz księżyc?
Znów nie będę oryginalna- pełnia. W bezchmurną noc.
Q: miasto polskie, którego nie znosisz... i dlaczego?
Bydgoszcz. Mam tam rodzinę i z racji tego miałam okazję parę razy tam być. Brzydactwo, jakich mało. Z tego co widziałam conajmniej.
A jaki przedmiot najlepiej ci wchodził do głowy w szkole?
W moim przypadku to jaki wchodzi :wink: Angielski i niemiecki.
Jaki jest twój stosunek do biologicznym i genetycznych manipulacji w obrębie ludzkiego (i nie tylko) ciała?
Trudne dosyć pytanie. Z jednej strony możnaby pomyśleć, że fajnie byłoby mieć taki kolor oczu, włosów, figurę, jaki się zapragnie... Z drugiej jednak, wszyscy bylibyśmy tacy sami, tudzież podobni. I gdzieśby zaginęłaby ta unikalność każdego człowieka... No i ktoś tu też wspomniał o segregacji społecznej- to też jakiś problem. Dowcip polega na tym, że wprowadzając cokolwiek nowego (technologie chociażby) musimy z góry być przygotowani na to, że w pierwszej kolejności ci bogatsi będą mieli do tych rzeczy dostęp.
Anyway, jestem raczej za, jeśli to by miało wyleczać także choroby czy wady wrodzone, czyli naprawdę pomagać ludzkości.

Q: Hm. Ulubione perfumy? [Escady wszelkiej maści, mmm]
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Gveir pisze:Lubisz/nie lubisz samotność?
To zależy do mojego humoru.Gdy mam dobry humor chętnie się nim dziele i mam ochote być między ludzmi , a kiedy nie mam humoru to wolę samotność(najczęściej nie mam humoru)
apple pisze:Jesteś uzależniony od kofeiny?
Chyba tak,codziennie muszę wypić conajmniej 3 kawy
Cierń pisze:Nie możesz się obejść bez czekolady/słodyczy etc. ?
Mogę żyć bez słodyczy
Lenneth pisze:Wcześniej było o wycieraniu buletki, więc teraz coś z tej samej beczki: dzielicie się żutą już wcześniej gumą? W sensie: weźmiecie od kogoś z ust gumę i zaczniecie żuć? A potem jeszcze oddacie właścicielowi, żeby dalej sobie pożuł?
Ble, nigdy

Q:Robisz często przemeblowanie w swoim pokoju? czy wolisz zostawić go taki jaki jest?
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Gveir pisze:Q: Lubisz/nie lubisz samotność?
Tak, lubie - ale nie przeszkadza mi również jej brak ;)
Nie - wstaje w południe zwykle :lol:
Cierń pisze: Q: Nie możesz się obejść bez czekolady/słodyczy etc. ?
Nie moge bez nich żyć @__@
Lenneth pisze:Pytanie: Wcześniej było o wycieraniu buletki, więc teraz coś z tej samej beczki: dzielicie się żutą już wcześniej gumą?
Nie? O___o' Dla mnie to ten kliber co uzywanie czyjejś szczoteczki do zębów :|
Pinhead pisze:Q:Robisz często przemeblowanie w swoim pokoju? czy wolisz zostawić go taki jaki jest?
Baaaardzo rzadko - praktycznie nic w nim nie zmieniam - nawet kurzu nie przenosze ;)

Q: Czy jest taka rzecz, która śni Ci się nadzwyczaj często? Jeśli tak - co to jest... (mi nałogowo śnią się zęby - wybite, wyplute, spróchniałe itd. - aby nie było - nie wierze w senniki ;) )
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Nie, nie znoszę kawy i dlatego jeszcze się nie uzależniłem. A Coli nie piję codziennie, żeby w to wpaść :wink: No i spanie do 11 - 12 umożliwia mi życie bez kofeiny :P
Cierń pisze:Q: Nie możesz się obejść bez czekolady/słodyczy etc. ?
Mogę, ale kiedy jest okazja, to jakże można ją przepuścić :D
Lenneth pisze:Pytanie: Wcześniej było o wycieraniu buletki, więc teraz coś z tej samej beczki: dzielicie się żutą już wcześniej gumą? W sensie: weźmiecie od kogoś z ust gumę i zaczniecie żuć?
No, takich kwiatków z kumplami w szkole nie było, ale z dziewczyną owszem :P
Apple pisze:Q: Hm. Ulubione perfumy?
Dowolne, które ładnie pachną...
Pinhead pisze:Q:Robisz często przemeblowanie w swoim pokoju?
Jak najrzadziej. Za to często coś przekładam i układam, mam manię na tym punkcie.
kwazi pisze:Q: Czy jest taka rzecz, która śni Ci się nadzwyczaj często? Jeśli tak - co to jest...
W sumie to nie, sny jakie miewam są zróżnicowane, a że większość to Lucid Dreams, to bywa ciekawie - nie śnią mi się pojedyncze rzeczy czy symbole. Chociaż jest grupa snów, których za diabła nie pamiętam, a zostawiają po sobie specyficzne poczucie tęsknoty i żalu.

Q: Zdarza ci się obudzić nagle w środku nocy z poczuciem że coś cię obserwuje albo jest obok ciebie? (Kilka razy mi się zdarzyło, nieprzyjemne a pietra niemożebnego może napędzić :/ )
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

kwazi pisze:Czy jest taka rzecz, która śni Ci się nadzwyczaj często? Jeśli tak - co to jest...
Mam czasami sny które się powtarzają, a co to jest? Zostanie moja słodką tajemnicą
Gveir pisze:Zdarza ci się obudzić nagle w środku nocy z poczuciem że coś cię obserwuje albo jest obok ciebie?
Czasami mam takie uczucie ,nie koniecznie po przebudzeniu w środku nocy,ale często przy zasypianiu.

Q:Wierzysz w zjawiska Paranormalne?
skip to lou

Post autor: skip to lou »

kwazi pisze:Q: Czy jest taka rzecz, która śni Ci się nadzwyczaj często? Jeśli tak - co to jest... (mi nałogowo śnią się zęby - wybite, wyplute, spróchniałe itd. - aby nie było - nie wierze w senniki ;) )
o kurcze mi np barzdzo czesto sni sie grzanka, lekko przypalona , lezy na talerzu, obok stoi keczup, wogole kompletny brak akcji, tylko jak wstaje to mam mega ochote na grzanki i jak nie ma jakiegos skladnika to zabijam wszytskich czlonkow rodziny wraz z psem <wtf??>
Gveir pisze:Q: Zdarza ci się obudzić nagle w środku nocy z poczuciem że coś cię obserwuje albo jest obok ciebie? (Kilka razy mi się zdarzyło, nieprzyjemne a pietra niemożebnego może napędzić :/ )
nie zdarza mi sie, spie jak zabity
Pinhead pisze:Q:Wierzysz w zjawiska Paranormalne?
nie koniecznie jestem raczej sceptyczny do takich rzeczy, zaczalbym wierzyc jakby przytrafilo mi sie cos paranormalnego, niestety/stety nic takiego nie mialo miejsca

Q:czesto zdarza Ci sie zarywac noce przy konsoli/komputerze??
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Pinhead pisze:Q:Wierzysz w zjawiska Paranormalne?
Tak, uważam że są na świecie rzeczy, o jakich się fizjonomom nie śniło :lol: A na serio to tak, co może wydawać się dziwne zważając na fakt, że jestem całkowitym agnostykiem.
skip to lou pisze:Q:czesto zdarza Ci sie zarywac noce przy konsoli/komputerze??
Eee... codziennie? Przed czwartą w nocy w sumie spać już nie chodzę wcale, a robię różne rzeczy, chociaż głównie są to rozmowy przez komunikator, słuchanie muzy i przeglądanie stron. A kiedy nikt mnie nie molestuje przez komunikator oglądam anime, bo w dzień nie lubię zbytnio.

Q: Masz takie stany/chwile/dnie, że nosi Cię tak, że nie możesz usiedzieć w miejscu, ani wyrobić dłuższej chwili robiąc jedną rzecz? (Właśnie mam taki moment, zaraz przez zamknięte okno pójdę w długą... :/)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”