Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Może 'stigma', to z greki czy łaciny. Jak ktoś ma słowniki niech sprawdzi.
Nowy skan, a na nim mozeby zobaczyc Yuffie, i (chyba) Zacka (lewy, dolny róg):
http://freeimages.republika.pl/yscanac1.jpg
Nowy skan, a na nim mozeby zobaczyc Yuffie, i (chyba) Zacka (lewy, dolny róg):
http://freeimages.republika.pl/yscanac1.jpg
W grze Zak miał czarne włosy, a te są bardziej siwe albo srebrne. Wydaje mi się że to po prostu jakis koleś nie mający związku z fabułą.
Geo - nie wiem co dokładnie znaczy, ale z pewnością ma związek z ziemą,
Stigma - piętno/stygmat.
Znalazłem to w słowniku angielsko - polskim
narzekam obecnie na brak słownika Greckiego.
Geostigma - piętno ziemii/planety. Myślę że generalnie chodzi o to że wydarzenia z siódmej odsłony Finala odcisnęły swoje piętno na planecie, co zostało właśnie nazwane powyższym terminem. A może słowo to oznacza po prostu cały ten incydent z meteorem ?
Geo - nie wiem co dokładnie znaczy, ale z pewnością ma związek z ziemą,
Stigma - piętno/stygmat.
Znalazłem to w słowniku angielsko - polskim

Geostigma - piętno ziemii/planety. Myślę że generalnie chodzi o to że wydarzenia z siódmej odsłony Finala odcisnęły swoje piętno na planecie, co zostało właśnie nazwane powyższym terminem. A może słowo to oznacza po prostu cały ten incydent z meteorem ?
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Kadaj będzie rządził w tym filmie!!!! Wygląda zarąbiście walczy też niczego sobie... no i scena ze zwiastuna w której puszcza "cuś" w niebo... Czy nie przypomia wam Bahanuta
No i w końcu jaki ojciec taki syn... :D

Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
Niewiadomo kim są i skąd pochodzą bracia. Izrail tylko sugeruje wersje, jak my wszyscy zresztą. 
Dante, ja jednak mysle że to Zack. Masz link do całosci strony Jumpa zeskanowanej:
http://freeimages.republika.pl/yzscanac3.jpg

Dante, ja jednak mysle że to Zack. Masz link do całosci strony Jumpa zeskanowanej:
http://freeimages.republika.pl/yzscanac3.jpg
hmmm ... Muszę przyznać że z tej perspektywy wygląda to znacznie bardziej przekonywująco. Wcześniej myślałem że on stoi przed budynkiem jakimś, a tu wyraźnie widać że jedzie samochodem. I ma na sobie coś w stylu naramienników co może sygnalizować że koleś do walki jest przeznaczony. Ale może byc to też jakaś tajemnicza postać która przez cały film bedzie w drodze do Midgaru żeby na końcu, w finałowej scenie do konać manewru w stylu "save the day"
- takie pierwsze skojarzenie.
Tak na marginesie - dwoje spośród ludzi o srebrnych włosach autentycznie wygląda jak kobiety ... tylko ten z krutką grzywą jakos taki bardziej męski
No i trza by coś jeszcze o Cloudzie napisać. Myślę że nowe wdzianko pasuje świetnie. Jak dla mnie wygląda dokładnie tak jak powinien po tym wszystkim co wydarzyło się wcześniej. Widać po nim że życie ciężko go doświadczyło i generalnie postać "kick ass".

Tak na marginesie - dwoje spośród ludzi o srebrnych włosach autentycznie wygląda jak kobiety ... tylko ten z krutką grzywą jakos taki bardziej męski

No i trza by coś jeszcze o Cloudzie napisać. Myślę że nowe wdzianko pasuje świetnie. Jak dla mnie wygląda dokładnie tak jak powinien po tym wszystkim co wydarzyło się wcześniej. Widać po nim że życie ciężko go doświadczyło i generalnie postać "kick ass".
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Ja wiem jedno. W filmie go nie będzie.Koki pisze:No i ciągle nie wiemy, co za koleś-pirat, arrr...

Tzn. że Sephiroth tez jak kobieta wygląda?Dante pisze:Tak na marginesie - dwoje spośród ludzi o srebrnych włosach autentycznie wygląda jak kobiety ... tylko ten z krutką grzywą jakos taki bardziej męski

za półtorej tygodnia w wenecji będzie pożądna prezentacja, po info zapraszam na strone www.ffworld.webd.pl