Kaleka pisze:spadłem z drzewa, to wtedy jak?
Ale palnąłeś. Skąd mam wiedzieć jak. Po cholerę tam właziłeś, tam nie znajdziesz elektrozaworów.
Kosmon z auta ISS pisze:Wiem, tak naprawdę jesteś kosmitą
Ale płacę podatki.
Abstynent pisze:Ostatni raz miałem benzynę w ustach we wrześniu jakoś ;p Yup, sylwester też bez denaturatu :D
Ja bym nie mógł. Za dużo stresu przez ostatnie kilka lat. Ale walę w kark tylko na weekend, bo to okres śmieciowego jedzenia, cukru i właśnie też alkoholu. W tygodniu jestem piękny, wysportowany, a przychodzi piątek i zmieniam się w żula cmentarnego.
Jack Duster pisze:
Hello, mate. I have this funny joke for you.
With your experience and, probably, good command of English you're gonna find a well-paid job here, in Duckland ;] A bit sad joke really.
Myślę o tym często, jest taka możliwość, może nawet w tym roku. Zobaczymy. Może w końcu zobaczę Twoją torbę na żywo? Ależ to brzmi nietaktownie, i zdaję sobię sprawę pisząc. Ale zostawię już, bo nie czas zmiany. Zaraz rum będzie lany. Ale dodam, że chodzi o tę z avatara z Deviantów, tak dla pewności _^_
Dacia Jacter pisze:Polecam Nagą Broń! :D Lubię nagość! :D
Uoooo panie, toć to klasyka je. Leslie był niezłym śmieszkiem.
Człowiek pisze:czy choć raz napiszesz Nienormalny_PS4?
Nie, z uwagi na sentyment, głównie do grupy INEJ

Dwójka zostaje
Mega zadowolony pisze:
Jestem wściekły. Pozato jedna rzecz - skopałem LPG. Automatyczny doprężacz ciśnienia zaworowego z przepływem rotacyjnym trzeba wymieniać po 15 minutach, bo redukuję z piątego na jedynkę. Nie przełącza automatycznie. Straszna kaszanka mi dzisiaj wyszła, nie pora na grilla, będę musiał robić scenę następnym razem jak pojadę do mięsnego (czyli zaraz i poczekam w namiocie do rana). Palę blanty teraz, dostałem z autem na gwarancji i nic za to nie płacę, ale za 5 lat (4 już w sumie) to mi każą za to płacić, to im filmy z torrenta rozniosę ;p
Mam nieodparte wrażenie, że chciałeś coś innego napisać.
Ocaj Retsud pisze:Znamy się przez kable tyle lat i niezły cyrk był momentami, trzeba kiedyś się spotkać Nadnormalne_I7RumTurboPepsi2
I ja tak myślę. Pokażesz mi auto, pośmiejemy się z elektrozaworów. No i powspominamy