Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Macie tu ten sam trailer tylko z full sound w tle Sephiroth Choir i można posłuchać głosu Clouda :)
http://www.ostrzeszow.com.pl/~ftpgumis/ ... /ff7ac.zip
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

coat pisze:film i tak przyniesie zyski :) na swiecie jest pelno ludzi, ktorzy pojda na tan film, tak jak ja:
-raz zeby zobaczyc, drugi zeby zrozumiec :)
hmm..przecie square mowilo o edycji dvd a nie wersji kinowej...
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Square Pictures juz dawno zbankrutowało więc nie mogło by być kinowego nawet jak by chcieli :D zresztą by byłza krótki jak na kinowy, nawet w japoni standardowy film kinowy anime razem z reklamami trwa 90 min.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

no wlasnie tez tak pomyslalam ze za krotki jak na kino (no wyjatek-katedra)...poza tym kto oprocz fanow poszedlby np w Polsce na taki film...
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

w takim razie nie pojde na tan film do kina :)
tylko fani? a na ffTSW, nie tylko fani poszli...ludzie pojda na ten film bo jest w calosci zrobiony na kompie... :roll:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

oki ale fftsw nie byl przecie wcale zwiazany z ff,inna fabula,bohaterowie,historia....a AC to jednak kontynuacja gry...gdyby to byla japonia pewno tlumy by legly do kin...ale niestety to nasz kochana Polska...a tym co fftsw sie nie podobal to tym bardziej napewno by nie poszli na AC

i nie pisz ze ludzia pojda bo filmu NIE BEDZIE w kinach :)
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

nie pojda, ale sobie kupia DvD :wink: :) ja tam czekam na ffAc, tak samo jak na KillBilla...
kontrat

Post autor: kontrat »

ja na razie nie obecny bo mi sie komp spalil takze przez 2 tygodnie albo krocej nie zobaczycie moich postow !
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Będziemy płakać.... FFtsw zgóry był skazany na niepowodzenie.
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Czemu?? no bo niemogli by wydać normalnego tylko że filmowego finala bo by większość ludzi nie skapowała o co chodzi! musieli go dostosować do normalnych widzów. Musieli dać normalny świat co jest nie do pomyślenia w ffach, zawsze są wymyślone kontynenty, ale jak by ktoś niezapoznany to zobaczył to by się przeraził. Nie mogli zrobić "japońskich" bohaterów bo by powiedzieli ludzie że pedały same występują... za to dali standardowego prawie łysego kwadratogłowego mięśniaka. Czyli podsumowujac dla normalnego widza film był dziwny, a dla fajnalowca był niefajnalowy, czyli byłskazany zgóry na klape.
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

ale LOTR to było zwykłe fantasy, czyli zwykły średniowieczny świat z magią jakimiś potworami pierdołami, a final fantasy to już co innego. A dla nie to nigdzie nie były pedały tylko ludzie nieznający się najbardziej lubia się wypowiadać i pewnie tak by wszyscy powiedzieli.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

heh...w ff9 bylo sredniowiecze :D :D ;) a niektorzy bohaterowie moga wygladac lepiej niz golum (albo jakos tak mu lecialo..)..ale fakt gdyby zrobili tak jak w grze...tow jap.pewnie tlumy...ale..
Black Chocobo

Final Fantasy VII - Advent Children

Post autor: Black Chocobo »

Blagam, zadnych sugesti o wychodzeniu tego na ps2 jako gra bo sie powiesze... ps2 nie mam i moje finale sie koncza na ff9 (tak co do wczesniejszej wypowiedzi juz w ff9 filmiki zaczynaly brac górę co bylo troche irytujace).

Co do postaci to gdzies czytalem ze ten siwy z krotkimi wlosami to nie Sep... I ze sa 2 "tajemnicze" (lol, sporo takich w finalach) postacie w grze mianowicie wlasnie ten gosc i jeszcze to cos na wózku (jestescie pewni ze to kobieta???). Podoba mi sie wizja tego goscia jako Sepcia. Wyniszczonego, ledwo zywego mentora, tego drugiego, ktory np dostal po Sepciu miecz (jak widac na trailerze, w swej dloni dzierzy Masamune :D)...

Szkoda ze w kinach tego nie bedzie... Wolalbym to na duzym ekranie zobaczyc :((( No i szkoda ze to bedzie tylko 60 minut :((( Ale to z dlugoscia jest informacja pewna? Czy moze jest jeszcze jakas nadzieja?
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Zbieraj zbieraj kaske bo opłaca się kupić

Tej postaci na wuzku widać buty (brązowe) i jedna reke trzyma tylko na podpurce na wózk a drugą nie... a czemu siedzi na wuzku? a nie na jakimś fotelu, krześle itp.? Cloud siedział na wuzku po tym jak wpadł do lifestreamu bo nie mógł się wogóle poruszać, ostatnai walka clouda i sephirotha była w lifestreamie....hmmm....

Nie będzie w kinach i napewno będzie miało 60 min i nigdy juzw histori square nie zobaczymy od nich filmu kinowego.
Black Chocobo

Post autor: Black Chocobo »

nie watpie ze sie oplaca ale ja nie siedze 24/7 grajac w gry komputerowe wiec kupno konsoli (na ktora nie mam czasu) byloby bzdura :((
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”