Advent Children
Moderator: Moderatorzy
hmmm..Kontrat Twoj temat usunelam-to w ramach wyjasnien,jakbys nie czytal wczesniejszego mego postu...
hmm...Coat pewno chcial powiedziec ze ludzie sa z natury leniwiw...wiec rozumiesz jak cos to tutaj tylko bedziemy o tym pisac...a jak bedziesz chcial sie czegos dowiedziec to przchodzisz na krypte i przegladasz watek...
co do clouda..hmm...jak pisza w newsie ma byc kolo 20 ososb,to tifa pewno bedzie....ale osobiscie zawsze bylam po stronie aeris...no ale wiadomo ze ich zwiazak nie jest mozliwy...
hmm...Coat pewno chcial powiedziec ze ludzie sa z natury leniwiw...wiec rozumiesz jak cos to tutaj tylko bedziemy o tym pisac...a jak bedziesz chcial sie czegos dowiedziec to przchodzisz na krypte i przegladasz watek...
co do clouda..hmm...jak pisza w newsie ma byc kolo 20 ososb,to tifa pewno bedzie....ale osobiscie zawsze bylam po stronie aeris...no ale wiadomo ze ich zwiazak nie jest mozliwy...
-
kontrat
dluuugi post
mi osobiscie (po screenach) film juz sie troche nie podoba nie iwdzialem jeszczer trailera ale wkrotce obadam nie podoba mi sie sephirot w grze wygladał zajebiscie a tu? jak jakas baba i stroj ma do bani cloud powinien 3mac ten miecz w 1 rece a nie w 2 i to tak wyglada jakby ledwo dał rade do trzymac, mam nadzieje ze chociaz aeris bedzie dała rade swój staff utrzymac ( o ile nie zmienia jej broni na wogole jakas inna) ogolnie to tlyko cloud na razie fajnie wyglada (zobaczymy jak inni beda wygladali0
ps nie chodzilo mi o przesyalnie jakis plikow czy co ludzie! bez przesady nie mozecie linka przeslac na forum ? sory coat ale wtedy dola mialem mam nadzieje ze sie nie gniewasz
ps nie chodzilo mi o przesyalnie jakis plikow czy co ludzie! bez przesady nie mozecie linka przeslac na forum ? sory coat ale wtedy dola mialem mam nadzieje ze sie nie gniewasz
ps.macie tu fajnego screena 
http://www.aniphelia.net/sara/secret.jpg
co do tego zacka...teraz pelno plotow jest...wiadomo ze bedzie kolo 20 postaci...czytajac rozne tego typu rzeczy: osoba walczaca z cloudem nie jest tak naprawde sephi..hhmm..aeris..przecie ona...i niby jaim cudem mialaby walczyc w naszej druzynie...a przeczytalam inna plote ze niby ta ososba w bilaym plaszczu jest aeris..heh
co do miecza...a Ty bys taki utzrymal w 1? :D
..co za problem daj sobie linka do forum do ulubionych...
http://www.aniphelia.net/sara/secret.jpg
co do tego zacka...teraz pelno plotow jest...wiadomo ze bedzie kolo 20 postaci...czytajac rozne tego typu rzeczy: osoba walczaca z cloudem nie jest tak naprawde sephi..hhmm..aeris..przecie ona...i niby jaim cudem mialaby walczyc w naszej druzynie...a przeczytalam inna plote ze niby ta ososba w bilaym plaszczu jest aeris..heh
co do miecza...a Ty bys taki utzrymal w 1? :D
..co za problem daj sobie linka do forum do ulubionych...