Co w głośnikach teraz gra? (Part V)
Moderator: Moderatorzy
Turisas - Broadsword
Genialny cover zespołu o którym wcześniej w ogóle nie słyszałem (Jethro Tull). Aż się zastanawiam, czy się za nimi bardziej nie rozejrzeć...
Genialny cover zespołu o którym wcześniej w ogóle nie słyszałem (Jethro Tull). Aż się zastanawiam, czy się za nimi bardziej nie rozejrzeć...
King Diamond - "Abigail"
Nadal uwielbiam wokal gościa, choć Mercyful Fate robił o wiele lepszą muzę.
.
Nadal uwielbiam wokal gościa, choć Mercyful Fate robił o wiele lepszą muzę.
Widać młodyś i nie pamiętasz jednej z największych wtop w historii Grammy. To oni zgarnęli Grammy Metallice, po wydaniu "...And Justice For All", mimo, że z głośników w trakcie wyczytywania wyników leciał "One". Do dziś nie zapomnę, jak przy okazji odbierania Grammy za Black Album, Urlich dziękował Jethro Tull za to, że nie wydali w tym czasie płytyJaco pisze:Jethro Tull
Brakujące ogniwo pomiędzy zwierzętami, a ludźmi, to właśnie my.
A ja dalej Czesia... Ale już z płyty ; >
Czesław Śpiewa - Pożegnanie małego wojownika
Jeśli ktoś go jeszcze nie słuchał to polecam z całego serca.
Prawdziwy artysta tworzący prawdziwą muzykę. Tylko proszę nie kojarzyć jedynie z x-factor ; <
Jeśli ktoś go jeszcze nie słuchał to polecam z całego serca.
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Płytę Czesława dostałem w 2008, jako nagrodę w konkursie jakimśtam w liceum jeszcze:). Lubiłem go jako niszowego muzyka, jako mainstreamowy już mniej mi się podoba (ni zmienił repertuaru, ale pogrąża się swoimi wypowiedziami dla mediów. "Nie pamiętam ile kobiet miałem. Z pewnością będzie to liczba trzycyfrowa." Cytując za Wojewódzkim: "A w którym miejscu jest przecinek?").Eiko pisze:A ja dalej Czesia... Ale już z płyty ; >
Jeśli ktoś go jeszcze nie słuchał to polecam z całego serca.Prawdziwy artysta tworzący prawdziwą muzykę. Tylko proszę nie kojarzyć jedynie z x-factor ; <
U mnie Daft Punk, album "Alive".
Teksty w podpisach zazwyczaj trącą sztampą.
Zmiana klimatów
Fokus - Sny
A co do Czesia to sama poznałam Jego twórczość w pierwszej liceum ^^ I dalej Go uwielbiam, akurat tego typu wypowiezi nie słyszałam i może dobrze, ale to co widziałam w x-factor (może dwa odcinki obejrzałam) mnie w żadnym wypadku nie zraziło
A nawet jeszcze bardziej przekonało ^^ Nawet jak nie umie się wypowiedzieć to i tak jest kochany ^^ Tylko dlaczego teraz coraz częściej kojarzony jets tylko i wyłącznie z programem =(
Fokus - Sny
A co do Czesia to sama poznałam Jego twórczość w pierwszej liceum ^^ I dalej Go uwielbiam, akurat tego typu wypowiezi nie słyszałam i może dobrze, ale to co widziałam w x-factor (może dwa odcinki obejrzałam) mnie w żadnym wypadku nie zraziło
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
-
Kapitan Żenada
Święte słowa Audionie.Pora powoli zacząć się szykować na wyjazd do Czech, ponieważ do Warszawy się nie udało.Audion pisze:Rozgrzewkę przed Sonką czas zacząć. Wszak zostało niecałe dwa miechy.
In Flames-Take this life
Jako że świąteczne sprzątanie czas najwyższy zacząć, toteż moi sąsiedzi mają pecha, ze w dni takie są moimi sąsiadami 
Na winampie mieszanka melo death'u i folk metalu, czyli to co ateiści przygotowujący się do świat lubią najbardziej
Parę ostatnich kawałków:
In Flames – The Mirror's Truth (ileż to ja wspomnień mam z ta płytą...)
Eluveitie – Brictom (mmmmmmmmmmmmm.... sąsiedzi trochę odsapnęli
)
Hypocrisy – A Public Puppet
Mors Principium Est – Into Illusion
Turisas – Rex Regi Rebellis
i własnie się przełączyło na
Wintersun - Battle Against Time (ich najnowsza płytka, o tytule "Time", wychodzi już dobre 5 lat... na last.fm zaczynają już krążyć przeróżne żarty na jej temat, m.in. czy by nazwy nie przemianować na "Forever"
)
Okna umyte, śniadanie zjedzone.... wartościowy post napisany... czas na odkurzacz _^_
Na winampie mieszanka melo death'u i folk metalu, czyli to co ateiści przygotowujący się do świat lubią najbardziej
Parę ostatnich kawałków:
In Flames – The Mirror's Truth (ileż to ja wspomnień mam z ta płytą...)
Eluveitie – Brictom (mmmmmmmmmmmmm.... sąsiedzi trochę odsapnęli
Hypocrisy – A Public Puppet
Mors Principium Est – Into Illusion
Turisas – Rex Regi Rebellis
i własnie się przełączyło na
Wintersun - Battle Against Time (ich najnowsza płytka, o tytule "Time", wychodzi już dobre 5 lat... na last.fm zaczynają już krążyć przeróżne żarty na jej temat, m.in. czy by nazwy nie przemianować na "Forever"
Okna umyte, śniadanie zjedzone.... wartościowy post napisany... czas na odkurzacz _^_