Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Ty też???Zack pisze:A co myślicie o tym kolesiu na wuzku kim on może byc ja uważam że jest to

Ale może lepiej na tym koniec, bo rozwinie się jakiś spoilerowy temat, a tego przecież (chyba) nie chce(my).
Hmm, dziemki, popytam znajomych.Darios2 pisze:Jak chcesz fajny film to obejrzyj sobie RE:A, właśnie na DVD wyszło.
.....................
Aha, jeśli chciałbyś "legalnie"

ale chyba jest roznica miedzy podobaniem o okresleniem 'dobry film'..zrestza whatever...jest na to odpowedni tematDarios2 pisze:Dlaczego zart? Oglądałem i mi sie podoba.
o tmy jzu naparwde byla mowaLady Luck pisze:Ty też??? Myślałam, że tylko mnie takie pomysły przychodzą do głowy...
Ale może lepiej na tym koniec, bo rozwinie się jakiś spoilerowy temat, a tego przecież (chyba) nie chce(my).

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
hmmmm ale zauważyliście że jest troche FF8 w FF7 AC zwłaszcza w Lozie, Loz wygląda zupełnie jak Zell ta sama fryzura też posługuje sie sztukami walki tylko tatuaża nie ma i ma siwe włosy a ten drugi brat to taki Irvine tylko że w rozpuszczonych włosach i także strzela i też ma siwizne
reszty raczej podobieństw nie ma

Podobny to on nie jest... Fryzurę ma podobną ale twarz jest zupełnie inna.. ale nie ma co się czepiać... To tak samo jakbyś powiedział, że Squall i Tidus są tacy sami..... Oni podobno też są podobni ;P
A co do stylu walki nie ma się co czepiać bo nie wiem co można by innego wymyśleć
Kadaj szalejący wielkim młotem ?? 
A co do stylu walki nie ma się co czepiać bo nie wiem co można by innego wymyśleć

-
- Cactuar