Lenneth pisze:No właśnie, jak już o plakatach mowa, to czym masz oklejony/obwieszony pokój? Obrazami, malowidłami przyjaciół, plakatami Mansona, japońską kaligrafią, kiczowatą martwą naturą, etc.?
przede wszystkim tapetą

pozniej masa plakatow-gothycka katedra (czyt. szkic katedry w Kolonii),chinska kaligrafia;P,rysunki Royo,plakaty i obrazy Paryza (kocham to miasto), kalendarz ścienny z psami

, plakat Lacrimosy (z autografami;P),z filmow-Ju On,Tale of 2 Sisters,Audition, obrazek Nefertiti

, jedno moje zdjecie z dziecinstwa,bilety z koncertow i inne rzeczy

zaniedlugo se Mane powiesze,bo pusto bez niego tak na scianie..jak sie gdzies jeszcze zmeisci :D
Lenneth pisze:Poza tym nie wyobrażam sobie zabijania przypadkowych osób tylko po to, by przeżyć.
mozesz przezyc zywiac sie krwia szczura :D
pozwole sobie też odpowiedzieć na
Lenneth pisze:Twoja najpiękniejsza podróż/ wycieczka szkolna/ whatever?
do Paryża:) bylo to dobre kilka lat temu..ale nie moge tego zapomniec..po prostu kocham to miasto...heh juz jako mala dzidzia rysowalam wieze eiffla;P
Gokulo pisze:Czy jest jakis film, ktory naprawde czujesz, ze cos w tobie zmienil, zmusil do przemyslen
Pusty Dom, Kim Ki-duka...film wywarl na mnie niesamowite wrazenie...doslownie zdebialam po jego obejrzeniu...kilka di po obejrzeniu cal czas mialam go w glowie....film naparwde duzo zmienil w moim zyciu...zaczelam inaczej postrzegac ludzi,a takze sama zastanowilam sie nad wlasnymi uczuciami i swoim zyciem...
Go Go Yubari pisze:Jeżeli miałbyś/miałabyś być postacią z filmów Disney'a, to którą?

mala syrenka

uwiellbialam ja :D niedosc,ze ma moj ulubiony kolor wlosow to jeszcze narzeczony nosi moje ulubione imie meskie;P poza tym to taka romantyczna bajka
co ciekawego Ci sie ostatnio snilo?;P