Advent Children
Moderator: Moderatorzy
SPOJLERY ..heh teraz tu beda spojlery na spojlerze 
imho aeris powroci jedynie w scenkach na promised land-gdzie aeris mowi ze wybacza cloudowi i dotyka jego chorego ramienia..square zarzekalo sie ze nigdy nie wskrzesza aeris..poza tym ona juz sobie gleboko w jeziorku spoczywa ;] a rufusa ciala jednak nie widzielismy :] ..ale jesli square pojdzie na latwizne i ja wskrzesza to tylko zmarnuja film....
swoja droga Luci pisalas o Elenie,jest prawdopodobienstwo ze bedzie w filmie...niby slowa podzcas scenki turksow"Senpai, hurry!"...maja nalezec do niej...i zostalo takze narazie potwierdzonych 19 z 20 charakterow..wiec,wszystko jest mozliwe ;]

imho aeris powroci jedynie w scenkach na promised land-gdzie aeris mowi ze wybacza cloudowi i dotyka jego chorego ramienia..square zarzekalo sie ze nigdy nie wskrzesza aeris..poza tym ona juz sobie gleboko w jeziorku spoczywa ;] a rufusa ciala jednak nie widzielismy :] ..ale jesli square pojdzie na latwizne i ja wskrzesza to tylko zmarnuja film....
swoja droga Luci pisalas o Elenie,jest prawdopodobienstwo ze bedzie w filmie...niby slowa podzcas scenki turksow"Senpai, hurry!"...maja nalezec do niej...i zostalo takze narazie potwierdzonych 19 z 20 charakterow..wiec,wszystko jest mozliwe ;]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Eee, raczej domysł na domyśle. :]Garnet pisze:SPOJLERY ..heh teraz tu beda spojlery na spojlerze
Odnośnie tego, co napisałaś białym druczkiem:
1) Też myślę, że Aeris pojawi się tylko w wizjach Clouda/ jakimś innym wymiarze, w Lifestreamie albo Promised Land, na ten przykład.
2) Jakiego 'chorego ramienia'? ^^; Że niby Cloud jest zainfekowany geostigmą? Ok, to raczej jasne. Ale czemu akurat w ramię?

3) Ciała Rufusa, owszem, nie widzieliśmy... ale jak myślisz, jakie miał szanse na przeżycie w 'zderzeniu' z tym laserem?

Niemniej jednak, chyba masz rację. To w 99% Rufus, albo ktoś cholernie do Rufusa podobny. Zapuściłam sobie wszystkie możliwe trailery. Nawet głos się mniej więcej zgadza - ani za młody, ani za stary. Plus ta intonacja. :]
Heh, tyle tylko, że teraz nasuwa mi się kolejne ważne pytanie: czemu Kadaj-tachi się go w takim razie słuchają? [Bo Sephi z eks-prezydentem to coś nie za bardzo umieli współżyć.

Oby, oby!Garnet pisze:swoja droga Luci pisalas o Elenie,jest prawdopodobienstwo ze bedzie w filmie...niby slowa podzcas scenki turksow"Senpai, hurry!"...maja nalezec do niej...i zostalo takze narazie potwierdzonych 19 z 20 charakterow..wiec,wszystko jest mozliwe ;]

A z tym 'sempai' to mnie pocieszyłaś; bo w sumie kto jeszcze mógły powiedzieć coś takiego do Rude/Reno?

ok...troche pobazgrzemy
przy czym jedno nie trzyma sie drugiego 
SPOJLERY...teorie czy co tam
1-prawdopodobnie 'zarazil' sie przez owe ramie,or sth like this,,dlatego nosi je opatrzone a aeris dotyka wlasnie tego ramienia..w niekotrych momentach trailera widac jak sie trzyma kurczowo za ramie-np jego gadka z vincentem..ten bandaz ktory trzymala marlene w kosciele byl clouda,padaja slowa 'is cloud sick'..cloud nosi takze plachte na ramieniu
ale z drugiej tez strony ciekawe mzoe bcy to ze geostigma nie jest choroba tylko jest rezultatem jakby wewnetrznego wymieszania duszy i komorek jenovy
dzieci rodza sie z geostigma poniewaz gdy seph zostal odeslany do lifestreamu i glowa jenovy,przedostaly sie jej komorki do lifestreamu a co za tym idzie nastepni ludzi rodza sie juz z geostigma...cloud oczyiwscie nabyl jenova cells z powodu experymentow...moze wlasnie mu w ramie wstrzykli? :D :D
2-obstaje ze rufus tam nie zginal :D
3-co do kadaja i rufusa..ja wlasnie obstawiam ze oni nei sa w najlpeszych stosunkach..rufus wie gdzie jest glowa jenovy..kadaj wie ze rufus wie..rufus boi sie ze kadaj sie dowie wiec wynajmuje clouda jako swojego bodyguarda :D ale misja sie nei udaje i kadaj staje twarza w twarz z rufusem i chce wiedziec gdzie jest Matka..Jenova...rufus probowal odbudowac midgar...kadaj niszczy midgar przez plage potworow...wyglada na to ze kadaj chce zmusic rufusa do gadki...
mysle ze komorki sepha manipuluja kadajem..tak jak robila to jenova...ale z drugiej storny kadaj i spolka moga byc wrogami..seph chce zaprzesatc reunion" i rzadzic swiatem...'reunici' chca ozywic jenove..seph moze manipulowac nimi gdy beda myslec ze ozywiaja jenove..ale zamiast jenovy..taram..sam seph wyskakuje
bzdury pisane o 3 w nocy

SPOJLERY...teorie czy co tam

1-prawdopodobnie 'zarazil' sie przez owe ramie,or sth like this,,dlatego nosi je opatrzone a aeris dotyka wlasnie tego ramienia..w niekotrych momentach trailera widac jak sie trzyma kurczowo za ramie-np jego gadka z vincentem..ten bandaz ktory trzymala marlene w kosciele byl clouda,padaja slowa 'is cloud sick'..cloud nosi takze plachte na ramieniu
ale z drugiej tez strony ciekawe mzoe bcy to ze geostigma nie jest choroba tylko jest rezultatem jakby wewnetrznego wymieszania duszy i komorek jenovy
dzieci rodza sie z geostigma poniewaz gdy seph zostal odeslany do lifestreamu i glowa jenovy,przedostaly sie jej komorki do lifestreamu a co za tym idzie nastepni ludzi rodza sie juz z geostigma...cloud oczyiwscie nabyl jenova cells z powodu experymentow...moze wlasnie mu w ramie wstrzykli? :D :D
2-obstaje ze rufus tam nie zginal :D
3-co do kadaja i rufusa..ja wlasnie obstawiam ze oni nei sa w najlpeszych stosunkach..rufus wie gdzie jest glowa jenovy..kadaj wie ze rufus wie..rufus boi sie ze kadaj sie dowie wiec wynajmuje clouda jako swojego bodyguarda :D ale misja sie nei udaje i kadaj staje twarza w twarz z rufusem i chce wiedziec gdzie jest Matka..Jenova...rufus probowal odbudowac midgar...kadaj niszczy midgar przez plage potworow...wyglada na to ze kadaj chce zmusic rufusa do gadki...
mysle ze komorki sepha manipuluja kadajem..tak jak robila to jenova...ale z drugiej storny kadaj i spolka moga byc wrogami..seph chce zaprzesatc reunion" i rzadzic swiatem...'reunici' chca ozywic jenove..seph moze manipulowac nimi gdy beda myslec ze ozywiaja jenove..ale zamiast jenovy..taram..sam seph wyskakuje

bzdury pisane o 3 w nocy

-
- Cactuar
tzreba zaczac zbierac ekipeKrzysiek2099 pisze:Jeżeli Twoja teoria się niesprawdzi to nakręcimy, żeby sie sprawdziła.

heh,to miloLady Luck pisze:wymyśliłam zastanawiając sie nad tym wszystkim

..coz..zobaczy sie... square lepiej mnei nie rozczarujcie

szczerze..to wiele razy myslalam o tym... SPOJLER
w koncu cloud ma geostigme
...mi by taki ending bardzo pasowal :] ale watpie na taki krok square..tym bardziej ze smierc aeris juz i tak namieszala...
swoja droga..ciekawe ze caly czas nei pokazuja twarzy aeris...pewno chwyt reklamowy ale moze...SPOJLER
aeris=jenova :D
w koncu cloud ma geostigme
...mi by taki ending bardzo pasowal :] ale watpie na taki krok square..tym bardziej ze smierc aeris juz i tak namieszala...
swoja droga..ciekawe ze caly czas nei pokazuja twarzy aeris...pewno chwyt reklamowy ale moze...SPOJLER
aeris=jenova :D
Jak znam Japończyków, to pewnie na koniec zginą wszyscy... może poza jakimś dzieckiem i Caitem, bo w sumie co on kogo obchodzi.
Ach, no i jeszcze Nanaki musi przeżyć. Z wiadomych względów. :]
..
..
..
..........jaaaasne.
Anyway, poza tą jedną, reszta Twoich teorii jest całkiem 'do sensu'.
Zobaczymy, co z tego wyniknie.

Tja, a może jeszcze --uwaga, uwaga, mega spojler-- [glow=green][shadow=yellow]MARLENE = JENOVA[/shadow][/glow]?Garnet pisze:swoja droga..ciekawe ze caly czas nei pokazuja twarzy aeris...pewno chwyt reklamowy ale moze...SPOJLER
aeris=jenova
..
..
..
..........jaaaasne.

Anyway, poza tą jedną, reszta Twoich teorii jest całkiem 'do sensu'.

Eee, tam, wasze spoilery, Garnet i Luci, to nic- ja mam lepszy
ZESPOILOWANYSPOILER TO JA JESTEM JENOVA
ZESPOILOWANEGOSPOILERA KONIEC 
****koniec spoilerka****

ZESPOILOWANYSPOILER TO JA JESTEM JENOVA

Tak.. tylko dlaczego, chcesz, Garnet, ****spoilerek**** uśmiercić Clouda?Lucrecia pisze:Anyway, poza tą jedną, reszta Twoich teorii jest całkiem 'do sensu'

khem..tamta oczywiscie miala byc z przymruzeniem okaLucrecia pisze:Anyway, poza tą jedną, reszta Twoich teorii jest całkiem 'do sensu'. n

< anyway fajnie by bylo jakby jednak byl jakis powod ukrywania jej twarzy-a nie tlyko chwyt reklamowy>
no juz na pewno bardziej aeris pasuje niz marlene :D w koncu aeris to cetra wiec dna to tu tym bardziej dla niej nei bylyby problemem

Lady..why? ...poniewaz moze warto czasem zrobic jakies ustepstwo od reguly happy endindgu?... no ale od ff8 square podaza juz wytyczona sciezka..tak wiec...