Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Spewak, ale trudno nie przejśc obok faktu, że jeśli film się podoba, to do kin chodzi go obejrzeć więcej ludzi, a to przekłada się na większe wpływy z kin, czyli krótko WIĘKSZĄ KASĘ, którą film zarobi. Jeżeli film na siebie zarobi, to nie tylko zwróci koszty jego wyprodukowania, ale da kasę na następny film. TSW był w mojej opinii filmem dobrym, ale faktem jest, że był finansowym flopem Kwadratowych.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
FF:TSW był po prostu nieco odbiegający od tego, czego zawsze jesteśmy pewni w grze.
Airship?- w filmie była ich cała masa, ale konkretu dla bohaterów się nie dopatrzyłam
Chocobo?- uh... nie pamiętam...
Magia?- nope, nie kojarzę nic poza potęgą Ziemii (btw jej moc przypominała mi lifestream z FFVII...)
Mogle?- hmm...
Moomby?- j.w.
Wymieniać można dużo. Po prostu film otrzymał tytuł FF, dostał bohaterów, nieśmiertelnego Cida... Jako film mi się podobał. Jako część FF- średnio.
A na AC czekam z niecierpliwością :]
Airship?- w filmie była ich cała masa, ale konkretu dla bohaterów się nie dopatrzyłam
Chocobo?- uh... nie pamiętam...
Magia?- nope, nie kojarzę nic poza potęgą Ziemii (btw jej moc przypominała mi lifestream z FFVII...)
Mogle?- hmm...
Moomby?- j.w.
Wymieniać można dużo. Po prostu film otrzymał tytuł FF, dostał bohaterów, nieśmiertelnego Cida... Jako film mi się podobał. Jako część FF- średnio.
A na AC czekam z niecierpliwością :]
heh ...a ja mimo że jestem przeciwna, to pewnie i tak postaram sie to zobaczyć...chociaz po to , żeby mieć jakieś zdanie ....i wszystkie idee pójda w las 

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
ok..kontynuujac temat..wrzuce tego screena z trailera-zaraz po zdjeciu tej plachty, jesli ktos jest chetny to moze obaczyc
< tzn rozwiac swoje watpliwosci, kim jest osoba na wozku:]>
oczywiscie SPOJLER :]
http://img284.echo.cx/my.php?image=wcp5wp6uq.jpg

oczywiscie SPOJLER :]
http://img284.echo.cx/my.php?image=wcp5wp6uq.jpg
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
OMG, stanęłam przed największym dylematem swojego życia! 
Kliknąć linka.
Nie kliknąć linka.
Kliknąć linka.
Nie kliknąć linka.
Kliknąć linka.
Nie kliknąć linka....
*klika*
O_O
*blink, blink*
................ech? Niewiele mi się rozjaśniło. To może być kilka osób, od cudownie zmartchwychstałego Rufusa poczynając, na klonie Clouda kończąć.... Garnet, nie bądz taka, podziel się ze mną swoimi domysłami! O_o;

Kliknąć linka.
Nie kliknąć linka.
Kliknąć linka.
Nie kliknąć linka.
Kliknąć linka.
Nie kliknąć linka....
*klika*
O_O
*blink, blink*
................ech? Niewiele mi się rozjaśniło. To może być kilka osób, od cudownie zmartchwychstałego Rufusa poczynając, na klonie Clouda kończąć.... Garnet, nie bądz taka, podziel się ze mną swoimi domysłami! O_o;
no Luci spojrz na ten frak 
SPOJLERY
na 99% to bedzie rufus....dalej jeszcze wieksze SPOJLERY..trailery pokazywaly rozmowy clouda z osoba na wozku..jelsi by to byl seph powiedzmy to cloud raczej by poznal jego glos,poza tym turks chcieli zabic sepha,wiec raczej by sie tak nagle nei zbratali,postac na wozku mowi takze o sephim,watpie abym mowil o samym sobie w 3 osobie..wiec seph automatyznie wykluczony..a co do rufusa jego cialo w koncu nigdy nie zostalo znalezione....aha i rufus cierpi na geostigme
ehhmm...rozpisalam juz sie za bardzo

SPOJLERY
na 99% to bedzie rufus....dalej jeszcze wieksze SPOJLERY..trailery pokazywaly rozmowy clouda z osoba na wozku..jelsi by to byl seph powiedzmy to cloud raczej by poznal jego glos,poza tym turks chcieli zabic sepha,wiec raczej by sie tak nagle nei zbratali,postac na wozku mowi takze o sephim,watpie abym mowil o samym sobie w 3 osobie..wiec seph automatyznie wykluczony..a co do rufusa jego cialo w koncu nigdy nie zostalo znalezione....aha i rufus cierpi na geostigme
ehhmm...rozpisalam juz sie za bardzo

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
- Go Go Yubari
- Ifrit
Ależ my tu się wymieniamy relewantnymi informacjami na temat domniemanej fabuły Advent Children, więc nie przesadzaj,
Go-Go, z tym czatem. :]
Też mi się wydaje, że to nie Sephiroth. A Rufus... no cóż... czy to znaczy, że wskrzeszą również Aeris? >_< Bo co z tego, że ciała nie znaleziono, skoro tamta eksplozja pozostawiała raczej mało miejsca na domysły...?
Heh, muszę odpalić trailer i jeszcze raz posłuchać głosu.
Go-Go, pograj w FF7 nieco dłużej, niż dwadzieścia minut, to poznasz odpowiedź na nurtujące Cię pytanie.
Go-Go, z tym czatem. :]
Też mi się wydaje, że to nie Sephiroth. A Rufus... no cóż... czy to znaczy, że wskrzeszą również Aeris? >_< Bo co z tego, że ciała nie znaleziono, skoro tamta eksplozja pozostawiała raczej mało miejsca na domysły...?
Heh, muszę odpalić trailer i jeszcze raz posłuchać głosu.
Go-Go, pograj w FF7 nieco dłużej, niż dwadzieścia minut, to poznasz odpowiedź na nurtujące Cię pytanie.