btw. spadłaś z krzesła czy coś, ze zmieniłaś ava?

Moderator: Moderatorzy
Czekajcie, a będzie wam dane.ZUO pisze:O DZIĘKUJĘ CI KOBIETO!w końcu się doczekałem...
Nie, po prostu nie mogłam się zdecydować, którego arta z wyuzdanym seksem bliźniaków wybrać na następnego awa, więc decyzję odłożyłam na później.ZUO pisze:btw. spadłaś z krzesła czy coś, ze zmieniłaś ava?
Kwazi, nigdy bym na to sama nie wpadła, ale wielkie dzięki za radę! Nie omieszkam tak uczynić. :*kwazi pisze:Nie prowokuj jej *kwili* bo zaraz drugą postać z arta wstawi
Jest naszykowana i gotowa do akcji, zwłaszcza że nikt dawno tego zaszczytu nie dostąpił...Lenneth pisze:A propos czekania... Gveir, naszykowałeś już tę gilotynkę do kastracji? Pamiętałeś, mam nadzieję, żeby jej NIE odkazić?
Ten nie jest zuy, ale Różowy byłby jakiś taki ładniejszyLenneth pisze:Nie, po prostu nie mogłam się zdecydować, którego arta z wyuzdanym seksem bliźniaków wybrać na następnego awa, więc decyzję odłożyłam na później.
Wielcy tego świata też mieli swoje dziwactwa, może to raczej ten typLenneth pisze:Bah. Ja to jestem prosta, nieskomplikowana dziewczyna, co leci na piksele.
"Duuuużo później" - odezwały się się miecze SephiriiLenneth pisze:Nie, po prostu nie mogłam się zdecydować, którego arta z wyuzdanym seksem bliźniaków wybrać na następnego awa, więc decyzję odłożyłam na później
Tak powiedziawszy starannie umieścił w swym profilu avatar nowy:Grzybek Z Octu pisze:Eeej, no nie! T-bag to mój faworyt!
Złap za inną kieszeń, kwazi.