Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

bylo juz o tym mowa...a co wazniejsze zaznaczaj SPOJLERY!!!!!
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Darios

Post autor: Darios »

Dlaczego zart? Oglądałem i mi sie podoba.
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Zack pisze:A co myślicie o tym kolesiu na wuzku kim on może byc ja uważam że jest to
Ty też??? :shock: Myślałam, że tylko mnie takie pomysły przychodzą do głowy...
Ale może lepiej na tym koniec, bo rozwinie się jakiś spoilerowy temat, a tego przecież (chyba) nie chce(my).

Darios2 pisze:Jak chcesz fajny film to obejrzyj sobie RE:A, właśnie na DVD wyszło.
Hmm, dziemki, popytam znajomych.

.....................
Aha, jeśli chciałbyś "legalnie" ;) pogdybać, Zack, o FFVII:AC, to zapraszam na PW ;) Chętnie też sobie pokombinuję :D
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Darios2 pisze:Dlaczego zart? Oglądałem i mi sie podoba.
ale chyba jest roznica miedzy podobaniem o okresleniem 'dobry film'..zrestza whatever...jest na to odpowedni temat

Lady Luck pisze:Ty też??? Myślałam, że tylko mnie takie pomysły przychodzą do głowy...
Ale może lepiej na tym koniec, bo rozwinie się jakiś spoilerowy temat, a tego przecież (chyba) nie chce(my).
o tmy jzu naparwde byla mowa ;) i inni tez tak sadzili jak pamietam ;)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Dyzio

Post autor: Dyzio »

Zack pisze:A co myślicie o tym kolesiu na wuzku kim on może byc ja uważam że jest to Rufus .
SPOILER no to raczej pewne na 99 % zresztą to dziwne że na 2 czy tam 3 traileru tak sobie po koleżeńsku z Cloudem rozmawia KONIEC SPOILERA
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

o tmy jzu naparwde byla mowa i inni tez tak sadzili jak pamietam
Widać nie doczytałam wszystkiego.
Dyzio

Post autor: Dyzio »

hmmmm ale zauważyliście że jest troche FF8 w FF7 AC zwłaszcza w Lozie, Loz wygląda zupełnie jak Zell ta sama fryzura też posługuje sie sztukami walki tylko tatuaża nie ma i ma siwe włosy a ten drugi brat to taki Irvine tylko że w rozpuszczonych włosach i także strzela i też ma siwizne :p reszty raczej podobieństw nie ma
Haker

Post autor: Haker »

no masz trochę racji :P
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Podobny to on nie jest... Fryzurę ma podobną ale twarz jest zupełnie inna.. ale nie ma co się czepiać... To tak samo jakbyś powiedział, że Squall i Tidus są tacy sami..... Oni podobno też są podobni ;P
A co do stylu walki nie ma się co czepiać bo nie wiem co można by innego wymyśleć :P Kadaj szalejący wielkim młotem ?? :)
Zack

Post autor: Zack »

Ludzi jutro już w japoni pojawia się ff VIIac powinnismy swiętować cieszmy się
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

WWWWHHHAAATTTTTTTTT :?: :D :D :D To nie prima aprilis :?:
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Cid

Post autor: Cid »

[glow=green]UWAGA UWAGA!!! [/glow]
Niniejszym ogłaszam, że dzisiaj, dnia 14 marca Roku Pańskiego 2005 rozpoczęła się premiera Final Fantasy VII Advent Children w Japonii. To nie są ćwicznia.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Skąd masz te informacje Cid?
Cid

Post autor: Cid »

Od czego jest Internet? :>
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Podaj adres :) Przecież o to mi chodziło :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”