Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Sephiroth nie wygląda wcale jak kobieta, chodziło mnie tylko o 3 postaci wiadomo które :P

A co do Barret'a - no nie wiem, gdyby nie ta broda ... :):
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Wielaj

Post autor: Wielaj »

seph troche wyglada jak kobieta. swiadczy o tym chociazby makijaz oczu :): :):

a barret faktycznie bez tej brody moglby byc pociagajaca laska :): :P
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

ehh... Sephiroth w ogóle nie wygląda jak kobieta, podobnie jak żaden z jego synów...
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

podobnie jak żaden z jego synów...
To raczej na pewno nie są jego synowie
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

tiaaaaaa? A niby czyi? No przeciez scena z pierwszego zwiastuna kiedy Kadaj podnosi głowę i wtedy pojawia się ta Sephirotha w ogniu to chyba jednak cos znaczy co? I może jeszcze przez przypadek podczas walk na zwiastunie lecą chóry Sephirotha z ostatniej walki na FF7???????? Aha no i jeszcze są do niego podobni jak cholera
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Wielaj

ja sie nie znam :):
ale seph naprawde wyglada troche jak kobieta :):
:P:P:P:P:P
Spewak

Post autor: Spewak »

ale seph naprawde wyglada troche jak kobieta
No musze sie zgodzic!! :P

A co do tych trzech postaci wystepujacych w trailerze to wydaje mi sie ze to moga byc kolejne doswiadczenia szalonego doktorka!! Nie wydaje mi sie zeby ktorykolwiek z nich byl dzieckiem Sephirota!! :D Ale to tylko moje skromne zdanie!!

Uwielabiam sie tak domyslac z trailerow co i jak!! A potem i tak wszystko inaczej wychodzi!!
Wielaj

nie musisz sie zgodzic. twoja sprawa.

co do domyslania sie to masz racje. i tu ja sie z toba zgodze.
Auron

Post autor: Auron »

Każdy inaczej widzi swoja wersje wydarzen w filmie. Duzo ludzi, ktorzy widzieli trailery, ktorzy choc troszke sie interesuja to mysla, ze ci trzeja panowie, to dzieci Sephirotha. Pytanie: Z kim on by je mial? Z matką? ble... Imo, jak juz, to sa to klony. Ale i tak nie chce nic sugerowac.

BTW Spewak: Nie zebym sie czepial, ale jak tak czytam Twoje wypowiedzi, to widze ze czesto wykrzykujesz. W realu tez tak rozmawiasz z ludzmi? :)
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Dzieci samego Sephirotha to raczej nie bardzo, przecież on od pasa w dół świecił pustkami :D Dzieci sobie głową raczej nie zrobił :): W lifestreamie raczej też nie wielkie pole do popisu miał. Chyba że na myśli macie jego klona ... tudzież wyszły one na świat jeszcze przed tym jak dowiedział się o całej sprawie z Jenovą ...

Myslę jednak, że bardziej prawdopodobnym jest fakt, iż są to jego klony - tylko te wcześniejsze (stąd różnica w wyglądzie). Sam Hojo mówi o pierwszych klonach jako porażkach, które tak naprawdę do Sephirotha nie były podobne (Cloud niby miałbyć jedną z nich). Chociaż szczerze pisząc sam już nie wiem co myśleć, możliwości jest po prostu zbyt wiele ...
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

tudzież wyszły one na świat jeszcze przed tym jak dowiedział się o całej sprawie z Jenovą ...
popatrz sobie na ich wiek i sprawa się trochę rozjaśni...

Wielaj

no nie wiem czy sie tak rozjasni... sprawa z klonami moze byc trafiona. to jest film komputerowy, tu wiek nie robi takiej roznicy. poza tym czy byla mowa ile seph mial lat? kto wie, moze to naprawde sa jego klony. ktoz to wie? wyjasni sie dopiero w filmie.
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

popatrz sobie na ich wiek i sprawa się trochę rozjaśni...
Nie wiem czym się kierowałeś oceniając ile mają lat. Ja osobiście uważam że mogą mieć lat po 29, lub równie dobrze po 19. Swoją drogą w ff7 wiek Sephirotha został określony jako unknown wiec fakt ile te postaci mają lat, nawet gdyby dało się to określić, nie jest w stanie rozjaśnić sytuacji.

V.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

przecież pisze w na stronie www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac na charaktrerystykach podana jest "dziesiątka" w której się znajdują...

Preacher

Post autor: Preacher »

mnie interesuje z kolei inna rzecz podczas oglądania trilerów, mianowicie trudność z jaką przychodzi CLoudowi walka z przeciwnikami .. przeciez jest to kontynuacja 7 to Cloud powinien byc tak przypakowany jak pod koniec i powinien posiadać wszsytkie materie :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”